Fc Barcelona - A Hátország

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.08. 14:34:49

Troym írta:
2025.01.08. 13:55:51
Chino írta:
2025.01.08. 13:42:51
Az a vicc az egészben, hogy Farre és Cornet, akik legjobban hőbörögtek és ígérték, hogy benyújtják a bizalmatlansági indítványt kedden, meg sem jelentek átadni, nem is nyújtottak be semmit. A sociok is visszaléptek, sőt még Font is elhatárolódott tőlük, így jelenleg semmi nincs Laporta ellen, csak megy a szájkarate. Font is ilyen dolgokkal érvel, hogy hiba volt a stadionfelújítás és a Montjuicba költözés és hasonlók. Már kezd egyre jobban a magyar politikai életre hajazni a dolog.
A stadionfelújításról meg annyit (de úgy kompletten az egész Espai Barca projektről), hogy ha nem indította volna el a jelenlegi vezetőség sima 1:1 lenne és a regisztrációval sem lenne gond, cserébe tovább rohadna az amúgy is elég gyatra állapotú Camp Nou. Bárki is lesz a következő elnök ebből hatalmasat fog profitálni. Míg itt egy kb. 100 milliós bevétel kiesést eredményezett, jövőre már nagyon komoly összegek fognak beáramolni, nem csak a megemelkedett jegyárakból és 10+ ezer nézőszámból hanem a bérelhető VIP páholyokból.

Amúgy szinte komikus, hogy előállhat egy olyan helyzet, hogy télen tudunk vásárolni, de Olmot és PV-t regisztrálni nem.
Szerintem nagyon sok múlik azon, mi lesz február 1-én. Ha Olmo addigra regisztrálva lesz, akkor simán előfordulhat, hogy az ellenfelei inkább várnak 1 évet a sima választásig, ha ingyen lelép az 50 milliós igazolás, akkor gondolom már most beadják a bizalmatlanságit.

A stadiont meg törleszteni is kell ám, nem csak bevételek lesznek, de hitel is... +10000 néző meg nem tudom honnan gondolja bárki, hogy lenne, amikor a 98.000 korábbi Camp Nouban 84.000 volt az átlagnézőszám, magyarán építhetünk akár 300.000es stadiont, a nézőszámok nem fognak azért nőni, mert nem fértek be eddig...
Nem egyszer határozottan lenyilatkozta ő és az ügynöke is, hogy akármi lesz az első és utolsó opció a Barca, nem is volt kissé sem homályos vagy simán diplomatikus válasz. Nem is hiszem, hogy megérné neki lépni vagy, hogy a minimálisnál több esély lenne a távozására.

A stadionra a GS-től vettek fel hosszútávú hitelt, amihez az FFP-hez köze sincs, szóval ilyen szempontból irreleváns. Az utolsó évben még a kiscsapatok ellen is 75-80 ezer+ nézőszám volt, szóval több mint valószínű, hogy a 63 000-től folyamatosan bővülő új stadionban nem sok üres hely lesz. Ami jelenleg 35-40 körül mozog letolt jegyárakkal. Továbbá a Spotify-al kötött szerződés is lejár, aminek a megújítása így magasabb összegű lesz. És akkor ott vannak az egyéb létesítmények és a VIP páholyok "forgalma" amik szintén komoly bevételi források. (szerintem a kötbér sem két euro lesz)
Arról nem is beszélve, hogy egyre több amortizáció fut ki, ami jelenleg nagyon odaver a klubnak. Szóval hosszabb távon pénzügyileg jobbnak néz ki a helyzet és ha új vezetőség lesz lengetheti a zászlót, hogy gazdaságilag milyen jól helyre tette a klubot.
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.08. 14:31:11

https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... -olmo.html
A volt gazdasági igazgató véleménye a helyzetről
Troym
Director del Fútbol

