Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Chino
Llegenda del Barça

2025.09.29. 13:17:44

bence0330 írta:
2025.09.29. 12:23:59
Messa írta:
2025.09.29. 11:37:53
Dro meg baromi technikás, énekel a labda a lábán és a passzjátékban, egyérintőkben is jónak tűnik. Kicsit még nyilván súlytalan, illetve fizikálisan még nincs kész, de ez tök normális. Türelmesnek kell lenni velük.
Igen, ő nagyon tipikus Masiás, volt egy-két megoldása talpatnyi helyen, amit nem sűrűn látni. Látványosan meg volt szerintem illetődve, volt több eset, mikor nem tudta, mit csináljon (szerintem a megilletődöttség miatt), de igazából ezzel nincs is gond. Nála tényleg világít a tehetség. Olmónál szerintem sem volt gyengébb, ez önmagában nem lenne dicséret, de az árát, a korát, a tapasztalatát belevéve ez mégiscsak óriási dolog.

Engem kicsit továbbra is az érdekelne, hogy ő vagy valamelyik másik Fernendez be tudna-e állni legalább 20 percekre Pedri helyett, mert neki továbbra sincs cseréje, és a szezon végéig nem mehet az megállás nélkül, ami eddig, hogy néha megtapsolni levisszük a legvégén, de azt is ritkán. Vagy ott kezdjük majd el konstansan beépíteni Bernalt 1-1 rotációval, cserével?
Roony nekem is baromira tetszett. Baromi bátor volt, meghúzta a cseleket, amik jó arányban be is jöttek és ami nekem feltűnt már az első meccsén is, hogy vállalkozik távolról, mikor befelé húz és nem is rosszul. Szinte mindig kaput talál vagy nagyon veszélyes. Nálam az egyik legüdébb színfolt volt.
Droval kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy nagyon nem feküdt neki a Soci játéka. Rendre gyűrűben volt, rendre csak egy talpalatnyi helye volt. Amikor visszább lépett és felvette a labdát, akkor ültek inkább a megoldásai. Emiatt talán jobb ötlet lett volni Toni, mert kis helyen ő nagyon jól tud "forgolódni" és úgy kulcspasszokat adni. Ugyanakkor teljesen rendben volt a srác, ami azért is nagyobb érdem Flick részéről, mert tavaly sehol sem volt a srác. Még a lapokban sem volt soha említve a neve, a Juvenilben is Belletti alatt csak peremjátékos volt, míg Toni az Atletic húzóembere, tavaly már be is mutatkozott a nagycsapatban. Ha bejön a srác, elér egy stabil csereember szintet, akkor tényleg lehet dicsérni Flick szemét, mert a semmiből kapta elő.
Pedrit talán Guille tudná pótolni, ami a posztot illeti, bár ő is kicsit támadó szellemű kp, de például Dro a válogatottban játszott Pedrihez hasonló szerepkörben és 17 évesen még bőven lehet alakítani a srácon, nem egy kiforrott játékos, akinek betonozott szerepköre van.
Plusz ott van még Guille öccse, Juan is, akivel már durván el lennénk látva Fernandezekkel.

De visszatérve a meccsre, nekem semmi gondom nincs a fordítással, kifejezetten jót tesz, főleg, hogy az ellenfelekre mentálisan ez nagyon kihathat. Ha meg is szerzik a vezetést bennük van, hogy az esélyeik ezzel nem növekedtek olyan sokat, nem biztos hogy ki tudják bekkelni a meccseit. Egy egyenlítésnél, de egygólos fordításnál kicsit megroppanhatnak. Xavi utolsó évében vagy Koeman alatt, azért ez nem volt így, mentálisan ez nagy fölényt biztosít, ráadásul mi sem roppanunk meg, mert tudjuk, hogy képesek vagyunk hátrányból felállni és ha az utolsó percig megyünk a saját javunkra fordulhat a meccs.
Ez a mentalitás és eredmény egy másik hatalmas fegyver
Forca Barca!!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.09.29. 13:00:03

Hát nem tudom, nekem Dro tegnap egyértelműen a csapat leggyengébb teljesítményét hozta, Olmo veszélyesebb pozikban és többször volt megjátszható, és kombinatívabb, határozottabb volt. 17 évesen nem kell világot váltani, ezt csak arra mondom, hogy ne lett volna gyengébb Olmonál. Félénk és súlytalan volt, nulla progresszióval, és ez a 60 kiló körüli versenysúlya komolyan vehetetlen a felnőtt mezőnyben. Labdával ügyeske gyerek, én kb ennyit tudok jó szívvel állítani róla, alsóházi csapatok ellen két gólos vezetésnél látom használhatónak, jelenleg Pablo Torre szint alatti játékos. Ha pakolnak rá vagy 10 kiló izmot és érik még, akkor később jó lehet.

