Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem egyedül az indokolhatná az azonnali menesztését, ha Perez meg akarná alázni: itt van ez a ragyogó keret, idehoztam a világ legjobbja Mbappét, és te képtelen voltál újabb BL-t nyerni. Ezt a bosszúvágyat és felelősséghárítást ki is nézem Perezből az aranylabda-cécó és a bírók folyamatos megzsarolása után. Mik mehettek ott egy-egy kínos bajnoki vereség és a BL-kiesés miatt.
Szerintem az elmúlt hónapoban kontraproduktív volt ez a nyomásgyakorlás, egyértelműen elkezdett elmaradni a részrehajlás az irányukba, sőt, szerintem hónapok óta ők jönnek ki rosszul a kétes esetekből, otthon és amúgy BL-ben is. Nem vészesen, de inkább így áll most a dolog. Szerintem elegük lett ebből a bíróknak.Chino írta: ↑2025.04.25. 10:26:42Ugyanakkor szerintem valamilyen szinten elérik a céljukat. Egy bíró nem hiszem, hogy ezen besértődne és emiatt a kárrukra tévedne, inkább tart attól hogy ezen felbuzdulva le fogják szedni a fejét és kétes szituációk esetén inkább feléjük fog húzni.
Ancelottit nem tudom elképzelni, hogy menesztenék szezon közben, még ha a kupadöntő csúnyán végződne is. Semmi értelme nem lenne 3-4 meccsre pl. egy Rault betenni. Én amúgy egy Xabi Alonsot is hatalmas zsákbamacskának tartok, legalábbis ahhoz képest, hogy mennyire Megváltóként várják. Volt egy jó szezonja, ezt nem lehet elvitatni, de amúgy kb annyi. Nemzetközi szinten rendre befőtt, az az EL-döntő is elég megtévesztő.
Nem tudom, hogy egy új edző komoly változást tudna-e hozni, lehet, hogy nagyon jól sülne el egy Xabi Alonso, de én azt se tartanám számunkra olyan "örömtelinek", ha az olasz maradna. Kicsit megfáradt már ez a kapcsolat, de lehet, hogy ez az év inkább csak kisiklás volt, nagyon sokat tett le itt az asztalra az olasz, Kroos hirtelen távozása is nagy űrt hagyott, lehet hogy ez volt a legnagyobb probléma és ki tudja küszöbölni.
Ezek azért is baromságok, mert az ellenkezőjéről szintén össze lehetne állítani egy videot. Alapvetően egy nagyon gusztustalan dolog és ami gázabb, hogy ez nem egy klubtól különálló dolog. Más országban szerintem ez be lenne tiltva.Barcaman1993 írta: ↑2025.04.24. 20:18:22Ezek az összeállítások izgalmasabbak, mint az összefoglalóik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.24. 20:00:14https://www.mundodeportivo.com/futbol/r ... -copa.html
Elkezdték a nyomásgyakorlást. Ki kellene zárni őket a ...ba.
Ezek az összeállítások izgalmasabbak, mint az összefoglalóik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.24. 20:00:14https://www.mundodeportivo.com/futbol/r ... -copa.html
Elkezdték a nyomásgyakorlást. Ki kellene zárni őket a ...ba.
Ez érdekelne, mert nem emlékszem ilyenre. Flick is az elejétől mondta, hogy durva a naptár, de próbálkozunk. Az egész világ egyöntetűen hajtogatja, hogy durva a naptár. Némely bajnokságokban nyilván durvább, főleg a két topban. Flick ráadásul németből jött. Amióta utoljára vezetőedző volt, 6-8 meccsel lett több az ő szempontjából, csak a klubot figyelembe véve. Kétlem, hogy valaha lehúzót nyilatkoztunk volna erről, már csak azért is, mert jó ideje elégegyértelműen tűzszünet van a két klub között mindenben, főleg ilyen egymás közötti meccseken kívüli, Liga, Uefa témában. Nem emlékszem gyakorlatilag rossz nyilatkozatra egyik fél részéről sem semmiben, de erre persze nem esküdnék meg.LG írta: ↑2025.04.20. 22:16:53Most a 2. félidőben azért elég jól játszanak. Én nehezebb meccsekre számítok, mint az előző kettő volt, mi is azért kicsit visszaestünk, a BL miatt most nekünk van plusz terhelés.
