gránit írta:
Ha igaz, akkor az illetők büntetést érdemelnek. Hozzátenném, hogy Munuerát az UEFA felfüggesztette...
Teljesen mindegy, hogy az UEFA felfüggesztette-e vagy sem Munuerat, ne legitimalizáljuk már a felbújtást a real tv részéről és a szurkolóik zaklatási magatartásait. Értem én, hogy nagyon PC-nek kell lenni még égy reallal szemben is, de ne essünk már át a ló túloldalára. Mit vétett Munuera, hogy zaklatásnak lett kitéve? Erőszakolt? Embert ölt?
A Real Madrid és szurkolóik magatartása a bírók felé a legalja szintre ment.
gránit írta:
Kérdés, hogy mi miért nem állunk akkor bele a bírótémába? Mert panaszkodunk folyton, csak ezzel semmire nem megyünk. Ők meg nem csak egymás között morognak. Mi meg ahelyett, hogy beszállnánk a dologba, lapítunk. De azért persze panaszkodunk.
Mert a Real Madrid mibe is áll bele? Ne legyenek illúzióink, ők csak a saját Passat szelüket fújják.
Kérdezem, hol volt az igazságérzetük, amikor a semmi kontakra Arda Güler megkapta a 11est? Hol van az igazságérzetük, mikor Camavinga folyamatosan megússza a 2. sárgalapokat. Hol volt az igazságérzetük, mikor Rüdiger toroknyiszálással ünnepel MBappe meg a p.csét mutogatja a nézőknek? Vagy hol volt az igazságérzetük, mikor Kassai Viktor a javukra elcsalta a Bayern elleni BL meccset vagy amikor CR-nek a nyilvánvaló lesgólját megadták.
Én speciel örülök neki, hogy ezzel a Real Madriddal nem megyünk közös nevezőre, mert nekik csak és kizárólag addig objektív és elfogadható a játékvezetés, amíg a javukra ítélnek.
Ja igen, MBappe brutális belépőjét a bíró csak egy sárgával jutalmazta, ha nincs a VAR ezt is megússzák. Kérdezem panaszkodott emiatt a bíróra a Real Madrid? ...