Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Összefoglalva: a taktikával volt a hiba...bence0330 írta: ↑2025.10.05. 19:39:47Én nem a taktikában látom a hibát, vagy legalábbis átalánosságban nem abban. Olyan értelemben igen, hogy ez a csapat szerintem nem volt olyan állapotban most, hogy ezt véghez tudja vinni, . A letámadás Lewyvel és Olmóval kb nem létező, Fermínnel és Raphával teljesen más lenne. Szerintem a két középpályásunk nem volt jó állapotban, nem tudtak 100%-os intenzitással focizni, Pedri is gyenge volt. Én nem velük kezdtem volna, hanem olyannal, aki ki tudja hajtani a belét is, ha kell (még ha nem is számítottam ilyen meccsképre).
Flick talán abból se készült fel (vagy nem vette elég komolyan?), hogy elég speckó emberfogás volt a középpályán. Szerintem ez volt az egyik kulcs, és erre nem válaszolt időben.
Ha meg már ennyire megfogtak ott minket, legalábbis 30-35 percig, akkor már tényleg fura volt a magas vonal, mert ez így nem risk-reward volt, hanem risk-risk kb. Úgy volt magasan a védelmi vonalunk, hogy amúgy nem léptük át a félpályát túl sűrűn. Ott toporgott 20 ember kb a középső sávban. Ebben az esetben mindenképpp visszább kellett volna állnunk, konkrétan nem volt most kivételesen semmi értelme ennek a feltolt vonalnak úgy, hogy alig nyertünk párharcot középen, alig volt nálunk a labda.
Olmo gyakorlatilag értelmetlen fent ilyenkor, 0 fizikalitással rendelkezik. Koundé olyan szinten volt szörnyű megint, mintha kb ittas állapotban lenne, tényleg nem volt kb jó megmozdulása, elképzelésem nincs, hogy eleve mit keresett a kezdőben, meg hogy aztán miért nem lett lecserélve EG-re. Az meg kulcsposzt, mert ha már felmegy letámadni, és üres mögötte a terület, akkor nem szabad konstansan labdát veszteni ártatlan helyzetekben. Szeritem az volt az igazi gond. Koundéval iszonyat nagy gond van jelenleg, szerintem meccsek óta nem Barca szint.
Meg hát a két sztár szélsőnk hiányát már nem bírtuk el, akikkel még rosszabb passzban is lett volna esélyünk. Meg Lewy mit keresett a pályán végig, azt se nagyon értettem megint. Nem csak mert kihagyta a tizit, azt ő kb sosem teszi, pech, nagy számok törvénye alapján most összejött, de tényleg kb csak akadályozott minket a játékban. Nem mondomm hogy Ferrán jó volt, de neki legalább voltak néha momentumai.
Tavaly ez a taktika még meglepetés volt, mára már kiismerte az utolsó spanyol kiscsapat is...
Xavi kezdett ifistákkal, nyertünk egy bajnokságot majd kiutálta a közvélemény, most jöhet Flick?Stalkyard írta: ↑2025.10.05. 16:45:51Orulunk neki. Tavaly nyert 3 cimet, 4-bol 4-szer verte a realt, BL elodontobe jutott, mindezt egy ifistákkal teli csapattal, kozben a vilag egyik leglatvanyosabb focijaval.
Iden meg igazolasok nelkul veretlenul vezetjuk a ligat.
Remdkivul megalapozottnak tunik a csalodottsagod.

Tavaly az tavaly volt, most más a felállás…Stalkyard írta: ↑2025.10.05. 16:45:51Orulunk neki. Tavaly nyert 3 cimet, 4-bol 4-szer verte a realt, BL elodontobe jutott, mindezt egy ifistákkal teli csapattal, kozben a vilag egyik leglatvanyosabb focijaval.
Iden meg igazolasok nelkul veretlenul vezetjuk a ligat.
Remdkivul megalapozottnak tunik a csalodottsagod.
Orulunk neki. Tavaly nyert 3 cimet, 4-bol 4-szer verte a realt, BL elodontobe jutott, mindezt egy ifistákkal teli csapattal, kozben a vilag egyik leglatvanyosabb focijaval.

Roony nekem is baromira tetszett. Baromi bátor volt, meghúzta a cseleket, amik jó arányban be is jöttek és ami nekem feltűnt már az első meccsén is, hogy vállalkozik távolról, mikor befelé húz és nem is rosszul. Szinte mindig kaput talál vagy nagyon veszélyes. Nálam az egyik legüdébb színfolt volt.bence0330 írta: ↑2025.09.29. 12:23:59Igen, ő nagyon tipikus Masiás, volt egy-két megoldása talpatnyi helyen, amit nem sűrűn látni. Látványosan meg volt szerintem illetődve, volt több eset, mikor nem tudta, mit csináljon (szerintem a megilletődöttség miatt), de igazából ezzel nincs is gond. Nála tényleg világít a tehetség. Olmónál szerintem sem volt gyengébb, ez önmagában nem lenne dicséret, de az árát, a korát, a tapasztalatát belevéve ez mégiscsak óriási dolog.
Engem kicsit továbbra is az érdekelne, hogy ő vagy valamelyik másik Fernendez be tudna-e állni legalább 20 percekre Pedri helyett, mert neki továbbra sincs cseréje, és a szezon végéig nem mehet az megállás nélkül, ami eddig, hogy néha megtapsolni levisszük a legvégén, de azt is ritkán. Vagy ott kezdjük majd el konstansan beépíteni Bernalt 1-1 rotációval, cserével?