2025.01.08. 13:55:51

Chino írta:
Az a vicc az egészben, hogy Farre és Cornet, akik legjobban hőbörögtek és ígérték, hogy benyújtják a bizalmatlansági indítványt kedden, meg sem jelentek átadni, nem is nyújtottak be semmit. A sociok is visszaléptek, sőt még Font is elhatárolódott tőlük, így jelenleg semmi nincs Laporta ellen, csak megy a szájkarate. Font is ilyen dolgokkal érvel, hogy hiba volt a stadionfelújítás és a Montjuicba költözés és hasonlók. Már kezd egyre jobban a magyar politikai életre hajazni a dolog.
A stadionfelújításról meg annyit (de úgy kompletten az egész Espai Barca projektről), hogy ha nem indította volna el a jelenlegi vezetőség sima 1:1 lenne és a regisztrációval sem lenne gond, cserébe tovább rohadna az amúgy is elég gyatra állapotú Camp Nou. Bárki is lesz a következő elnök ebből hatalmasat fog profitálni. Míg itt egy kb. 100 milliós bevétel kiesést eredményezett, jövőre már nagyon komoly összegek fognak beáramolni, nem csak a megemelkedett jegyárakból és 10+ ezer nézőszámból hanem a bérelhető VIP páholyokból.

Amúgy szinte komikus, hogy előállhat egy olyan helyzet, hogy télen tudunk vásárolni, de Olmot és PV-t regisztrálni nem.
Szerintem nagyon sok múlik azon, mi lesz február 1-én. Ha Olmo addigra regisztrálva lesz, akkor simán előfordulhat, hogy az ellenfelei inkább várnak 1 évet a sima választásig, ha ingyen lelép az 50 milliós igazolás, akkor gondolom már most beadják a bizalmatlanságit.

A stadiont meg törleszteni is kell ám, nem csak bevételek lesznek, de hitel is... +10000 néző meg nem tudom honnan gondolja bárki, hogy lenne, amikor a 98.000 korábbi Camp Nouban 84.000 volt az átlagnézőszám, magyarán építhetünk akár 300.000es stadiont, a nézőszámok nem fognak azért nőni, mert nem fértek be eddig...
Chino
Llegenda del Barça

szbsz írta:
2025.01.08. 13:13:57
Akkor kezdődik :D monnyon le!!!

Viccet félretéve max. akkor kellene lemondania ha mégse sikerül beregelni Olmot és ki kell perkálnunk sok 10 millát neki és a Lipcsének, ezzel visszaesve a pénzügyi válságba (amiből mondjuk ő rángatott ki de m1...).

Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2025.01.08. 13:23:29

Nem kell az elnöknek lemondania.
Legyen szavazás és döntsenek róla a tulajdonosok (tagok) Ha szeretnék a Sociók, maradjon a mandátuma végéig, ha nem, akkor szavazzák meg a bizalmatlanságit, ennyi.

De Decot mindenképp el kell küldeni akár Laporta, akár más az elnök.
Egyszerűen az a poszt nem olyan, hogy egy volt focistánk csak azért meg tudja jól oldani, mert egykor itt játszott, Deconál még Abidal és Zubi is jobb volt, de mind a kettő gyenge volt összességében. Ez egy teljesen más szakma, mint a focista / edző és csak azért mert 4-5 focistának ügynöke volt, az nem elég semmire.
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.08. 13:21:18

szbsz írta:

Viccet félretéve max. akkor kellene lemondania ha mégse sikerül beregelni Olmot és ki kell perkálnunk sok 10 millát neki és a Lipcsének, ezzel visszaesve a pénzügyi válságba (amiből mondjuk ő rángatott ki de m1...).
Lehet viccelődni meg alapvetően manapság már nem divat a felelősség vállalás de ilyen szintű arc vesztés már önmagában anyagi kár is. Kirángatott minket? Elvileg. Az hogy milyen áron az már most is kérdéses mert azt nem is titkolta hogy rövid távu sikereket priorizálta. Ha ez a socioknak meg a szurkolok java részének megfelel akkor persze maradjon es fusson tovább ez a csodás projekt amiben mindig azt hisszuk mar nincs lejjebb aztan kiderul hogy dehogynem...
szbsz
Capitá del Barça

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
grgly50
Capitá del Barça

2025.01.08. 13:11:24

Lehet, hogy kicsit paranoiás gondolat, de lehet, hogy ebben a kuszaságban Madrid keze is nagyon benne van. Nem közvetlenül, de a jelenlegi helyzetben kialakult hangulatot igyekszik kihasználni a "törvények betartásának" magyarázatával.
"Nem kell kívülről támadni, megölik ők saját magukat"
Közel sem ismerem/ismerjük a valós helyzetet. Ezért nem is szabad pálcát törni senki felett.
Én maximálisan felelőtlennek, sőt bűnösnek tartom Fontot - egyetértve a már lentebb véleményekkel -, hogy ilyen helyzetben próbál pozícióba jutni, akár szétverve az egész klubot.
A Madrid pedig közben kiterjeszti hatalmát az egész spanyol labdarúgásra.
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.08. 12:54:01

