Magyar Válogatott
- Fernando
- Llegenda del Barça
Metheusnak semmiféle képp nem kellett volna maradnia, egyedül amit itt elért h hajlandóak voltak kiállni velünk az argentínok, mert ő az edző. Várhidi nagyon jo csapatot fog építeni és egyetértek vele h a fiatalokat kell játszatni. Jo lesz itt is és nemcsak az u21-es csapatnál (asszem ott munkálkodott előtte)
- Fernando
- Llegenda del Barça
Vagy Mészöly GézátAsys írta:dehogyis...barca99 írta:Kinézem az MLSZ-ből, hogy kirúgják Várhidit...![]()
Ki jönne utánna? Bölöni?![]()
![]()
Akkor már egy igazi szaktekintélyt hívnánkmondjuk: László Csabát
![]()
![]()

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Egyébként az idei szezonban
2007. 11.21. Magyarország - Görögország 1-2
2007. 11.17. Moldova - Magyarország 3-0
2007. 10.17. Lengyelország - Magyarország 0-1
2007. 10.13. Magyarország - Málta 2-0
2007. 09.12. Törökország - Magyarország 3-0
2007. 09.08. Magyarország - Bosznia-Hecegovina 1-0
2007. 08.22. Magyarország - Olaszország 3-1
Ezek közül a csúnya egyedül! a Moldovai 3mas(Török meccset ne vegyük ide... az más...)
Szóval aki Kritizál nemtudom miért..
2007. 11.21. Magyarország - Görögország 1-2
2007. 11.17. Moldova - Magyarország 3-0
2007. 10.17. Lengyelország - Magyarország 0-1
2007. 10.13. Magyarország - Málta 2-0
2007. 09.12. Törökország - Magyarország 3-0
2007. 09.08. Magyarország - Bosznia-Hecegovina 1-0
2007. 08.22. Magyarország - Olaszország 3-1
Ezek közül a csúnya egyedül! a Moldovai 3mas(Török meccset ne vegyük ide... az más...)
Szóval aki Kritizál nemtudom miért..
dehogyis...barca99 írta:Kinézem az MLSZ-ből, hogy kirúgják Várhidit...![]()
Ki jönne utánna? Bölöni?

Akkor már egy igazi szaktekintélyt hívnánk

Kinézem az MLSZ-ből, hogy kirúgják Várhidit...
Ki jönne utánna? Bölöni?

Ki jönne utánna? Bölöni?

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azért az europa-bajnok az csak európa bajnok! 5helyre tenni őlet háááát.... Amugy sztem a realisás az, hogy tapasztalattal és némi szerencsével egyre jobb helyezést érhetüni el. Matheussal sem voltunk jobbat, Várhidivel legalább állandó 20fő van ott, Matheus meg minden meccsen masik 11el alt ki. Jó úton haladunk ezt kell folytatni.LG írta:Ne feledjük, h a görögöknek édes mind1 volt ez a meccs. Ha valoban fontos lett volna nekik, akkor megszortak volna. Monyuk az is igaz, h a görögök sok csoportban 4-5 helyért küzdhettek volna csak. Messze ez volt a legkönnyebb csoport, mi mégis 6.-k lettünk. Lehet reménykedni, de a realitás az, h még lejjebb sülyedtünk. És én is csatlakozom azokhoz, akik szerint Matheusnak maradnia kellett volna. Neki sikerült télleg összeszednie a csapatot, a kis csapatokat akkor lazán vertük, a nagyokat meg tudtuk szoritani, és meccsrő-meccsre fejlődtük. lehet vele most egészen más lenne a helyzet. Várhidit nem hibáztatom, [auto_cenzúra] nem lehet várat épiteni, Kistuloki szétbaxa az egész a magyar focitSaviola írta:A görögök elbujhatnak..a 2. félidőben semmit nem csináltak..kumma nagy szerencséjük volt..nc.
Buzsáky kiemelkedően jó volt.
Ne feledjük, h a görögöknek édes mind1 volt ez a meccs. Ha valoban fontos lett volna nekik, akkor megszortak volna. Monyuk az is igaz, h a görögök sok csoportban 4-5 helyért küzdhettek volna csak. Messze ez volt a legkönnyebb csoport, mi mégis 6.-k lettünk. Lehet reménykedni, de a realitás az, h még lejjebb sülyedtünk. És én is csatlakozom azokhoz, akik szerint Matheusnak maradnia kellett volna. Neki sikerült télleg összeszednie a csapatot, a kis csapatokat akkor lazán vertük, a nagyokat meg tudtuk szoritani, és meccsrő-meccsre fejlődtük. lehet vele most egészen más lenne a helyzet. Várhidit nem hibáztatom, [auto_cenzúra] nem lehet várat épiteni, Kistuloki szétbaxa az egész a magyar focitSaviola írta:A görögök elbujhatnak..a 2. félidőben semmit nem csináltak..kumma nagy szerencséjük volt..nc.

