Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ja, értem, most azt játszod ki tud nagyobb h. lyeséget írni. Oké.brazilfan írta: ↑2025.02.23. 12:24:28Neki mi köze van azokhoz, akiket írtam? Egy szót se írtam róla. De a német sportvilágban is voltak problémás ügyek.
És a német sportkultúra része az 1982-es NSZK–Ausztria meccs is.
https://hu.wikipedia.org/wiki/NSZK%E2%8 ... ks%C3%A1g)
Hasonlóan gondolom. Ez inkább szól ennek a konkrét szituációnak, mint általánosságban a spanyol játékvezetésnek, így is kéne kezelni!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.23. 12:01:27Amúgy nem értem az ellenszenvet a nyilatkozata miatt, szerintem az annak szólt amin most épp átmegy 1-1 bíró, jelen esetben Montero akit és a családját a Real fanok már zaklatnak otthon, mindennek elhordanak, a szövetség vizsgálat alá helyez/eltilt, hirtelen korrupció/összeférhetetlenség is felkerül, mindezt azért mert ki merte állítani teljesen jogosan a nagyp0fájú Bellinghamet, de amikor a Celta ellen nem adott meg egy 100% tizit a Celtának akkor nem volt semmi probléma és semmi visszhang.
Azzal mindenki egyetért hogy kritikán aluli a Spanyol bíráskodás, az eszközökkel hogy fenyegetés, nyomásgyakorlás van különösen 1 oldalról azzal már nem, a RM TV-féle kocsmai stílusú gyalázkodásról nem is beszélve.
Neki mi köze van azokhoz, akiket írtam? Egy szót se írtam róla. De a német sportvilágban is voltak problémás ügyek.
Pont ezért elég hálátlan dolog a Barcelona edzőjének lenni, ha nem nyersz meg mindent akkor kikezdenek, ha meg megnyersz mindent akkor pedig jön hogy "ilyen csapattal bárki nyerne".Troym írta: ↑2025.02.23. 11:18:59Szerintem alulbecsülitek a Flickkel szembeni elvárást. Állítom, hogy akkor kikezdik, ha mondjuk "csak" spanyol kupát nyer. Bajnoki cím az alap, hogy ne kezdődjön a mantra, hogy "Xavi is maradhatott volna", de egy triplázás után is fintorognának sokan mondjuk 3 hónappal később egy vesztes Gamper miatt...
RFEFbrazilfan írta: ↑2025.02.23. 10:22:36Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Én sem értek sok mindent
Ennyire erővel Xavi is korrupció gyanús a Negreira ügy miatt, mert a Barcelonában játszott épp.brazilfan írta: ↑2025.02.23. 10:22:36Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Na ezzel nagyon nem értek egyet. Már leírtam, nekünk nincs lehetőségünk beleszólni a dologba a Negreira ügy miatt. Bele se megyek, hogy az meg miért volt, miről szólt, mert itt is csak finoman lehet fogalmazni. (Lassan több a Realos a fórumon, mint a Barcás, ami befolyásolja a Barcások véleményét is, főleg, ha még elő is adja magát, mint amire ez alatt reagáltam)
Rövid távon elsülhet jól, de valójában tragikusak a spanyol bírók és változtatás nélkül csak rosszabb lesz. A szurkolók általában csak a saját csapatuk ellen rossz játékvezetésre emlékeznek, de valójában a Real és a többi csapatnál is történtek folyamatosan a hajmeresztő dolgok.bence0330 írta: ↑2025.02.21. 18:00:37Nem tudom, hogy Flick őszinte-e, vagy csak illedelmes ÉS mellette nagyon taktikus, de megint úgy szólalt meg, ami nekünk csak jó lehet. Amíg a Madrid támadja a bírókat (ráadásul még jogtalanul is), Flick szó szerint kimondja, hogy meg kell őket védeni. Ez még elsülhet jól.
Nen fekete, habfehér
Férfi, mint Carlo, aki szerint szégyen, ha valaki a bírókról beszél, amikor meg már csak kicsit ítélnek felétek, és mondjuk csak egy 100% kiállítást úsztok már meg, akkor mindennek elhordja őket. Ilyesmire gondolsz? Na ennél sokkal árnyaltabb és konzekvensebb volt Flick végig.
Sehogysem hiteles, hogy amikor nem megy a szekér akkor cinkeli őket, aztán amikor 3 kör alatt felzárkózunk úgy, hogy az üldözötteknél látták folyamatosan a bírói munka kárát egyből jön a nyallerkodás. Inkább lenne csendben mindkét esetben mint egy férfi.bence0330 írta: ↑2025.02.22. 18:40:01Szerintem lehet őszinte a következő módokon:
1: Változhat az ember véleménye, gyakori jelenség
2: Azért akkor sem szidta a bírókat, csak 1-1 döntésnél megemlítette, akkor sem épp habzó szájjal, szóval még az sem igazán ellentmondásos a mostaniakkal, vagyis csak részben
3: Itt nem csak 1-2 rossz ítéletről volt szó, hanem egy komoly támadásról a részetekről. Más, ha azt véleményezi, hogy ettől kell megvédeni a bírókat.
Szerintem lehet őszinte a következő módokon:
Pardon? Szeretnél mondani valamit?
Őszintének biztos nem őszinte, mert decemberben és januárban, amikor nekünk nem jöttek az eredmények, szidta őket. Szóval inkább simulékony. Kérdés, hogy a sporik átlátnak-e a szitán.bence0330 írta: ↑2025.02.21. 18:00:37Nem tudom, hogy Flick őszinte-e, vagy csak illedelmes ÉS mellette nagyon taktikus, de megint úgy szólalt meg, ami nekünk csak jó lehet. Amíg a Madrid támadja a bírókat (ráadásul még jogtalanul is), Flick szó szerint kimondja, hogy meg kell őket védeni. Ez még elsülhet jól. Nem mondom, hogy nekünk fognak fújni, csak hogy 1-1 esetnél lehet, hogy tudat alatt néha afelé billen a döntés, akik kiállnak mellettük.
Yamal meg erre csak ráerősített. Részemről maradjon ez a narratíva, akármi is a valóság, ez legrosszabb esetben is szerintem kijelenthető, hogy nem okoz problémákat.
Biztos, hogy azt is kapott hozzá.Peter írta: ↑2025.02.21. 19:41:35Étrendet is mellé lehet csatolni....FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 18:23:15Ilyet sem olvastam még. Olmo genetikai vizsgálatokon esett át, hogy megfelelő edzésmunkát tudjanak felállítani neki, ahogy Pedrinek is tették.![]()
Étrendet is mellé lehet csatolni....FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 18:23:15Ilyet sem olvastam még. Olmo genetikai vizsgálatokon esett át, hogy megfelelő edzésmunkát tudjanak felállítani neki, ahogy Pedrinek is tették.
Amit leírtál, teljes és kerek.