Szerk: bocsi, egy jó passza estében előre tényleg volt Roonynak, az szép volt, a nulla progresszió így nem igaz :)
mindenesetre itt egy videó a tegnapi mozdulatairól, én ebben tényleg nem véltem felfedezni az extrát.
https://www.youtube.com/watch?v=P9pQFR-7C2Y
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.09.29. 12:23:59

Messa írta:
Dro meg baromi technikás, énekel a labda a lábán és a passzjátékban, egyérintőkben is jónak tűnik. Kicsit még nyilván súlytalan, illetve fizikálisan még nincs kész, de ez tök normális. Türelmesnek kell lenni velük.
Igen, ő nagyon tipikus Masiás, volt egy-két megoldása talpatnyi helyen, amit nem sűrűn látni. Látványosan meg volt szerintem illetődve, volt több eset, mikor nem tudta, mit csináljon (szerintem a megilletődöttség miatt), de igazából ezzel nincs is gond. Nála tényleg világít a tehetség. Olmónál szerintem sem volt gyengébb, ez önmagában nem lenne dicséret, de az árát, a korát, a tapasztalatát belevéve ez mégiscsak óriási dolog.

Engem kicsit továbbra is az érdekelne, hogy ő vagy valamelyik másik Fernendez be tudna-e állni legalább 20 percekre Pedri helyett, mert neki továbbra sincs cseréje, és a szezon végéig nem mehet az megállás nélkül, ami eddig, hogy néha megtapsolni levisszük a legvégén, de azt is ritkán. Vagy ott kezdjük majd el konstansan beépíteni Bernalt 1-1 rotációval, cserével?
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

kmb írta:
2025.09.29. 09:18:33
Köszi.Hát ott az elrugas pillanatában csak fű nyírását nézve nem igen lehetett előrébb szerintem.
Poénból bevonalaztam magamnak paintben a fű nyírásával párhuzamosan, nekem ez nem igazán jön ki lesnek, de szerencsére nem ezen múlt. A befejezés amúgy bérgyilkos volt.
Troym írta:
2025.09.29. 09:17:44
Roony 5 sikeres cselt (60%) azért bemutatott és 1 db rossz passza volt összesen, 2 lövése eltalálta a kaput (nyilván nem Yamal szint, de vállalható egy cserének) Ennél több egy 2 hónapja Dániából érkezett, minimálárú 19 éves sráctól nem várható.
Dro meg 17 éves, 3ból 2 sikeres csel, 2 kulcspassz 1 félidő alatt, Olmo sokkal gyatrább volt nála is Roonynál is.
Ezzel teljesen egyetértek, mindkét srác baromi tehetséges, Roony egyáltalán nincs megilletődve, meghúzza a cseleit, lőni is tud. Ha nem lenne előtte épp azon a poszton egy Yamal, akkor valószínűleg arról beszélnénk, hogy milyen olcsón találtunk egy csiszolatlan gyémántot.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
kmb
Jugador d'estrella

2025.09.29. 09:18:33

Köszi.Hát ott az elrugas pillanatában csak fű nyírását nézve nem igen lehetett előrébb szerintem.
Troym
Llegenda del Barça

2025.09.29. 09:17:44

A fordítás szép volt, a győzelem kicsit izzadtságszagú, de nem is baj, ilyenek is kellenek.

Viszont egy dolog, hogy már kezdődik Dro és Roony kritika, azért nem voltak annyira gyengék, mint mindenki leírja őket.