Teljesen mindegy, hogy sikerül-e beregisztrálni a kèt srácot vagy sem Laportanak le kell mondania. Ez az egész az ő felelőssége az első naptól. Olmo nem igazolt el tehát sulyos anyagi kár nem éte a klubbot de a morális és PR arcvesztés soha nem látott méretű. Nem is tudok ehhez az elmult evtizedekben semmi hasonlot sem. Raphinhanak tok igaza van hogy ez hatással lesz arra hogy ki akar majd ide jonni.
A lemondása nem lehet vita tárgy. Az hogy ki lesz helyette az majd kiderul de ha rosszabb is az akkor sem menti fel őt.

Sportigazgatonak Txiki jo lenne vissza de lehet belekényelmesedett a city anyagi korulmenyeibe es nehezen razodna at erre a garasoskodasra.
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.08. 12:37:16

Deco elküldése/lefokozása tényleg időszerű. Ha Luis Campos elérhető, akkor rámennék, de ha Laporta-nak még mindig fontos a "mi kutyánk kölyke" (talán Flick kinevezésével el tudott ettől szakadni), akkor Txiki is szabad lesz nyártól.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.08. 08:40:18

Troym írta:
2025.01.07. 21:34:34
Azért az Olmo ügytől, és Laporta sorsától függetlenül egy dolog szerintem alap.

Új sportigazgató kell.
Deco nem szint.

Nálam Luis Campos lenne az egyik jelölt, épp lejár a szerződése Párizsban és a Monacot frankón összerakta, valaki épp szóba is hozta, de meg is néztem és a névsor Radamel Falcao, João Moutinho, James Rodríguez, Fabinho, Anthony Martial, Ricardo Carvalho, Dimitar Berbatov, Bernardo Silva, Tiémoué Bakayoko, Geoffrey Kondogbia, Thomas Lemar egész pofás volt és akárki akármit mond, de szerintem a Párizs is sokkal jobban össze van rakva mióta odament, nem 100 milliós klasszisokat, hanem tényleg nagy potenciállal rendelkező játékosokat szednek össze.
Szerintem is alap kell, hogy legyen. Ha megoldódik az Olmo ügy, januárban a piacra kell menni. Ezt hagynám Deconak, azért a hírek szerint azért vannak jó meglátásai, erős, jól szerelő vkp-s, szélső, szélső hv. És nem csak Barca DNS játékosok. Rengeteg jó játéjosról csúsztunk le az utóbbi miatt. Viszont ezt a brazil piacról 30+ millióért lutrit igazolni, azt gyorsan el kell felejteni, az amortizáció miatt is. Vagy La Masia, vagy ingyen játékos erre a szerepre. (Tehetség, rotáció)
Januárban csak kölcsön hoznék, vételi opcióval, hátha beválik. Vagy kihagyhatatlan, mint egy lejáró szerződésű, olcsón.

Nyáron pedig vissza kell állni a megszokott rendszerre. Kell egy sportigazgató, Deco tőlem maradhat a "technical secretary" mint Planes vagy Jordi volt.

Szerintem ha tényleg megvan az 1/1 most fog kiderülni mi várható, és mostantól lehet jobban megítélni a vezetőséget. Az edzői stábra odafigyelnek (fizikai felkészítők, most a Citytől szerződtetünk valakit ügyintézésre), a vezetőséget is rendbe kell rakni, érdemes lenne gazdasági igazgatót is keresni.

Az átigazolasokra nagyon oda kell figyelni, hogy 1-2 év múlva ne essünk vissza a szigorú FFP alá. A normális igazolásokra, szerződésekre, amirtizációra, fizetésekre nagy hangsúlyt kell fektetni.
Elvileg Alemany, Zorc 1-3 millió között keresett, ezt egy jó szakmai munka sokszorosan visszahozza.
Szerk:
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... l-csd.html
Az első interjú a klub részéről a témákban

Max Eberl a Bayern sportigazgatója nyilatkozott, hogy nem nagyon érdeklődnek Olmo iránt, de először tisztába kellene jönnie a spanyol szabályokkal
“First I have to familiarize myself with the Spanish regulations to know what ‘registered’ or ‘unregistered’ means, but it is not something that interests us very much,”
:)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.01.08. 07:57:38

Troym írta:

Új sportigazgató kell.
Deco nem szint.

