pep71 írta: ↑2025.05.23. 20:46:08
Óriási hülyeség lenne..nem is fiatal, nem is olyan jó, különben a Pool nem engedné el. Piszok gyors , de elég egysikúan buta játékos , aki nem is egy gólvágó.
Adóssághegyek vannak a Barcanal, meg kell fizetni Yamalt, Raphit, ott a stadion is, remélem nem lesz eszetlen költekezés.
Ezt inkább áthoztam az EU játékospiac topicból.
Szerintem abszolút nem lenne hülyeség, még ha nem is ő, akkor egy ilyen profilú tényleg minőségi játékos. Egy Lookmannal szemben szerintem stabilan a kezdőbe érkezne. Középen ugyanolyan, mint Rashford, ami azért sokat számítana (érdemes elolvasni Pereira, Bruno Alemany "elemzését" róla, aki azért ismeri/hozzáértő)
Lewy augusztusban már 37 lesz, fizikálisan nem valószínű, hogy bírná a komolyabb terhelést és a sérülések is jobban elkaphatják. (Torres pedig ha kb. az idei szezonját hozza is inkább beugrós, mint olyan csere, aki Bl-ben/huzamosabban kezdő szint, ha ehhez a korábbi szezonjait is hozzávessszük pláne)
Diaz amúgy is nagy munkabírású, vele a letámadás, illetve a feltolt védekezés is sokkal stabilabb, hatékonyabb lehetne, nem csak a támadójáték akár centerrel, akár Raphival van együtt a pályán.
És amellett, hogy a kezdőt is javítaná, meglenne a brazil, Yamal, Lewy (sőt Olmo) minőségi pótlása, de egyeseknél akár még jobb alternatívája.
Nem tudom azt, hogy egysíkú/buta játékos miből szűrted le, szerintem egyáltalán nem ez a jellemző, emellett, ha nem is egy Yamal-féle cselgép, de Raphinhánál például ebben az aspektusban szintekkel jobb, főleg ha utóbbi a bal oldalon van. Ahogy azt sem mondanám, hogy nem gólerős, Salah mögött ő lőtte a Pool legtöbb gólját, nálunk pedig alapból mindenki szintet lépett ebben, akárki jön szerintem senki nem lenne kivétel.
A Pool pedig nem akarja kirakni, már szerződést kínált neki, csak ő nem akar hosszabbítani és legalább nem '28-'30-ig tart a k0ontraktus.
Nem azt mondom, hogy mindenképp ő kell, vannak akár jobbak is, de egy hasonló profilú (Flick szempontjáből főleg) és legalább ilyen szintet képviselő játékossal erősödne leginkább a csapat mind kezdő, mind csere/rotáció alternatívaként. Nem véletlenül ez a poszt jelenleg (szerencsére) a klub prioritása. Viszont azok közül, akik elérhetők, minőségiek és minimálisan is felmerültek talán ő lenne a legjobb, esetleg Rashford lehetne még hasonló, de hogy ő a kezdőbe jönne-e szerintem kérdéses. Illetve ha utóbbi ad is le valamennyit a béréből még mindig magasabb lenne, mint a kolumbiaié, ami szerintem minimum annyira, ha nem fontosabb mint az ára