Nagy mazochizmus kell ahhoz, hogy valaki madridista fórumra látogasson, én a napokban mégis bevállaltam ezt a kalandot.

Kész röhej, ami a (tudtommal) legnagyobb magyarországi fórumukon is megy. Mondom ezt úgy, hogy én mindig igyekszek objektív lenni, amikor Julian Alvarez kétszer ért a labdához a büntetőlövésnél, akkor is amellett voltam, hogy felesleges a siránkozás, a szabály az szabály, világosan kimutatta az egyik kameraállás, hogy kétszer ért a labdához. A Valencia elleni meccsük után is hozzátettem, hogy a Valencia kapusa kezdte inzultálni Vinicius-t, adott neki egy tockost, neki is járt volna a retorzió.
Igyekszem objektív lenni, de a madridista fórumok az internet pöcegödrei közé tartoznak. Ocsmány stílusban fröcsögnek, gyűlölködnek, olyan jelzőkkel illetnek Barca-játékosokat, amilyen jelzőket itt vagy más Barca-fórumokon soha nem látni. Gyomorforgató gyűlöletbeszéd, amit naphosszat tolnak, egészen hányingert keltő, okádék stílusban gyűlölködnek.
Az a mulatságos, hogy a legfőbb témájuk, hogy Yamal mekkora médiafigyelmet kap. Miközben ők maguk is gerjesztik ezt a médiafigyelmet. Akárhányszor leírják a nevét, a keresőmotorok azt mind megjegyzik, és dobálgatják fel nekik a yamalos híreket. Van egy mondás, hogy ha utálsz, de állandóan velem foglalkozol, akkor valójában a rajongóm vagy. Én nem foglalkozok ennyit Yamallal, mint ők. Szerintem én nem kattintok annyi yamalos cikkre, mint ők, és biztos, hogy annyit foglalkoznak vele, hogy nekik több yamalos cikk ugrik fel (amit ők rendelnek meg saját maguknak, a kontraproduktív tevékenységükkel), mint nekem. Arról nem is beszélve, hogy nem Yamal a hibás azért, ha a média túlzottan foglalkozik vele. Az újságírók érzik, hogy most vele lehet növelni a kattintásszámot, és ezt azok gerjesztik, akik állandóan vele foglalkoznak, beleértve a madridistákat. Romanót is állandóan szidják, de azért kattintgatnak a posztjaira, erősítve azt, ami miatt panaszkodnak.
Troym írta: ↑2025.06.10. 09:02:24
Mit keres a 2026 VB-n Üzbegisztán, vagy Jordánia? A Lakatlan szigetek nem vállalta a szereplést? Már Új Zéland is érthetetlen, de ez a 2 csapat is, biztos rengeteg nézője lesz egy Jordánia - Új Zéland csoportmeccsnek.
Kiscsapatból van több, az ő szavazataira ugranak a FIFA vezetői. Az ő kedvükben járnak. Ezért meddő azt várni, hogy majd csökkenjen a meccsek száma. Nem fog, mert a kiscsapatok nem ebben érdekeltek. A kiscsapatok játékosai nem játszanak évi 70 meccset. Ők meg vannak veszve azért a plusz már meccsért, amit nagyobb csapatok ellen játszhatnak, és hogy kvalifikálhassák magukat ide-oda. Ha kevesebb meccset akarunk, szakítanunk kell a FIFA-val. Én benne lennék abban a kompromisszumban, hogy legyen kevesebb meccs, de azok rangadók legyenek (szuperliga).
Annak meg semmi értelmét nem látom, hogy lassan már mindenki kijut a VB-re, de azért játsszunk selejtezőket. Vagy legyen ott mindenki és nem kellenek selejtezők, vagy játsszunk selejtezőket, és a tornákon a krém legyen ott. A köztes megoldás viszont sehogy sem jó. Mindenki ott lesz már szinte, minek akkor selejtezőket játszani, hogy egy 5 csapatos csoportból 4-en továbbmenjenek? Emellett a szezont széttördelő válogatottmeccsek rendszerét is meg kellene már szüntetni. A röplabdában például teljesen hermetikusan el van különítve egymástól a klubszezon és a válogatottszezon. A fociban is így kéne.