Nálam Luis Campos lenne az egyik jelölt, épp lejár a szerződése Párizsban és a Monacot frankón összerakta, valaki épp szóba is hozta, de meg is néztem és a névsor Radamel Falcao, João Moutinho, James Rodríguez, Fabinho, Anthony Martial, Ricardo Carvalho, Dimitar Berbatov, Bernardo Silva, Tiémoué Bakayoko, Geoffrey Kondogbia, Thomas Lemar egész pofás volt és akárki akármit mond, de szerintem a Párizs is sokkal jobban össze van rakva mióta odament, nem 100 milliós klasszisokat, hanem tényleg nagy potenciállal rendelkező játékosokat szednek össze.
Ezt adom, már a kinevezését sem értettem, mert szakmailag semmi nem indokolta. Mondjuk legalább most nincs pénzünk sok pénzért nem posztra igazolni, pontosabban Olmo után már nincs. :D
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Troym
Director del Fútbol

Új sportigazgató kell.
Deco nem szint.

Chino
Llegenda del Barça

2025.01.07. 15:48:43

FcBarcelona1 írta:
2025.01.07. 12:53:00
Kovbal88 írta:
2025.01.07. 12:33:27
Hol normális az, hogy egy 50 milliós játékost nem tudunk egy ekkora klub regisztrálni, mint a Barcelona. Egy csapatni játékost elengedett a klub az elmúlt két évbe, ifikkel lett feltöltve a keret és ez se elég, alapból nem normális dolog ez.

Victor Font nak meg ha lenne esze nem most vergődne, mikor a gödör alján van a klub, hanem mikor valahogy sikerül kijönni belőle. Nem tudom mi a terve, a Nike szerződés megvan kötve azzal se tud mit kezdeni, vagy a stadion felújítás szintén egy már folyamatban lévő projekt.
Játékost igazolni neki se lenne pénze, eladni meg ő se tudna senkit, ha Fati, De Jong, Ferran stb nem akar lépni.

Meghallgatnám szívesen, az elképzeléseit. de más utat ő se nagyon tudna bejárni, mint Laporta. Egyedül Deco kinevezésében tartom hibásnak
Érdemes megnézni az elnökjelölteket, lent szerkesztettem. Nem csodálkozok, hogy Font volt a legnagyobb kihívó valamint Freixa.

Mintha egy Torrente filmet néznék, és ebbe már beleveszem Bartót, Rosellt és Gaspart is :)
Mondjuk, ami az érdekes, hogy most ebben a helyzetben például Freixa Laporta mellé állt és támogatja. Fontnak eza regisztrációs-ügy baromi jól jött, ha játékosokról van szó az mindig jobban előtérbe kerül és nagyobb támadási felüleletet ad. Nyáron már kérdéses lett volna/lenne, főleg egy jó szezon zárásával. Illetve, ha az 1:1-ben már egy jó terv lenne igazolások terén.
Egy Farreval kb. senki nem venné komolyan a klubot. Aki a kampánya idején úgy gyűjt támogatókat, hogy az aláírásokért pizzát ígér, az egy vicc és én nem szeretném a szeretett klubom közelében látni.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2025.01.07. 13:58:32

FcBarcelona1 írta:
Érdemes megnézni az elnökjelölteket,

Mintha egy Torrente filmet néznék, és ebbe már beleveszem Bartót, Rosellt és Gaspart is :)
Hírszerkesztő lettél.

Culé támogatások adják a mindenkori jelölteket is, ahogyan a végeredményt is.... :D
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

Kovbal88 írta:
Hol normális az, hogy egy 50 milliós játékost nem tudunk egy ekkora klub regisztrálni, mint a Barcelona. Egy csapatni játékost elengedett a klub az elmúlt két évbe, ifikkel lett feltöltve a keret és ez se elég, alapból nem normális dolog ez.

Victor Font nak meg ha lenne esze nem most vergődne, mikor a gödör alján van a klub, hanem mikor valahogy sikerül kijönni belőle. Nem tudom mi a terve, a Nike szerződés megvan kötve azzal se tud mit kezdeni, vagy a stadion felújítás szintén egy már folyamatban lévő projekt.
Játékost igazolni neki se lenne pénze, eladni meg ő se tudna senkit, ha Fati, De Jong, Ferran stb nem akar lépni.