Roony 5 sikeres cselt (60%) azért bemutatott és 1 db rossz passza volt összesen, 2 lövése eltalálta a kaput (nyilván nem Yamal szint, de vállalható egy cserének) Ennél több egy 2 hónapja Dániából érkezett, minimálárú 19 éves sráctól nem várható.
Dro meg 17 éves, 3ból 2 sikeres csel, 2 kulcspassz 1 félidő alatt, Olmo sokkal gyatrább volt nála is Roonynál is.
ktm
Capitá del Barça

2025.09.29. 09:10:45

kmb írta:
2025.09.29. 08:54:09
Yamal lesgoljarol egyetlen egy felvételt sem találok.A hivatalos La liga felvételeken egy be se került bele.Amiket találtam az meg már csak az elrugas utáni pillanatok.Aki találkozik egy normális felvétellel az linkelhetné.
https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... _sociedad/
kmb
Jugador d'estrella

2025.09.29. 08:54:09

Yamal lesgoljarol egyetlen egy felvételt sem találok.A hivatalos La liga felvételeken egy be se került bele.Amiket találtam az meg már csak az elrugas utáni pillanatok.Aki találkozik egy normális felvétellel az linkelhetné.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.09.28. 23:30:54

Deluigi írta:
2025.09.28. 23:08:42
Chino írta:
2025.09.28. 21:22:47
nagyon remélem, hogy Baldé elérhető lesz szerdán, mert ha Kvara fog majd ott futkorászni kétgólos hátrányból indulunk.
Tudtommal Kvara is megserult...
Azért még várjunk vele, Inter óta már megtanultuk a mágikus 1 hónapos sérülés 5 napon belüli gyógyulását és társait :D

Szczesny: "I am back and I could be happy, but I am not because Joan García is injured.
I hope he will soon be back in goal, where he should stay for a long time to defend our colors."

Nehéz nem imádni a Teket, ma nem volt a legmagabiztosabb de ennyi meccskihagyás után reméljük 1-2 meccs alatt már elkapja a fonalat.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.09.28. 23:08:42

Chino írta:
nagyon remélem, hogy Baldé elérhető lesz szerdán, mert ha Kvara fog majd ott futkorászni kétgólos hátrányból indulunk.
Tudtommal Kvara is megserult...
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.09.28. 21:31:06

Nalam Pedri es De Jong a meccs embere(i).Paradesak ketten,megvan a kpnk,ne eluldozzuk De Jongot,hanem becsuljuk meg!Yamal zseni.Szep volt.
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2025.09.28. 20:43:16
Nem gondoltam, hogy ezen a hétvégén átvesszük a vezetést, de remek! Nyögvenyelős volt, azért 4-5 kezdő hiányzott, ez érezhető volt. Yamal nyilván teljesen más szint volt, mint Roony (aki szerintem továbbra sem vonalszélső, a kapu környékén érzi jobban magát, ahol 1-2 tolás után lőhet, a félidő végefelé volt 1-1 ilyen eset).

Az elmúlt 5-6 évhez képest tavaly és idén a rögzített helyzeteket is sokkal jobban játsszuk meg, ez óriási pozitívum, mert néha pár kellemetlenebb meccsen csak ez marad, most már ebből is nagyon veszélyesek vagyunk rendszeresen.

Kb várhatóan nehéz meccset sikerült szorosan nyerni, ez kb erről is szólt, páran pihenhettek, akiknek kellett (Pedri szegény nem). A PSG meccs kemény lesz, Yamalt remélem csak akkor dobjuk be kezdőként, ha nem 99, hanem 100%-ban bevethető úgy.

Ma Rashford az első meccseken mutatott kaparós, de pontatlan formáját hozta, Koundé gyönyörű gólt fejelt, de hátrafelé többször homály megoldással élt, DJ főleg az első félidőben megint tetszett. Dro ügyes volt, de kicsit súlytalan, cserének jó.
Az a gond, hogy nem egyszer lezárhattuk volna a meccset, már a félidőben is mehettünk volna minimum egy, de inkább kétgólos előnnyel. A második félidőben pedig pláne elpakolhattunk volna legalább hármat, ha a nagyobb helyzeteinket belőjük. És azt se hagyjuk ki a képletből, hogy Remiro olyan formában védett, hogy tényleg csak azok mentek be, amiket 0% esélye volt kifogni. Imádom Pedrit és újra klasszis volt, de én Remironak adtam volna az MVP címet.

