gránit írta: ↑2025.01.01. 15:58:04
Mert elfogult madridista, és pont azt akarja, hogy elhúzzunk a Ligából?
Ne haragudj, ez nem érv.
Pláne, hogy ez nem így megy, hogy csak úgy elhúzunk a ligából.
Semmilyen szinten nem érdeke ez a ligának, nem egy emberen múlik az egész szövetség.
Ha annyira ki akarná lökni a klubot a ligából, és olyan diktatórikus a rendszer, hogy senkinek nincs beleszólása abba, hogy egy elnök mit csinál (bullshit), akkor már régen kilökhetett volna minket, bármilyen ürüggyel.
Laporta szereti az áldozati pózt, mert politikus. Ez az origo.
Én neki drukkoltam anno, mikor már nem is tudom kivel meccselt az elnöki címért, még Andrissal vitatkoztunk sokat, és teljes mellszélességgel voltam Laporta mellett, de nem tökéletes az elnökünk.
Ami a másik probléma, hogy itt mindenki félinformációkból táplálkozva tényeket állapít meg, miközben fogalma sincs senkinek olyan szinten arról, hogy mi a valós pénzügyi helyzet, jogszabályi keret, hogy ehhez tényleg nagy mellény kell.
Továbbra sem kaptam választ arra, hogy hol éri meg a ligának a liga egyik legértékesebb (és a focivilág egyik legértékesebb) brandjével cseszekedni.
Az a baj, mi adunk bőven okot arra, hogy cseszegetve legyünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."