Meghallgatnám szívesen, az elképzeléseit. de más utat ő se nagyon tudna bejárni, mint Laporta. Egyedül Deco kinevezésében tartom hibásnak
Érdemes megnézni az elnökjelölteket, lent szerkesztettem. Nem csodálkozok, hogy Font volt a legnagyobb kihívó valamint Freixa.

Kovbal88
Entrenador del Barça

FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.07. 10:50:03

Troym írta:
2025.01.07. 10:43:59
FcBarcelona1 írta:
2025.01.07. 10:37:31
Éppen ezért a munkaadók és a szövetség is megmosta a kezét ebből a forró krumpliból, különösen a többi klub erős nyomása miatt.
Google fordító spanyolról
Imádom a google fordítót, ez vajon mit jelent vajon emberi nyelven? :D
Hogy ide oda dobálta az RFEF és a La Liga a regisztrációt. Ezt a kifejezést használta az MD végig.

Szerk: elvileg az ellenzék ma 9:00-ra hívta meg a médiát, hogy benyújtsák a bizalmatlansági indítványt Laporta ellen (Farre és Cornet nevű úriemberek képviseletében), de nem jelentek meg, utóbbi lemondott-MD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.01.07. 12:35:41-kor.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.07. 10:43:59

FcBarcelona1 írta:
Éppen ezért a munkaadók és a szövetség is megmosta a kezét ebből a forró krumpliból, különösen a többi klub erős nyomása miatt.
Imádom a google fordítót, ez vajon mit jelent vajon emberi nyelven? :D
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

Peter írta:
2025.01.06. 16:35:01
FcBarcelona1 írta:
2025.01.06. 15:21:25
A bíróságon majd eldől az Olmo eset
Nem szándékom plussz elfoglaltsággal terhelni, ha tudsz majd a tátgyalás időpontjáról közelebbit, azt ne tartsd magadban.... :D
Köszönöm!
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... ictor.html
Elvileg ma nyújtják be, mert a CSD most dolgozik először.
A Barça több érvvel is előkészítette védekezését, bár tegnap a Spanyol Királyi Labdarúgó-szövetség (RFEF) forrásai cáfolták, hogy feljelentés készült volna a Barcának az érvelésében, ahogy arról tegnap a RAC1 és a TV3 is beszámolt.

Ennek ellenére belsőleg elismerik, hogy a szabályzat elavulttá vált, és az idézett információkkal kapcsolatban rámutatnak: "Más kérdés, hogy a szabályzatot tanulmányozzák, hogy a spanyol jogszabályokhoz és a versenyek igényeihez igazítsák." Egy tézis, amelyet a katalán csapat is támogat.

Az RFEF elismeri, hogy a jelenlegi szabályozás nem felel meg sem a spanyol jogszabályoknak, sem a verseny igényeinek, de nem volt hiány ahhoz, hogy az újrajelentkezés esetén a jövőbeni kihívásoktól való félelem nélkül meg lehessen adni az OK-t. Éppen ezért a munkaadók és a szövetség is megmosta a kezét ebből a forró krumpliból, különösen a többi klub erős nyomása miatt.

Különösen tetszik ez a nem felel meg a jogszabályoknak dolog :)
jclayton
Jugador d'estrella

2025.01.06. 17:14:44

FcBarcelona1 írta:
Magyarázatokat persze várunk, ahogy egy normális sportigazgatót is.
Szerintem ha elértük ténylegesen az 1/1-et, most derül ki, hogyan is tevékenykedik, mert eddig nem kicsit volt megkötve a keze amit valamiért Font mindig figyelmen kívül hagy.
Én pont ettől félek. Merthogy Laporta ügyeskedéseire azt mondom, ki lehet magyarázni azzal, hogy minden eurócentet be kellett osztania a csapatnak és másként nem lehetett volna üzemeltetni a klubot. A bérsapka körüli kombináció, a furcsa szponzori szerződések, a stadionbefektetés mind valamennyire védhető. De ha megnézzük, hogy pontosan milyen dolgokért is fizetett a csapat (tehát költött a limitált pénzéből, sokat), akkor azért elég sok kudarcot találunk:

- az idén teljesen fölösleges volt 55 milliót fizetni Olmóért (nem a játékossal van bajom, hanem azzal, milyen más módon lehetett volna felhasználni a forrást, ha már egyszer Laporta megtalálta)
- tavaly télen még fölöslegesebb volt áthozni Roquét 30 millióért
- még egy évvel korábbról én személy szerint továbbra is a csapat akkori helyzetéhez képest aránytalanul drágának (de legalább valamennyire védhetőnek) találom Lewandowski 40 milliós árát és a bérét