Nekem az nem tetszik a részünkről, hogy amikor Carlo panaszkodott a sűrű versenynaptár miatt, inkább lehúzó nyilatkozatok jöttek a klub részéről, most meg mi panaszkodunk. Ne csináljunk már segget magunkból.![]()
Most a 2. félidőben azért elég jól játszanak. Én nehezebb meccsekre számítok, mint az előző kettő volt, mi is azért kicsit visszaestünk, a BL miatt most nekünk van plusz terhelés.
Meglátjuk. Szerintem pl. pont a középpálya olyan, ahol van 3-4 brutál fizikális, gyors, erős, és azért technikás játékosuk, akikkel egy gond van a jelenlegi ad hoc Ancelotti féle rendszerben: fogalmuk sincs, mit csináljnak maguktól. Kroos tudta. Övék messze a legmagasabb értékű középpálya, gyakorlatilag félmilliárdot ér a csapatrészük kezdője. Na őket nagyon rendszerbe kéne fogni.
A Real arrol hires, hogy nem nagyon fizeti ki a jatekosokat, akiket el akar hozni, lasd Mbappe peldajat.Troym írta: ↑2025.04.20. 13:16:02Ha jön egy új edző, vele együtt jellemzően nyílik majd a pénztárca is.
Azért a Madrid megengedhet magának akár 4-5 komolyabb igazolást, szerintem ilyen nyár jön, különösen, ha például az új edzőnek nem igény Vinicius megtartása és eladják 150-200 millió között.
Ha visznek oda egy 9-est, 1-1 normális szélsőhátvéd és középhátvédet, plusz legfontosabbként végre pótolják Kroost, akkor az nagyon komoly játékerő lesz.
A helyükben rámennék olyanokra, mint Isak, Vitinha, TAA, plusz egyelőre Van Dijk, de gondolom pl Xabi Alonso vinné magával Grimaldo / Frimpong / Wirtz némelyikét.
... Normál esetben egyetértenék veled, de ezek a játékosok (leszámítva Bellinghamet) nem éppen arról híresek, hogy szervezettek tudnának lenni...
Ugyan csak az első félidőt láttam -szerencsére átkapcsoltam a másik meccsre- de a sípszótól kezdve totál enerváltak voltak, mintha egyáltalán nem hinnének abban, hogy fordítani lehetne. Az Arsenal is sokat jobban odatette magát, pedig ők mehettek volna arra, hogy csak tartsák az eredményt, buuszozanak. A spanyoloknál minimális letámadás, sétálgatás. A statisztikát tekintve is több mint 10 km-el kevesebb volt a futómennyiség, mint az Arsenalnak. Mindezt a Bernabeuban.brazilfan írta: ↑2025.04.17. 20:52:06Én nem éreztem a lelkesedést, hogy gyerünk, mindent bele, és hogy elhitték volna, hogy a három gól ledolgozható. Szerintem nemcsak a játék hiányzott, hanem valamilyen közös akarat is, mintha meg lettek volna sértődve, vagy le lettek volna szedálva. Még Vinicius és Bellingham sem pattogott annyit.bence0330 írta: ↑2025.04.17. 19:35:32Érdekes, én azt éreztem, hogy nagyon kaparnak, de mivel nulla elképzelés van a csapatban, ez ennyi volt, akarás, és semmi több. Azért odaszögezték szépen az Arsenalt a kapujukhoz elég sok hullámban, hajtottak. De gyengék, így a hajtás max ilyen egál körüli állapotba tette őket otthon, a rizikót azért nem vállalü Arsenal ellen.
Én nem éreztem a lelkesedést, hogy gyerünk, mindent bele, és hogy elhitték volna, hogy a három gól ledolgozható. Szerintem nemcsak a játék hiányzott, hanem valamilyen közös akarat is, mintha meg lettek volna sértődve, vagy le lettek volna szedálva. Még Vinicius és Bellingham sem pattogott annyit.bence0330 írta: ↑2025.04.17. 19:35:32Érdekes, én azt éreztem, hogy nagyon kaparnak, de mivel nulla elképzelés van a csapatban, ez ennyi volt, akarás, és semmi több. Azért odaszögezték szépen az Arsenalt a kapujukhoz elég sok hullámban, hajtottak. De gyengék, így a hajtás max ilyen egál körüli állapotba tette őket otthon, a rizikót azért nem vállalü Arsenal ellen.