Bár Tek a gólról nem tehetett, de minimális magabiztosságot sem éreztem rajta. A JG-Tek pár nekem teljesen olyan mint egy Balde-Gerard Martin.
Mondjuk elég lightos kezdőt raktunk fel. Yamal hajrára, Olmo a félidőben jött, azon kívül nem volt Raphinha JG, Baldé, helyettük GM, Tek, Roony, Dro és így is domináltunk rengeteg helyzettel.
Én mondjuk a 60. perc körül már hoztam volna EG-t akár Koundé, akár GM helyére. Előbbit a gólja sem menti fel, iszonyatosan gyenge volt. Egy az egyben folyamatosan megverték, védekezésben rendre elcsúszott, előrefelé sem tett sokat a játékhoz.
Megkönnyebbültem, hogy nem Kubo kezd, nagyon remélem, hogy Baldé elérhető lesz szerdán, mert ha Kvara fog majd ott futkorászni kétgólos hátrányból indulunk.
Lewy pedig iszonyat amit művel. Kezdőjátékosként lehet, hogy nem Mbappé lenne ennyire sztárolva.
Lewandowski: 253 perc, 4 akciógól
Mbappé: 618 perc; 7 akciógól
Ha azt az ajtó-ablak ziccert elteszi még durvább statja lenne.
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.09.28. 21:20:30

Nekem tetszett a meccs, és egészen másfajta élmény volt, mint az amúgy szintén nem rossz Atletico-Real. Voltak hibáink, de szerintem nincs még egy olyan csapat, amelyik ennyire a szép, ötletes, szórakoztató focira törekedve játszana. Pedri és De Jong külön szám, óriásiak együtt, de a többiek is partnerek tudtak lenni. Yamal a kényszerű szünet alatt kiéhezett egy kis bőrözésre, egyébként meg akkor verte meg a védőjét, amikor akarta.
Fontos győzelem volt.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2025.09.28. 21:03:15

Ha Pedri nem fejbe lövi a csávót, és Lewa nem a kapufát próbálgatja hatalmas ziccerben, akkor könnyebb lett volna. Így látszik, hogy csak az első csapat tudja hozni a győzelmet, egy gyengébb csapat esetében is. De most örüljünk az első helynek, és ragaszkodjunk hozzá.
bence0330

2025.09.28. 20:43:16

Nem gondoltam, hogy ezen a hétvégén átvesszük a vezetést, de remek! Nyögvenyelős volt, azért 4-5 kezdő hiányzott, ez érezhető volt. Yamal nyilván teljesen más szint volt, mint Roony (aki szerintem továbbra sem vonalszélső, a kapu környékén érzi jobban magát, ahol 1-2 tolás után lőhet, a félidő végefelé volt 1-1 ilyen eset).

Az elmúlt 5-6 évhez képest tavaly és idén a rögzített helyzeteket is sokkal jobban játsszuk meg, ez óriási pozitívum, mert néha pár kellemetlenebb meccsen csak ez marad, most már ebből is nagyon veszélyesek vagyunk rendszeresen.

Kb várhatóan nehéz meccset sikerült szorosan nyerni, ez kb erről is szólt, páran pihenhettek, akiknek kellett (Pedri szegény nem). A PSG meccs kemény lesz, Yamalt remélem csak akkor dobjuk be kezdőként, ha nem 99, hanem 100%-ban bevethető úgy.

Ma Rashford az első meccseken mutatott kaparós, de pontatlan formáját hozta, Koundé gyönyörű gólt fejelt, de hátrafelé többször homály megoldással élt, DJ főleg az első félidőben megint tetszett. Dro ügyes volt, de kicsit súlytalan, cserének jó.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.09.28. 20:34:31

Vezetjük a bajnokságot!

Lewandowskit az utóbbi meccseken fejjel is keressük, erre is lehet építeni. 154. meccsén a 105. gólja, hihetetlen, még ebben a korban is.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.09.28. 20:31:45

Ez a második félidő elég mutatós volt, főleg azután, hogy Yamal feljött. Érezhetően több tere lett a középen játszóknak. Ami pozitívum, hogy egyre több szép, egyérintős kombinációba mennek bele a srácok, Pedri, De Jong, Olmo, Rashford is. Ezek miatt voltam éveken keresztül lenyűgözve a Barcától és nagyon örülök, hogy kezd itt-ott visszatérni.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.09.28. 20:30:15

Indokolatlanul nagy szenvedés volt ez a mai is.