Szóval szerintem Laporta leggyengébb pontja nem a csapat menedzselése, hanem a pénzköltés allokációja.
Peter
Director del Fútbol

2025.01.06. 16:35:01

ocsike83 írta:
2025.01.06. 15:24:02
Én csak annyit szeretnék kérdezni ezektől az "önjelölt" elnökökről, hogy hol voltak akkor, amikor kamionszámra kellett Barto mocskát eltakarítani???
Ott voltak a választáson, de csak egy győztes lehetett és az pedig Laporta volt.
FcBarcelona1 írta:
A bíróságon majd eldől az Olmo eset

Azzal, hogy el kell ismerni rendbe tette az edzőkérdést, az számomra gyomorforgató, amikor Xavival kampányolt végig, pedig nem tartottam megfelelő edzőnek, de szerintem nem nyilatkozhat ilyet.
Nem szándékom plussz elfoglaltsággal terhelni, ha tudsz majd a tátgyalás időpontjáról közelebbit, azt ne tartsd magadban.... :D
Köszönöm!

Eltelt néhány év és eközben tapasztaltunk ezt azt edzőkérdésben.
Nekem is például az előző Mester volt az, akitől vártam volna a feltámadást, de a kinevezése utáni nyilatkozat már elszomorított és halálra ítéltem a projektjét. Persze velem szemben mondjuk Laportának ezt a kinevezés előtt fel kellett volna ismernie (kellett, hogy beszéljenek, egyeztessenek az elképzelésekről), de visszatérve Fontra, szerintem edzőkérdésben életszerű a meglátása és az élet által produkált tanulságokkal változhatott az álláspontja.
Nem véleményezte a múltat miközben elismerte a jelent.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.06. 16:10:01

FcBarcelona1 írta:
Azzal, hogy el kell ismerni rendbe tette az edzőkérdést, az számomra gyomorforgató, amikor Xavival kampányolt végig, pedig nem tartottam megfelelő edzőnek, de szerintem nem nyilatkozhat ilyet.
Miért ne ismerhetné el egy egykori jelölt (Font), hogy Laporta úgy tűnik megtalálta a csapathoz a megfelelő edzőt?
Az a hiba, hogy egy "ellenzéki" dicsér valami témában egy elnököt?
Lehet Font Xavival kampányolt, de szerintem az nem zárja ki, hogy beismeri a regnáló elnök jól döntött, hogy váltott, miután látta tarthatatlan Xavi helyzete.
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.01.06. 15:24:02

Én csak annyit szeretnék kérdezni ezektől az "önjelölt" elnökökről, hogy hol voltak akkor, amikor kamionszámra kellett Barto mocskát eltakarítani???
Més que un club :P
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

Peter írta:
2025.01.06. 15:02:29
Saviola írta:
2025.01.06. 08:34:37
Ezért is tartok ilyen Fontoktól és társaitól.
Font papa nyilatkozata legalább edzőkérdés tekintetében megnyugtató.... :D

„Versenyképesebb csapatunk van, amely nagyobb izgalmat kelt a szurkolókban és el kell ismernünk, hogy végre rendbe tette az edzőkérdést. Más területeken azonban sokkal rosszabbak vagyunk.”
Idéztem eggyel lejjebb. Nem sok létjogosultsága van a követeléseinek, mert nem Laporta miatt függünk az FFP-től. A bíróságon majd eldől az Olmo eset is. Ma linkeltem Freixa álláspontját, amit hasonlóan nem egyszer leírtam a MD cikkével kapcsolatban, hogyan lehet törölni és miért egy játékos regisztrációját a szabályok szerint, RAC1 szerint ezt az RFEF nyilatkozatban is megerősíti. Persze ez nem garancia semmire, azért, amire Font is utal.
Az egész elnökbuktatásról ott a cikk a fő oldalon, nem sok esélye van, akkor nem most van itt az ideje ennek, ahogy Freixa is lenyilatkozta, pedig tőle semmit nem vártam, Bartomeu támogatójaként.
Magyarázatokat persze várunk, ahogy egy normális sportigazgatót is.
Szerintem ha elértük ténylegesen az 1/1-et, most derül ki, hogyan is tevékenykedik, mert eddig nem kicsit volt megkötve a keze amit valamiért Font mindig figyelmen kívül hagy.
Válasz küldése