Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez nagy hülyeség, Sergio rendkívül jól játszott, elég csak megfigyelni, mennyit ficánkolt r10, amíg vele szemben volt. De ha nem tetszik, akkor mondhatjuk Robinhot is, aki oda-vissza alázta Zambrottát... minden tiszteletem a Barcáé de a két új igazolásotok együtt el is vesztette a meccset, elég simán.(Nem nagyon fért hozzá kétség a 3. perc után, hogy eldőlt a meccs, akár milyen furcsa.)lionel19 írta: egész meccsen volt két megmozdulása 1. adott egy gólpasszt
2. ismét lerugott valakit (ezúttal Iniestát)
faja egy játékos vajon mikor kap végre egy kis eltiltást?
A Real-t ocsmárló hozzászólásokhoz csak annyit, hogy tegnap kétReal Madrid C.F. írta: Különben remélm h azért ittis alábhagynak a real-t ocsmároló hsz-ek.
HALA MADRID!!!!
Te ...!szív a barca ma este! írta:100 éve ki nyer??? ki a túrót érdekel!!!!!!!! jelenbe éljél csicska 2-0 nézed a meccset??? én igen és kinevetem azt a [auto_cenzúra] szánalmas barcát:D
![]()
egész meccsen volt két megmozdulása 1. adott egy gólpassztsergi1989 írta:A mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Sergio Ramos
A Madrid csapatként győzött, elsősorban a jó defenzív játékának köszönhetően, onnan pedig kiemelendő a végig hiba nélkül játszó Ramos. A jó hátsó megoldásai mellett gólpasszt adott Raúlnak is, mely a meccs alakulása szempontjából sorsdöntő volt.
jaj ez de teccik!végre más látja!ezt majd mindig bemásolom a ha szidják
Ez így van, mostmár előre szabad csak nézni, és nem félni az esetleges újjításoktól.Perrero írta:igaz, kiscsapatok, közpcsapatok ellen lehet esélyünk...Real Madrid C.F. írta:Nagyon a fellegekbe szálltak a barca játékosai és nem a játékkal törödnek.
Ugyanez okozta anno a real bukását is! Sztem a barca míg nem tér vissza Etoo addig ijen lesz. De azér kis és közép csapatok ellen van esélye![]()
Amúgy jo hetetek lehetett Chelsea vereség Real vereség. Rijkard kicsit elnézte sztem a kezdőt! Azért gáz hogy egy olyan játékos nem fér be a kezdőbe mint Saviola! Guddynál százszor jobban jáccik
![]()
Node mindegy aza fő hogy nyertünk! Különben remélm h azért ittis alábhagynak a real-t ocsmároló hsz-ek. Mert most azért SOKKAL jobban jáccotunk.
HALA MADRID!!!!
kik voltak eddig, Valencia, Sevilla, Real.. már csak az atletico van, tőlük mindifg kiszopunk lehet most is, de a kisebb csapatok elleni esetleges győzelem visszahozhatja az önbizalmat
Nem is rossz ötlet, de kétlem, h Frank fejében egyáltalán meg is fordulna ilyesmi. Márpedig erőltetni kéne Etoo hiányában a csapat taktikai szempontból való átrendezését.PCPocok írta:vagy azt is lehetne hogy ronaldinho új posztra kéne tenni két csatár mögött, a két csatár meg lehetne messi és saviola
PCPocok írta:vagy azt is lehetne hogy ronaldinho új posztra kéne tenni két csatár mögött, a két csatár meg lehetne messi és saviola
Emersonnak valóban akkora vörös járt volna, h kilóg a bernabeuból, de ez van.cps46 írta:Jaj de nem volt szerencsénk se. Bár szórta volna ki a bíró (akiről már az elején kiderült, hogy nagy cimborám) Emersont, mert nagyon megérdemelte volna, és akkor talán a Madrid se mer ennyire kontrázgatni. Na de miért is történne ilyesmi? Persze Ronaldinho is megérdemelte volna a pirosat, de addigra már sokminden másképp lehetett volna. De ez van. Megint csak azt tudom mondani, mint a Chelsea ellen. Ha Messi mellett lett volna valaki más is, aki tudásához méltóan játszik, simán behúzzuk a 3 pontot, de ha így folytatjuk, akkor szegény srác vissza fog esni a többiek szintjére, és akkor sajna végünk...
vagy azt is lehetne hogy ronaldinho új posztra kéne tenni két csatár mögött, a két csatár meg lehetne messi és saviolaGame90 írta:Viszont nagycsapat ellen meg nem lehetne pihentetni.
Érdekes, nekem van egy olyan érzésem, h pont egy kicsit az önbizalom túltengéssel van nála probléma.PCPocok írta:szerintem meg pont egy kis csapat ellen kellen jácatni, mert ott valszeg jobban jáccana és ez talán önbizalmat adna nekiGame90 írta:Nem csak 1-1 játékost kell hibáztatni. Szinte mindenki sz@rul játszik. Azért vannak kivételek pl Messi. Rijkaard sincs ,,formában''. Ronniet én Frank helyében pihentetném egy kisebb csapat ellen.
Viszont nagycsapat ellen meg nem lehetne pihentetni.PCPocok írta:szerintem meg pont egy kis csapat ellen kellen jácatni, mert ott valszeg jobban jáccana és ez talán önbizalmat adna nekiGame90 írta:Nem csak 1-1 játékost kell hibáztatni. Szinte mindenki sz@rul játszik. Azért vannak kivételek pl Messi. Rijkaard sincs ,,formában''. Ronniet én Frank helyében pihentetném egy kisebb csapat ellen.