Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Keelhaul
Jugador del Barça

2006.10.23. 09:47:45

lionel19 írta: egész meccsen volt két megmozdulása 1. adott egy gólpasszt
2. ismét lerugott valakit (ezúttal Iniestát)

faja egy játékos vajon mikor kap végre egy kis eltiltást?
Ez nagy hülyeség, Sergio rendkívül jól játszott, elég csak megfigyelni, mennyit ficánkolt r10, amíg vele szemben volt. De ha nem tetszik, akkor mondhatjuk Robinhot is, aki oda-vissza alázta Zambrottát... minden tiszteletem a Barcáé de a két új igazolásotok együtt el is vesztette a meccset, elég simán.(Nem nagyon fért hozzá kétség a 3. perc után, hogy eldőlt a meccs, akár milyen furcsa.)

Kicsit Gaspartos volt a csapat, legalábbis engem az a hangulat töltött el, látva a teljesítményt. [auto_cenzúra] játékosok, néha iszonyú [auto_cenzúra] megoldások, de az egész valahogy nem kerek.

Gudjonzen leigazolásának én meg baromira örültem, a BL-ben is kihagyott mindent (anno, a Chelsea színeiben), amit már képtelenség.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.23. 09:28:31

Hát ha a badalonát nem fogjuk tudni megverni akkor... :roll:
in to exile
Obinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.23. 09:11:50

A mérkőzésről semmi komolyabbat nem szeretnék írni, csak továbbra sem értem, hogy mit keres az Izlandi a kezdőben!
Továbbá no comment, jövő hét szerdán javítani kell!
Forza Barca! :!: :x :)
Kép
Gúnár
Jugador del Barça

2006.10.23. 08:32:55

Real Madrid C.F. írta: Különben remélm h azért ittis alábhagynak a real-t ocsmároló hsz-ek.
HALA MADRID!!!! :twisted:
A Real-t ocsmárló hozzászólásokhoz csak annyit, hogy tegnap két
madrid drukker (ha lehet őket annak nevezni) elég rendesen
ocsmárolta a Barca csapatát.
Mondjuk mi nem szidjuk a királyi gárdát, elismerjük amikor jobbak.
És most azok voltak, igaz közrejátszik hogy mi meg rosszul játszottunk.
Visca El Barca
Kép
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.23. 07:33:53

Hihetetlen..még életemben nem voltam olyan ideges, mint a mérkőzés közben és után. Hatalmas csalódás volt az egész csapat játéka Messi kivételével. Nem tudom miért mondják, hogy a madrid egy épülő gárda a miénk meg már kész csapat, amikor ez -tegnap is bebizonyosodott- pont fordítva van. Az új real játékosok elég jól beilleszkedtek a csapatukba és sokat hozzátettek a győzelemhez, addig nálunk az új igazolások voltak a legszarabbak. Thuram, Zambrott és az izlandi is kritikán aluli volt. A yetiről már már Torghelle jutott eszembe, annyira szánalmas volt. Zambrotta meg úgy tűnik még Oleguernél is szarabb.
Eddig Rijkaard mellett voltam, de mostmár számomra is világos, hogy tavaly az öreg Henk volt az ész a kispadon. Amúgy hol van Frank új segítője? Nem Neeskensre gondolok, hanem a másik fickóra(a neve nem jut eszembe, Sacristán?). Siralmas évünk(?) lesz, ha ez tényleg így van és Rijkaard nem tudja azt kihozni a csapatból, mint tavaly Henk-kel.
Hatalmas hiba volt -az ugyan nem csúcs formában játszó- Decot is lehozni, mert onnantól átjáróház volt a középpályánk ismét.
Nem is tudom melyik a leggyengébb csapatrészünk. Azt hittem majd a csatárposzt lesz az, de lehet a középpálya a leggyengébb. Az biztos a jócskán "megerősített" védelem is versenyben van ezért a címért.
Hatalmas dolognak kell történnie ahhoz, hogy idén bármit is nyerjünk szerintem. Talán, ha Eto'o a jövőhétre felépül van esélyünk címvédésre a primeraban. :(
Kövezzetek meg, de én nem érzem, hogy a közeljövőben javulni fog a csapat játéka és versenyképesek leszünk a pd-ben vagy akár a pd-ben.
Télen igazolni kell csatár posztra és balszélre.
Amíg nem megy a támadó játék, talán kikellene próbálni 2 vkp-val(Motta, Edmilson+Deco/Iniesta/Xavi) felállni.
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2006.10.23. 07:08:00

Hogyan lehet védekező középpályások nélkül nyerni? Sehogy, ilyet még nem láttam, ez volt az egyik erősségünk. Legalább kettő kellett volna már a Cselzi ellen is, most meg senki. És sorozatban a rosz és elkéstt cserék. A sikercsapat szinte minden jellemzője a multé. Ez még a győztes meccsekre is igaz.
Fecó
Mardel
Jugador d'estrella