-
- Entrenador del Barça
A remény hal meg utoljára. Bár már több mint 20 éve haldoklik a foocink. Lényegében agyhalott. Na ennyit a szálról.
A moldávok elleni meccs engem is visszacsapott a földre, de legalább annyi alap látszik, hogy a fiatalokkal próbálunk vmit elérni, rájuk építünk. Kis Hazánkban nem az a helyzet, mint több nagy országban, ahol remek " öreg rókák" vihetik a válogatottat. Ez van ebből kell dolgozni.
Ma legalább nem kapcsoltam el a 2. félidőben. (ez aztán a megkönnyebbülés a srácoknak
).
A moldávok elleni meccs engem is visszacsapott a földre, de legalább annyi alap látszik, hogy a fiatalokkal próbálunk vmit elérni, rájuk építünk. Kis Hazánkban nem az a helyzet, mint több nagy országban, ahol remek " öreg rókák" vihetik a válogatottat. Ez van ebből kell dolgozni.
Ma legalább nem kapcsoltam el a 2. félidőben. (ez aztán a megkönnyebbülés a srácoknak

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Igazad van Lothar-ral kapcsolatban, de ez van, el kell fogadni. Szr helyzetben vagyunk, de ha most nem küldik el Bajusztörpöt©, akkor lehet ebből vmi.
Abban is egyetértünk, hogy nem érünk vele semmit, ha szimpatikusan kapunk ki, de az én meglátásom szerint bíztató a jövő, és ilyen játékkal nyerni fogunk majd.
És igazam lesz, mert akkor mindenkinek jó.
Nekünk meg főleg. 
Abban is egyetértünk, hogy nem érünk vele semmit, ha szimpatikusan kapunk ki, de az én meglátásom szerint bíztató a jövő, és ilyen játékkal nyerni fogunk majd.
És igazam lesz, mert akkor mindenkinek jó.

-
- Director del Fútbol
A véleményem akkor is ugyanez lesz. Tényleg nem érünk semmit azzal, hogy szimpatikus játékkal kikapunk
Elegem van ebből.
Az alap meg már Matthäusnál is megvolt, sőt, vele oda-vissza vertük a gyengébb csapatokat, tehát jobb volt a válogatott, mint a mostani. Ha Loddár marad a kapitány, nincs a bozsik-féle katasztrófa, és most azon keseregnénk, hogy nem sokon múlt a kijutás az eb-re. Ehelyett átéltük a magyar foci legnagyobb szégyenét. Hajszálon múlt, hogy el ne sírjam magam, és ez most nem vicc!
Most k.rvára nem akarok a jövővel foglalkozni, nem érdekelnek a biztató jelek, túlságosan fájdalmas a jelen...
Huszti meg, amíg ez a mocsadék kistuloki és a bandája a helyén marad, nem biztos, hogy visszatér

Az alap meg már Matthäusnál is megvolt, sőt, vele oda-vissza vertük a gyengébb csapatokat, tehát jobb volt a válogatott, mint a mostani. Ha Loddár marad a kapitány, nincs a bozsik-féle katasztrófa, és most azon keseregnénk, hogy nem sokon múlt a kijutás az eb-re. Ehelyett átéltük a magyar foci legnagyobb szégyenét. Hajszálon múlt, hogy el ne sírjam magam, és ez most nem vicc!
Most k.rvára nem akarok a jövővel foglalkozni, nem érdekelnek a biztató jelek, túlságosan fájdalmas a jelen...
Huszti meg, amíg ez a mocsadék kistuloki és a bandája a helyén marad, nem biztos, hogy visszatér

Ati azért kíváncsi leszek a véleményedre, amikor kiheverted ezt a sokkot.
Oké, tény, hogy nem szép, szr helyzetbe kerültünk, de azért az sztem látszik, hogy egy alap kezd kialakulni, amire lehet építeni. És akkor ideszámolhatjuk azt is, hogy Huszti visszatér...
Én mindenesetre optimistán látom a jövőt.

Én mindenesetre optimistán látom a jövőt.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Engem is ez idegesít a legjobban... Ekkora sanszot elpuskázniantiimperialista írta:Á, basszus, még mindig nem hiszem el... Ezt a szégyent! Ráadásul akkora mákunk lehetett volna, hogy a 2 meccsből 1 győzelemmel a 3. kalapba kerülhettünk volnaErre egy kib...ott pontot se tudunk szerezni, katasztrófa

TE JÓ ÉÉÉG
-
- aka Game90
Sztem ma jól játszottunk. Csak sok helyzetet hagytunk ki (mint általában mindig...). A gólunkhoz nagy mák kellett, bár Buzsáky szépen indult meg előtte. Akiket kilehet emelni: Buzsáky, Vass, Juhász. Tőzsér pedig egy jó lövésen kívül nem sok mindent csinált. HA kihasználtuk volna a helyzeteinket, akkor simán kellett volna hozni a meccset.
Ez a 6. hely hatalmas csalódás. Még MOLDOVA is megelőzött bennünket...
Ez a 6. hely hatalmas csalódás. Még MOLDOVA is megelőzött bennünket...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Már nem azért de én inkább nézem ezt a 6. helyet szép játékkal mint egy 5. v 4.et [auto_cenzúra] játékkal. Fiataloknak időt kell adni, látszik hogy most alakul valami.Los Banditos írta:Csak a 6. helyen végeztünk.Azzal meg hogy jól játszunk, nyugodtan kitörölhetjük, mert úgy semmit sem ér, ha nem nyerünk.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, de én arra reagáltam, hogy BarcaKrisz szerint Détári volt a vezetőedző.fcbarcelonazsombi írta:Détári a segéd edző volt.Los Banditos írta:Bozsikkal kezdtük, nem Détárival.

in to exile
-
- Capitá del Barça
Détári a segéd edző volt.Los Banditos írta:Bozsikkal kezdtük, nem Détárival.
-
Bozsikkal kezdtük, nem Détárival.
in to exile
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Kellett leváltani Matthaeust, ugye, meg kellett Détárival kezdeni a selejtezőt és ez az eredmény. Várhidi már egy szétesett csapatot örökölt, de azért nagyjából össze tudta rázni a társaságot. Én hagynám őt szövetségi kapitánynak.
-
Csak a 6. helyen végeztünk.
Azzal meg hogy jól játszunk, nyugodtan kitörölhetjük, mert úgy semmit sem ér, ha nem nyerünk.

in to exile
-
- Director del Fútbol
Á, basszus, még mindig nem hiszem el... Ezt a szégyent! Ráadásul akkora mákunk lehetett volna, hogy a 2 meccsből 1 győzelemmel a 3. kalapba kerülhettünk volna
Erre egy kib...ott pontot se tudunk szerezni, katasztrófa 

-
- Llegenda del Barça
Jah, ez meg a másik. Erre Faragó egyfolytába verte rájuk...Saviola írta:A görögök elbujhatnak..a 2. félidőben semmit nem csináltak..kumma nagy szerencsájük volt..nc.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A görögök elbujhatnak..a 2. félidőben semmit nem csináltak..kumma nagy szerencséjük volt..nc.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2007.11.21. 22:25:11-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Director del Fútbol
Ugyan, srácok, hiába vagyunk jó ellenfelek, ha mindig [auto_cenzúra]. Elegem van már ebből, ezért most nem érheti dicséret őket. 6. hely, atyaúristen! Kimondani is gáz, hatalmas szégyen
Ezért nem jár dicséret. Nem kellett volna [auto_cenzúra] a szombatit!

Ezért nem jár dicséret. Nem kellett volna [auto_cenzúra] a szombatit!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Ez van, semmi meglepő nincs benne. Az első félidő után többet vártam volna, de ez jött össze. Megint lehet reménykedni, hogy majd a következő selejtezőkön nagyobb sikereink lesznek.(Ennél csak nagyobbak lehetnek)

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez