Mérhetetlenül csalódott vagyok. Kiábrándító manapság Barca mérkőzéseket nézni. Mindig próbálok mentséget keresni a gyenge játékra, de lassan be kell látnom, hogy ez a csapat így ahogy van(játékosok, edzők) már soha nem lesz igazán jó.

Zambrotta, Xavi, Messi, Gudjohnsen, Yaya kevesett nyújtott.
Biztos nem leszek népszerű, de szerintem Messi hamar eltünik a süllyesztőbe, ha nem változtat a játékán vagy nem kerül át a másik oldalra. Most még dinamikus és eltudja adni ezt a balra tologatom játékát(már ma is soxor leolvasták és szerelték a védők), de sajnos ennyivel nem lehet sokáig kiemelkedőt nyújtani, ennél jóval több kell.
Bojannak meg esküszöm veszek egy rendes cipőt, mert már a barátnőm is megjegyezte a mérkőzés alatt, hogy "..Már megint elcsúszott? Szegény!..". Bármikor beáll játszani min. 2x elcsúszik amikor nála a labda.
Kíváncsi vagyok mennyi változást hoz, ha Deco és Eto'o visszatér a csapatba. Amennyiben sokat, el lehet gondolkozni kivel pótoljuk őket, ha esetleg elmennek, mert jelenleg nem nagyon vannak a piacon hasonló kvalitású és stílusú játékosok.