Igazából ebben Flicknek is nagy szerepe van. Ha azt mondja számít rá és megbeszélik a jövőbeni terveket, akkor el tudja dönteni, hogy mit akar. Ha Araujo nem akar menni, akkor pedig a klub hiába akarná eladni. Fatit, de Jongot árulják jobbra-balra, gondolom Ferran távozási szándékára sem mondanának nemet, de mivel nem akarnak lépni, akkor sem ha van kérő egy lehetőségük van, a szerződésbontás, ami viszont a tárca ürítésével jár.NewNagyatyesz írta: ↑2025.01.10. 13:27:11Szerintem ő maradni akar, viszont a lejáró szerződése és a hosszabbítási ultiumátum miatt felerősödtek a távozásáról szóló pletykák.
Nem godnolnám, hogy a jelenlegi Curbarsi - Inigo kettőstől tartana. Azért Chris sokat sérült, míg Eric Garcia nem tényező. Ilyne versenyhelyzet bármelyik élcsapatnál van szerintem. ha nyáron behúzzuk Tah-t, akkor mondjuk kap még egy komoly riválist, de szerintem jó formában helyet tudna kiharcolni magának még úgy is.
Mondjuk én személy szerint a Cubarsi, Araujo, Tah, Inigo négyesnek örülnék jövőre. Chris és Eric mehetne, a befolyó pénzből meg vennék Balde elé/mellé egy embert és a védelem Kounde,Fort , néha Araujo jobbossal rendben is lenne.
A pénz nagy úr. Nem tudom mik az igényei. A klubnak be kell fejeznie a horror fizetések adását. Csak való igaz, hogy míg itt van egy FDJ, Lew, Ferran nagy fizetésért, addig nehéz a vezetőségnek is ésszerű fizetést adni, mert ezek a fizetések iránymutatást adnak nekik is a hosszabbításkor. Mondjuk ezt a problémát épp magának generálta a klub.
Tavaly azért ok hibája volt, de láttuk már őt is magas szinten játszani. Ha azt hozza, akkor mi nyerünk vele a legnagyobbat és ki fogja szorítani valamelyik védőt.
Igazából itt az uru-n múlik most a dolog, neki kell választani, hogy mit szeretne. Ha elhagyja a szinte nevelőklubját, ahol csapatkapitány egy kis versenyhelyzet miatt, akkor részemről minden jót neki, menjen, sok sikert a konferencia ligához. A másik dolog pedig Christensen, akinek szintén eldől a sorsa nyáron, Inigoval együtt, szóval ott lesznek hárman, akik közül minimum 1 távozik, ráadásul a fizetésük is magasabb. Szóval azt sem lehet mondani, hogy évekre be vannak betonozva előtte.
Plusz Chrisről is vannak hírek, hogy télen elengedné a klub és vannak érdeklődők.