Csak nem tudom ki az a négy ember. Fati felejtős, még a keretben sincs. Ferran szélen kabaré, kb. annyi haszna van mintha egy villanyoszlopot odaállítanánk. És ennyi. Olmo, Fermin, Pau Victor? Egyik sem szélső. Ha őket annak vesszük, akkor ennyi erővel van kb. 7 belső védőnk. Egy Rashford sok mindent megoldana, akár csak egy év kölcsönben gondolkodva is. Nem lehet véletlen, hogy egész nyáron Nico-t üldöztük, télen meg végig azon volt a klub hogy fel tudjanak szabadítani egy kis helyet az angolnak.gránit írta: ↑2025.02.20. 22:05:18
A szélsőkérdés szerintem azért nincs napirenden, mert nagyon olcsón tudunk szerezni, ha akarunk. De ezek a posztok a mi játékunkban nem annyira fontosak, ha van oda négy ember, márpedig van oda négy ember, akkor nem nagyon fognak oda sok puskaport pazarolni.
A Gündogan-Olmo-váltás szerintem jó volt. Gündogannak top szinten szerintem annyi, jó ötlet volt hosszú távon gondolkodni. Tkp poszton nagyon jól állunk, komolyan nem értem, miért akar oda bárki még egy igazolást. Ott van tartaléknak Fermín, ott van Torre, ott van Ferran, ott van mindenki kedvence Fati. Oda biztos nem fogunk még egy embert igazolni a nyáron.
Gyökerest speciel már alapból a játékstílusa miatt sem látnám szívesen. Az pedig, hogy a portugál ligáan eltett 15 akciógólt 21 meccsen, a Bl-ben pedig négyet az szép, de akkor ott van a 20 éves Aghehowa, aki13-nál tart, az EL-ben 6-nál ráadásul lehúzott már egy jó szezont a La Ligában.
Egy Isak nagy fogás lenne, de ha lett volna kivásárlási ára azt is belövik alsó hangon 150-200 millióra. Legalább két évig szerintem senki számára nem lesz elérhető.
A kp-n nem hiszem, hogy bárki gondolkodna változtatásban, főleg hogy Bernal is lesz. Egyedül azt nem tudni, hogy De Jonggal mi lesz. Ha nem hosszabbít, akkor muszáj lesz tovább adni, akár bőven áron alul, ráadásul komoly helyet is szabadít fel a bérkeretben viszont pótolni is kell.
A Gündogan-Olmo váltás tényleg jó volt, bár elfért volna még itt a német, sok helyen bevethető lett volna, de inkább amolyan jolly joker csereként és annyi fizetésért, amennyit most is adunk neki.