2006.10.23. 02:27:35

Na mármost, kezdeném azzal, hogy óriási grat Messinek, mert ő volt az, akit a vesztett meccs ellenére is dícsérni lehet!!Óriási volt amit pl. a két védő közt művelt! Sokan szidjátok itt Giullyt, pedig semmivel nem csinált kevesebbet, mint Guddy, talán annyival, h nem b...ott el két ziccert!! Persze lehet szidni, csak semmivel nem lógott ki negatív értelemben a csapat többi tagja közül! Talán az izlandi volt az,aki miatt a legjobban ideges voltam, no meg persze Rijkaard, de az ő döntését így utólag megértem, hisz Saviola sem tudott töbet hozzátenni a játékhoz! A folytatás nagyon nehéz lesz, Eto'o hiányát igazán én is most fogom fel, és nagyon remélem egyik helyettes "csatárpótlékunk" hamarosan megtalákja a góllövő cipőjét rövid időn belül, mert ha nem, rendszeressé válhatnak a kárörvendő madridisták szívéjes látogatásai! A gólokról annyit, az első Thuram a második pedig Valdes számlájára írnám egyértelműen, azonban ez annyira nem izgat, mint a csapat gólképtelensége ezen meccsen! Madridnak(akármennyire is rühellem őket) tényleg grat, hozták, amit kellett, és legyőzték a gyenge formában lévő Barcát, még ha az első félidőben szvsz jobban is teljesítettünk náluk, és Emersonnak a második félidőben nem lett volna helye a pályán, de abszolút megérdemelten nyertek az egész meccs alapján! A lényeg viszont, hogy annyira tényleg ne temessük csapatunkat, mert ha valahol, akkor a Bernabeuban ki lehet kapni, szóval az elköv. pár meccsen remélem odateszik magukat a fiúk, és visszanyerik az önbizalmukat!!
Most kell igazán szurkolni a csapatnak!! Tavasszal pedig reváns.. :twisted:
Visca el Barca, Visca el Catalunya!!
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
Enrique21
Capitá del Barça

2006.10.23. 02:11:31

szív a barca ma este! írta:100 éve ki nyer??? ki a túrót érdekel!!!!!!!! jelenbe éljél csicska 2-0 nézed a meccset??? én igen és kinevetem azt a [auto_cenzúra] szánalmas barcát :D:D :P :P
Te ...!
Ne csicskázzál le itt senkit :!:
Őrülj,h nyertetek,azt dugó van :!:
Hidd el utálom én is a csapatodat,de elismerem,h jobbak voltak :!:
De inkább pontositok,mi voltunk szarok...
lionel19

2006.10.23. 00:53:20

sergi1989 írta:A mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Sergio Ramos

A Madrid csapatként győzött, elsősorban a jó defenzív játékának köszönhetően, onnan pedig kiemelendő a végig hiba nélkül játszó Ramos. A jó hátsó megoldásai mellett gólpasszt adott Raúlnak is, mely a meccs alakulása szempontjából sorsdöntő volt.

jaj ez de teccik!végre más látja!ezt majd mindig bemásolom a ha szidják :D
egész meccsen volt két megmozdulása 1. adott egy gólpasszt
2. ismét lerugott valakit (ezúttal Iniestát)

faja egy játékos vajon mikor kap végre egy kis eltiltást?
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.23. 00:38:17

A mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Sergio Ramos

A Madrid csapatként győzött, elsősorban a jó defenzív játékának köszönhetően, onnan pedig kiemelendő a végig hiba nélkül játszó Ramos. A jó hátsó megoldásai mellett gólpasszt adott Raúlnak is, mely a meccs alakulása szempontjából sorsdöntő volt.

jaj ez de teccik!végre más látja!ezt majd mindig bemásolom a ha szidják :D
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.23. 00:27:20

roninak pihenni kel és ennyi!vagy menjen a milánba nekem tetszene:P
PCsabi
aka Game90

2006.10.22. 23:54:29

A mi taktikánk is kezd kiismerhetővé válni. Kicsit váltani kéne. Ronnie pl középen. De hát ezt Rijkaardra bízom. Majd kitalál valamit.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
PCPocok
Barça B

2006.10.22. 23:43:33

Itt szerintem télleg újítani kell, legalább míg eto felépül és visszanyeri régi formáját
Andris
Adminisztrátor

2006.10.22. 23:41:38

Perrero írta:
Real Madrid C.F. írta:Nagyon a fellegekbe szálltak a barca játékosai és nem a játékkal törödnek.
Ugyanez okozta anno a real bukását is! Sztem a barca míg nem tér vissza Etoo addig ijen lesz. De azér kis és közép csapatok ellen van esélye :wink: :lol: Amúgy jo hetetek lehetett Chelsea vereség Real vereség. Rijkard kicsit elnézte sztem a kezdőt! Azért gáz hogy egy olyan játékos nem fér be a kezdőbe mint Saviola! Guddynál százszor jobban jáccik :P
Node mindegy aza fő hogy nyertünk! Különben remélm h azért ittis alábhagynak a real-t ocsmároló hsz-ek. Mert most azért SOKKAL jobban jáccotunk.
igaz, kiscsapatok, közpcsapatok ellen lehet esélyünk...

