Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy Mészöly GézátAsys írta:dehogyis...barca99 írta:Kinézem az MLSZ-ből, hogy kirúgják Várhidit...![]()
Ki jönne utánna? Bölöni?![]()
![]()
Akkor már egy igazi szaktekintélyt hívnánkmondjuk: László Csabát
![]()
![]()
dehogyis...barca99 írta:Kinézem az MLSZ-ből, hogy kirúgják Várhidit...![]()
Ki jönne utánna? Bölöni?
Azért az europa-bajnok az csak európa bajnok! 5helyre tenni őlet háááát.... Amugy sztem a realisás az, hogy tapasztalattal és némi szerencsével egyre jobb helyezést érhetüni el. Matheussal sem voltunk jobbat, Várhidivel legalább állandó 20fő van ott, Matheus meg minden meccsen masik 11el alt ki. Jó úton haladunk ezt kell folytatni.LG írta:Ne feledjük, h a görögöknek édes mind1 volt ez a meccs. Ha valoban fontos lett volna nekik, akkor megszortak volna. Monyuk az is igaz, h a görögök sok csoportban 4-5 helyért küzdhettek volna csak. Messze ez volt a legkönnyebb csoport, mi mégis 6.-k lettünk. Lehet reménykedni, de a realitás az, h még lejjebb sülyedtünk. És én is csatlakozom azokhoz, akik szerint Matheusnak maradnia kellett volna. Neki sikerült télleg összeszednie a csapatot, a kis csapatokat akkor lazán vertük, a nagyokat meg tudtuk szoritani, és meccsrő-meccsre fejlődtük. lehet vele most egészen más lenne a helyzet. Várhidit nem hibáztatom, [auto_cenzúra] nem lehet várat épiteni, Kistuloki szétbaxa az egész a magyar focitSaviola írta:A görögök elbujhatnak..a 2. félidőben semmit nem csináltak..kumma nagy szerencséjük volt..nc.
Buzsáky kiemelkedően jó volt.
Ne feledjük, h a görögöknek édes mind1 volt ez a meccs. Ha valoban fontos lett volna nekik, akkor megszortak volna. Monyuk az is igaz, h a görögök sok csoportban 4-5 helyért küzdhettek volna csak. Messze ez volt a legkönnyebb csoport, mi mégis 6.-k lettünk. Lehet reménykedni, de a realitás az, h még lejjebb sülyedtünk. És én is csatlakozom azokhoz, akik szerint Matheusnak maradnia kellett volna. Neki sikerült télleg összeszednie a csapatot, a kis csapatokat akkor lazán vertük, a nagyokat meg tudtuk szoritani, és meccsrő-meccsre fejlődtük. lehet vele most egészen más lenne a helyzet. Várhidit nem hibáztatom, [auto_cenzúra] nem lehet várat épiteni, Kistuloki szétbaxa az egész a magyar focitSaviola írta:A görögök elbujhatnak..a 2. félidőben semmit nem csináltak..kumma nagy szerencséjük volt..nc.
Engem is ez idegesít a legjobban... Ekkora sanszot elpuskázniantiimperialista írta:Á, basszus, még mindig nem hiszem el... Ezt a szégyent! Ráadásul akkora mákunk lehetett volna, hogy a 2 meccsből 1 győzelemmel a 3. kalapba kerülhettünk volnaErre egy kib...ott pontot se tudunk szerezni, katasztrófa
Már nem azért de én inkább nézem ezt a 6. helyet szép játékkal mint egy 5. v 4.et [auto_cenzúra] játékkal. Fiataloknak időt kell adni, látszik hogy most alakul valami.Los Banditos írta:Csak a 6. helyen végeztünk.Azzal meg hogy jól játszunk, nyugodtan kitörölhetjük, mert úgy semmit sem ér, ha nem nyerünk.
Igen, de én arra reagáltam, hogy BarcaKrisz szerint Détári volt a vezetőedző.fcbarcelonazsombi írta:Détári a segéd edző volt.Los Banditos írta:Bozsikkal kezdtük, nem Détárival.
Détári a segéd edző volt.Los Banditos írta:Bozsikkal kezdtük, nem Détárival.
Jah, ez meg a másik. Erre Faragó egyfolytába verte rájuk...Saviola írta:A görögök elbujhatnak..a 2. félidőben semmit nem csináltak..kumma nagy szerencsájük volt..nc.