superman írta: ↑2025.06.10. 16:49:27
Konkrétan valami olyat írtál valamelyik BL győzelemnél (talán 22, vagy 24?), hogy neked már nem okoz ez az egész örömet, nem is nagyon nézel már focit. Aztán jó ideig ide szinte nem is írtál, ellenben a túloldalon rendszeresen jelen voltál. Aztán feltűnt Yamal, utána jött Flick, és a sikerek, és most újra itt vagy. És ezt többen észrevették, más is írta már. Erre gondoltam sértődés alatt.
Amivel amúgy nincsen baj, csak nem kell előadni az ellenkezőjét.
Igen, azt tartom is, hogy nem okoz örömöt, emiatt pl nem is nézek túl sok meccset, pl összehasonlítva a 10 évvel ezelőtti énemmel.
Azt látni évekig, hogy leradírozzák a csapatod, majd a végül valami oknál fogva mégis nyernek, engem megviselt. Ahogy megviselt pl az is, hogy az inter ment tovább, majd kapta a sipkát ahogy kell a döntőben, mert az ellenünk lejátszott párharcuk egy hiba volt a mátrixban, a tendenciát láttuk egész tavaszi szezonban. De mindegy is.
Pár hónapig nem írtam, a focinak köze nem volt ehhez egyébként, mert ahogy írod, a túloldalon jelen voltam.
Leírtam az okát, személyes konfliktusom van 1-2 emberrel itt, hoztam akkor egy döntést, hogy jobb a békesség, és nem írok egy ideig.
Ha a többieket idekevered, akkor nevezd meg azokat a fórumozókat, akik ezzel vádoltak, mert én nem emlékszem erre.
Arra igen, hogy túl messzire ment a konfliktus egy bizonyos illetővel, és emiatt jobbnak láttam hagyni a fórumot egy időre.
Ehhez a sikereknek, sikertelenségnek vajmi kevés köze van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."