kik voltak eddig, Valencia, Sevilla, Real.. már csak az atletico van, tőlük mindifg kiszopunk lehet most is, de a kisebb csapatok elleni esetleges győzelem visszahozhatja az önbizalmat
Ez így van, mostmár előre szabad csak nézni, és nem félni az esetleges újjításoktól.
Visca El Barca
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Real Madrid C.F.
Barça B

2006.10.22. 23:35:22

Nagyon a fellegekbe szálltak a barca játékosai és nem a játékkal törödnek.
Ugyanez okozta anno a real bukását is! Sztem a barca míg nem tér vissza Etoo addig ijen lesz. De azér kis és közép csapatok ellen van esélye :wink: :lol: Amúgy jo hetetek lehetett Chelsea vereség Real vereség. Rijkard kicsit elnézte sztem a kezdőt! Azért gáz hogy egy olyan játékos nem fér be a kezdőbe mint Saviola! Guddynál százszor jobban jáccik :P
Node mindegy aza fő hogy nyertünk! Különben remélm h azért ittis alábhagynak a real-t ocsmároló hsz-ek. Mert most azért SOKKAL jobban jáccotunk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.22. 23:32:58

Olvasom itt a taktikai újjításokat,és van is bennük elég sok fantázia,és nem is lenne valszeg rossz megoldás,de azt érzem,h ezután a meccs után kb ez lessz Frank nyilatkozata:

A fiúk kicsit fáradtak voltak,hiszen Londonban 1 kőkemény meccset kellett játszani,ebben van igazság,de be kellene látnia,h valamit kell változtatnia taktika terén,mert a nagyobb csapatok teljesen kiismertek minket,és van fegyverük ellenünk! Akár van Eto'o,akár nincs!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2006.10.22. 23:32:53

PCPocok írta:vagy azt is lehetne hogy ronaldinho új posztra kéne tenni két csatár mögött, a két csatár meg lehetne messi és saviola
Nem is rossz ötlet, de kétlem, h Frank fejében egyáltalán meg is fordulna ilyesmi. Márpedig erőltetni kéne Etoo hiányában a csapat taktikai szempontból való átrendezését.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.22. 23:31:37

PCPocok írta:vagy azt is lehetne hogy ronaldinho új posztra kéne tenni két csatár mögött, a két csatár meg lehetne messi és saviola

ronaldinhot is hazakéne küldeni mint adriánot pihenni...sztm
PCsabi
aka Game90

2006.10.22. 23:31:29

Hát önbizalma az van. Megpróbálja megcsinálni a cselt, de nem jön be neki.
Barcafannal/Perreróval egyetértek Dos Santost vagy esetleg valakit bekéne építeni a csapatba.
Andris
Adminisztrátor

2006.10.22. 23:31:03

cps46 írta:Jaj de nem volt szerencsénk se. Bár szórta volna ki a bíró (akiről már az elején kiderült, hogy nagy cimborám :twisted: ) Emersont, mert nagyon megérdemelte volna, és akkor talán a Madrid se mer ennyire kontrázgatni. Na de miért is történne ilyesmi? Persze Ronaldinho is megérdemelte volna a pirosat, de addigra már sokminden másképp lehetett volna. De ez van. Megint csak azt tudom mondani, mint a Chelsea ellen. Ha Messi mellett lett volna valaki más is, aki tudásához méltóan játszik, simán behúzzuk a 3 pontot, de ha így folytatjuk, akkor szegény srác vissza fog esni a többiek szintjére, és akkor sajna végünk...
Emersonnak valóban akkora vörös járt volna, h kilóg a bernabeuból, de ez van.
Mostantól legalább egy madridista sem fog azzal jönni, h nekünk fújnak a bírók.
- József Attila
PCPocok
Barça B

2006.10.22. 23:29:53

Game90 írta:Viszont nagycsapat ellen meg nem lehetne pihentetni.
vagy azt is lehetne hogy ronaldinho új posztra kéne tenni két csatár mögött, a két csatár meg lehetne messi és saviola
Andris
Adminisztrátor

2006.10.22. 23:28:35

PCPocok írta:
Game90 írta:Nem csak 1-1 játékost kell hibáztatni. Szinte mindenki sz@rul játszik. Azért vannak kivételek pl Messi. Rijkaard sincs ,,formában''. Ronniet én Frank helyében pihentetném egy kisebb csapat ellen.
szerintem meg pont egy kis csapat ellen kellen jácatni, mert ott valszeg jobban jáccana és ez talán önbizalmat adna neki
Érdekes, nekem van egy olyan érzésem, h pont egy kicsit az önbizalom túltengéssel van nála probléma.
Kiváncsi leszek a nyilatkozatokra...
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2006.10.22. 23:27:54

PCPocok írta:
Game90 írta:Nem csak 1-1 játékost kell hibáztatni. Szinte mindenki sz@rul játszik. Azért vannak kivételek pl Messi. Rijkaard sincs ,,formában''. Ronniet én Frank helyében pihentetném egy kisebb csapat ellen.
szerintem meg pont egy kis csapat ellen kellen jácatni, mert ott valszeg jobban jáccana és ez talán önbizalmat adna neki
Viszont nagycsapat ellen meg nem lehetne pihentetni.
Lezárt