Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Xavi kezdett ifistákkal, nyertünk egy bajnokságot majd kiutálta a közvélemény, most jöhet Flick?Stalkyard írta: ↑2025.10.05. 16:45:51Orulunk neki. Tavaly nyert 3 cimet, 4-bol 4-szer verte a realt, BL elodontobe jutott, mindezt egy ifistákkal teli csapattal, kozben a vilag egyik leglatvanyosabb focijaval.
Iden meg igazolasok nelkul veretlenul vezetjuk a ligat.
Remdkivul megalapozottnak tunik a csalodottsagod.

Tavaly az tavaly volt, most más a felállás…Stalkyard írta: ↑2025.10.05. 16:45:51Orulunk neki. Tavaly nyert 3 cimet, 4-bol 4-szer verte a realt, BL elodontobe jutott, mindezt egy ifistákkal teli csapattal, kozben a vilag egyik leglatvanyosabb focijaval.
Iden meg igazolasok nelkul veretlenul vezetjuk a ligat.
Remdkivul megalapozottnak tunik a csalodottsagod.
Orulunk neki. Tavaly nyert 3 cimet, 4-bol 4-szer verte a realt, BL elodontobe jutott, mindezt egy ifistákkal teli csapattal, kozben a vilag egyik leglatvanyosabb focijaval.

Roony nekem is baromira tetszett. Baromi bátor volt, meghúzta a cseleket, amik jó arányban be is jöttek és ami nekem feltűnt már az első meccsén is, hogy vállalkozik távolról, mikor befelé húz és nem is rosszul. Szinte mindig kaput talál vagy nagyon veszélyes. Nálam az egyik legüdébb színfolt volt.bence0330 írta: ↑2025.09.29. 12:23:59Igen, ő nagyon tipikus Masiás, volt egy-két megoldása talpatnyi helyen, amit nem sűrűn látni. Látványosan meg volt szerintem illetődve, volt több eset, mikor nem tudta, mit csináljon (szerintem a megilletődöttség miatt), de igazából ezzel nincs is gond. Nála tényleg világít a tehetség. Olmónál szerintem sem volt gyengébb, ez önmagában nem lenne dicséret, de az árát, a korát, a tapasztalatát belevéve ez mégiscsak óriási dolog.
Engem kicsit továbbra is az érdekelne, hogy ő vagy valamelyik másik Fernendez be tudna-e állni legalább 20 percekre Pedri helyett, mert neki továbbra sincs cseréje, és a szezon végéig nem mehet az megállás nélkül, ami eddig, hogy néha megtapsolni levisszük a legvégén, de azt is ritkán. Vagy ott kezdjük majd el konstansan beépíteni Bernalt 1-1 rotációval, cserével?
Igen, ő nagyon tipikus Masiás, volt egy-két megoldása talpatnyi helyen, amit nem sűrűn látni. Látványosan meg volt szerintem illetődve, volt több eset, mikor nem tudta, mit csináljon (szerintem a megilletődöttség miatt), de igazából ezzel nincs is gond. Nála tényleg világít a tehetség. Olmónál szerintem sem volt gyengébb, ez önmagában nem lenne dicséret, de az árát, a korát, a tapasztalatát belevéve ez mégiscsak óriási dolog.
Poénból bevonalaztam magamnak paintben a fű nyírásával párhuzamosan, nekem ez nem igazán jön ki lesnek, de szerencsére nem ezen múlt. A befejezés amúgy bérgyilkos volt.
Ezzel teljesen egyetértek, mindkét srác baromi tehetséges, Roony egyáltalán nincs megilletődve, meghúzza a cseleit, lőni is tud. Ha nem lenne előtte épp azon a poszton egy Yamal, akkor valószínűleg arról beszélnénk, hogy milyen olcsón találtunk egy csiszolatlan gyémántot.Troym írta: ↑2025.09.29. 09:17:44Roony 5 sikeres cselt (60%) azért bemutatott és 1 db rossz passza volt összesen, 2 lövése eltalálta a kaput (nyilván nem Yamal szint, de vállalható egy cserének) Ennél több egy 2 hónapja Dániából érkezett, minimálárú 19 éves sráctól nem várható.
Dro meg 17 éves, 3ból 2 sikeres csel, 2 kulcspassz 1 félidő alatt, Olmo sokkal gyatrább volt nála is Roonynál is.
Azért még várjunk vele, Inter óta már megtanultuk a mágikus 1 hónapos sérülés 5 napon belüli gyógyulását és társait