Yamal hatása brutális, annyi a pozitívum.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
vidra
Entrenador del Barça

2025.09.28. 20:29:56

Átváltottunk labdatoszogatásról FC Yamal-ra, aztán meglett :D.
bence0330

2025.09.28. 18:06:24

Bátor. Részemről az is, hogy mindkét szélsőnk hiányzásával nem kezd Ferrán és Lewy egyszerre, de remélem jól sül el. DJ-nak látom nem volt gondja, a duplaszűrőnk jelenlegi forma alapján maxos.

Roony bizonyíthat, engem nemigen győzött meg eddig, de ki tudja.
Troym
Llegenda del Barça

2025.09.28. 18:02:22

Chino írta:
2025.09.28. 17:34:40
Flick húzott megint egyet, Dro a kezdőben (!) Raphinhát pedig Rooney pótolja.

Marca:

Szczesny, Kounde, Araujo, Christensen, Gerard Martín, Frenkie de Jong, Pedri, Dro, Roony, Rahsford y Lewandowski.

Remélem jól atgondolta, mert tavaly egyszer már belefutottunk így a késbe, most pedig nagyon kellene a győzelem, hogy nyomás alatt tarthassuk a Realt, Ha már az Atma tett egy szívességet, akkor használjuk ki.
Szerdán jön a Párizs.
Értem, hogy sokan elengednék a meccset, de Flick tuti nem fogja, nyerni akar és kell neki egészségesen Olmo, ha már Fermin, Raphinha és Gavi off, szóval jó döntés Dro akkor is, ha gyenge lesz, majd max szünetben vált és Yamalt se szabad 90 percre bedobni, ma legyen 30, hétközben 60.
Chino
Llegenda del Barça

2025.09.28. 17:34:40

Flick húzott megint egyet, Dro a kezdőben (!) Raphinhát pedig Rooney pótolja.

Marca:

Szczesny, Kounde, Araujo, Christensen, Gerard Martín, Frenkie de Jong, Pedri, Dro, Roony, Rahsford y Lewandowski.

Remélem jól atgondolta, mert tavaly egyszer már belefutottunk így a késbe, most pedig nagyon kellene a győzelem, hogy nyomás alatt tarthassuk a Realt, Ha már az Atma tett egy szívességet, akkor használjuk ki.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.09.28. 01:03:46

davi10 írta:
2025.09.26. 11:28:31
Azt jól láttam, hogy tegnap Christensen inkább a kp-ra állt be, mint a védelembe?
Őszintén szólva nem követtem az utolsó perceket a harmadik gól után annyira, pláne nem védekező részlegen, de most visszanéztem, és igen, egyértelműen középpályára szállt be! Persze ebből az 5 percből semmi nem derült ki, hogy illik-e oda ebben a rendszerben, de gondolom nem lehet nagyon zsákbamacska, stabilitást nyerünk vele, és kreativitást vesztünk. Gondolom Gavi kiesése miatt kezdett el agyalni Flick, hogy még valaki kéne, aki be lehet oda dobni, ha baj lenne. (Én személy szerint inkább tolnám be hátra Christensent és a kicsit gyorsabban forgolódó Ericet egy sorral előrébb, aki amúgy is gyengébb védő, de ez is teljesen valid opció.)

DJ-al amúgy mi van? Apró kellemetlenségről szóló hírek voltak, de aztán komolyabb cikket erről nem láttam. Eddig is durva az a Yamal-Baldé-Rapha-J. Garcia-Fermín-(Gavi) lista, akik közül öten kezdők lennének. Persze Yamal már beszállhat gondolom csereként, ami sokat jelenthet, de ha ehhez még a bombaformában játszó DJ is hozzáadódna, az már nagyon nem nézne ki jól még egy Soci ellen se.

Amiben nagyon bízom, hogy legutóbb az a Ferrán-Lewy kombó nagyon jól nézett ki, ahogy Ferrán sunyi módon Lewy árnyékából tömi a kaput és Rashford leigazolása miatt szélső nélkül sem maradunk még így sem, az ő jelenléte nagyon fontos lehet, hogy ne érezzük meg annyira nagyon Yamal és Rapha hiányát, hát még kettejükét egyszerre. És titokban lehet reménykedni abban, hogy Roony jó csere lesz majd lassan.

A Soci bűnrosszul kezdte az idényt, 17. helyen állnak, de pont pár napja szerezték meg az első győzelmüket, és azért jó képességű játékosok vannak ott, gondolom veszélyesebb ellenfelek, mint ahogy a tabella mutatja, de mondjuk az is igaz, hogy nem láttam meccsüket. Gondolom az megártott nekik, hogy Merino után Zubimendi is távozott, akik egy ideig a fazont adták a csapatnak, Soler mondjuk elég jó játékos, pár hete igazolták csak le, hét közben volt először kezdő, akkor nyertek is, ő azért lehet megdobja a játékukat, még ha nem is pótolja Zubimendit. De azért az a csapatrészük most biztos gyengébb, mint volt, ha DJ egészséges Pedri mellett, akkor ott azért akár szépen zsebre is tehetjük őket, ami azért az elmúlt években nem volt olyan evidens ellenük.
gránit
Director del Fútbol

2025.09.27. 10:41:52

Peter írta:
2025.09.26. 01:25:18
A kétség szikrája sem merülhetett fel a 0-1 ellenére sem, mégha ez ma némi izzadságszaggal is járt.... :D
Teljesen így történt. A második félidőben rendre feljavulunk, és az ellenfelek is rendre elfogynak. Ilyenkor egyáltalán nem aggódok, a második félidőben bedaráljuk őket, a Levante ellen 0-2-es félidei eredményt követően nyertük meg a meccset. Ezeket a csapatokat a második játékrészben elintézzük. A gond majd akkor lehet, amikor nem fér bele egy félidőnyi off. Nem akarok nagyon az Inter elleni elődöntőn rugózni, de az is emiatt ment el, kétszer adtunk egy-egy félidőt az ellenfélnek. Az első félidei felpörgésre is valami megoldást kellene találni.
Chino
Llegenda del Barça

2025.09.26. 15:08:27

Azért nem kellene ennyire temetni vagy nagyon kiscsapatozni az Oviedot. Lehet, hogy eddig egy győzelmük van, de összehozta őket a sors 6 forduló alatt a Villarreallal, Reallal és velünk, meg azért a Getafeval is idegenben.
Amúgy a Madrid is megszenvedett velük, ott is csalóka az a 3:0. A 82-83. percig 1:0 volt az állás.
Az első félidő valóban gyenge volt, de ott is kellettek nekik a bravúrok, meg a szerencse is. Amúgy nekem Rashford kifejezetten tetszik, az a két lövése klasszis volt, sokat lép vissza, kéri a labdát és az összjátékban is kifejezetten jó. És lehet számítani tőle olyan villanásokra, amik meccseket dönthetnek el.
Raphinhával ez a balszél újra nagyon akadozik és láthatóan az angol sem érzi igazán jól magát. Mondjuk ez olyasmi, mintha a Real Mbappé nélkül játszana, Yamal váratlan húzásai azért hiányoznak. Viszont De Jongnak nagyon örülök. Már zsinórban a harmadik meccsén nyújt nagyon magas teljesítményt, az már kevésbé örömteli, hogy Casadó eléggé visszaesett. Mintha 90%-ot fordult volna a poszt a tavalyihoz képest, de legalább ott van még Bernal is cserének, ha előbbi stabilan kicsit gyengébb teljesítményt hoz.

Baldé vasárnap remélem kap már pár percet, mert ha GM fog találkozni egy Kvarával kétgólos hátrányból indulhatunk szerdán.
Amellett sokszor látványosan nem passzolnak neki, a támadáshoz adott értéke pedig minimális.

Összességében voltak jó teljesítmények amik kifejezetten pozitívak. Az egész védelem nagyon stabil lábakon áll (Gerard Martin kivételével), Araujo és Cubarsí is beton volt hátul, bár utóbbi hosszú labdái mintha most pontatlanabbak lettek volna, de ez bőven belefér. Ahogy Joan Garciát sem ekézném egy percig sem. Minden kapussal előfordul és ha a megmozdulásának a legkönnyebb része, egy néhány méteres sima passz sikerül, most amiatt izzanának a videomegosztók. Kicsit tapasztalatlan és fiatal még, remélem nem hagy benne semmi nyomot.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése