Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

A kétség szikrája sem merülhetett fel a 0-1 ellenére sem, mégha ez ma némi izzadságszaggal is járt....

Amúgy nekem is fura volt, én is néha kevertem első blikkre a játékosokat. Közelről nyilván más, de a közvetítésben sokkal nagyobb intervallumot mutatnak, sokszor azt hittem, hogy egy hatalmas labdaeladás volt, aztán rájöttem, hogy csak a védőnek passzolták vissza.bence0330 írta: ↑2025.09.25. 11:26:19Nem is értem, mi bajod, az egyiken átlósan megy a csík, a másikon függőlegesen, mit akarsz még.Stalkyard írta: ↑2025.09.25. 10:52:53Egy kis érdekesség, fun fact:
Ugye megvan mindenkinek az a felhajtás, amit a szezon elején a Liga a mezeink kapcsán lerendezett, kénytelenek voltunk a tavalyi mezeinket használni mert a liga szerint a színösszeállítások "ütköztek". Azt már meg sem említem hogy a narancssárga mezünkön is kicseréltetik a ligameccseken a kék számozást fehér színűre, valamilyen - szerintem nemlétező - belsős szabályozás szerint (fel nem foghatom mi a baj a kék színű feliratozással, számtalanszor volt már hasonló korábban és van is más csapatoknál).
Na most, nézzétek meg a tegnapi Atlético-Rayo meccs mezpárosításait:
https://www.youtube.com/watch?v=d-QMznLQF28
Gondolom ez nem zavaró, de a mi nem használhattuk se a narancssárga se a krémszínű idegenbeli mezünket a Levante ellen pl.![]()
![]()
![]()
![]()
Sok ilyen hülyeséget nem értek a Ligában, nem csak a nyilvánvaló problémákat ffp meg bírók terén. Nekem pl. a számozás szabályozása is tök fura. Nyilván ez meg a mez századannyira se fontos, mint más ügyek, csak úgy en bloc a kontrollmánia zavar. Angol meg olasz ligába nincs ilyen pl, ha valaki akar, akkor 79-es lesz és kész. Néha még gyakorlatban is számít kicsit, pl. a 10-es mezt nem lehet igazából visszavonultatni, vagy többször kell a csapattagoknak új igazolásnál egy új számot a mezükre venni. Tényleg nem nagyon dolgok, csak olyan... feleslegesnek érzem a szabályt.
Nem igazán értetted meg a lényegét a mondandómnak.
Nem is értem, mi bajod, az egyiken átlósan megy a csík, a másikon függőlegesen, mit akarsz még.Stalkyard írta: ↑2025.09.25. 10:52:53Egy kis érdekesség, fun fact:
Ugye megvan mindenkinek az a felhajtás, amit a szezon elején a Liga a mezeink kapcsán lerendezett, kénytelenek voltunk a tavalyi mezeinket használni mert a liga szerint a színösszeállítások "ütköztek". Azt már meg sem említem hogy a narancssárga mezünkön is kicseréltetik a ligameccseken a kék számozást fehér színűre, valamilyen - szerintem nemlétező - belsős szabályozás szerint (fel nem foghatom mi a baj a kék színű feliratozással, számtalanszor volt már hasonló korábban és van is más csapatoknál).
Na most, nézzétek meg a tegnapi Atlético-Rayo meccs mezpárosításait:
https://www.youtube.com/watch?v=d-QMznLQF28
Gondolom ez nem zavaró, de a mi nem használhattuk se a narancssárga se a krémszínű idegenbeli mezünket a Levante ellen pl.![]()
![]()
Szerintem egyedül a Rayo elleni volt nyögvenyelős. Ha a Levante meccsnek a végeredményét vesszük alapul tűnhet úgy, hogy szenvedős volt, de a játék alapján az kb. olyan volt, mint a tegnapi. A Mallorca ellen a kiállításig is hatalmas fölényben játszottunk, sőt vezettünk is, nem hiszem, hogy bármilyen probléma is lett volna.bence0330 írta: ↑2025.09.21. 23:00:00A válogatott szünet óta szárnyalunk. Érdekes, mennyire ugyanúgy kezdtük a két szezont, 3 nyögvenyelős meccs, aztán elkezdődtek a mészárlások. Raphinha, Ferrán, Pedri, Rashford kiemelkedtek szerintem, de mindenki jó volt.
A stadion hangulata szerintem simán túlszárnyalt sok Nou Camposat is, kevesen voltak, de aki kiment, az beleadott apait anyait.
Érdekesség: Az elmúlt 3 meccsen 5 játékosunk duplázott.
Viszont Fermín a földön feküdt fájdalmas arccal, sok csapattársa aggódó tekintetével, mielőtt elkapcsolták. Remélem semmi komoly...
A hírek szerint Rashford késés miatt került ki a kezdőből(amit szerintem nagyon jól is tesz Flick hogy komolyan vesz, valahogy fent kell tartani a csapatmorált)

Viszont a tavalyi megnyert meccseken sorozatosan elfelejtette lehozni az agyonjátszatott Yamalt, Koundét és a formán kívüli Lewandowskit, és a padon dekkoló fiatalok még véletlenül sem kaphatták meg a 10-15 perceiket.
Igen, ezt írtam én is meccs után, hasonlóan látom. Ment már mindig neki az oldalpassz minden helyzetben, mint Messi utolsó éveiben. Nem mondom, hogy alaptalanul, idén már ő lesz a legjobb játékosunk kérdés nélkül szerintem, de így nélküle rá vagyunk kényszerülve a középen vezetett kombinatív játékra, amiben kiválóak vagyunk. Amúgy szerintem Olmónak is jót tehet ez pl, neki ez nagy erőssége.Sonoma írta: ↑2025.09.16. 13:22:00És lehet szentségtörést fog okozni egyeseknél, de Yamal nélkül nekem sokkal kombinatívabbnak tűnt a játékunk. Az utóbbi időben igen önző volt, ami nem volt jó hatással a támadójátékunkra.
Persze az igazi értékmérő a Newcastle lesz, ott meglátjuk, mennyire hiányzik szélről.
Szerintem se annyira gyenge, mint amilyen végeredmény született. Az első félidőben, az első gólunk után, kifejezetten kellemetlenül letámadtak, sokszor nehezen tudtuk kihozni a labdát.bence0330 írta: ↑2025.09.16. 01:54:25
Nem olyan gyenge az a Valencia, stabilan ott lesznek a középmezőnyben szerintem. Mi vagyunk jók (plusz jelentős a stílusütközés, le a kalappal előttük, hogy nem sünddisznózni meg vagdalkozni akarnak, persze elég nagy hülyeség is a részükről). 1-2 játékosunk meg elég extrát hozott, kivégzőosztag formában ment ki kb mindenki a pályára, Rashford is most idézte először önmagát, Fermín két góljánál mindegy, milyen csapat áll ott.