Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is Zozzynak van igaza, taktikailag egy 0 a csapat, az hogy jelenleg jól állunk, a játékosállománynak köszönhető és nem az edzőnek v a taktikának.lowride írta:Azert ez mar tulzas. Benne vagyunk a spanyol elso 3ban, tovabbjutottunk a bl csoportbol elsokent...Szoval majd akkor ezeket akkor ird mikor 6-7.ek leszunk spanyolban. Eszre kell venni, hogy igen nagyok az igenyek es ezert gyakran tulzasba esunk. Az viszont teny, hogy neha rosszul jatszanak, en szerintem a taktikaval van nagy baj.Zozzy 5 írta:A hozzáállás elment, a játék képe viszont közel sem...Taktikailag ez a csapat meg sem közelíti Európa élklubjait.
A Lyon nem allt be kemenyen vedekezni, kellett nekik a meccs, ezert egyszerubb is volt feltorni a vedelmet.
Azert ez mar tulzas. Benne vagyunk a spanyol elso 3ban, tovabbjutottunk a bl csoportbol elsokent...Szoval majd akkor ezeket akkor ird mikor 6-7.ek leszunk spanyolban. Eszre kell venni, hogy igen nagyok az igenyek es ezert gyakran tulzasba esunk. Az viszont teny, hogy neha rosszul jatszanak, en szerintem a taktikaval van nagy baj.Zozzy 5 írta:A hozzáállás elment, a játék képe viszont közel sem...Taktikailag ez a csapat meg sem közelíti Európa élklubjait.
Már leírtam abba a hszbe burkolva, akkor most mégegyszer:Rivaldo11 írta:Zozzy 5 írta:A hozzáállás elment, a játék képe viszont közel sem...Taktikailag ez a csapat meg sem közelíti Európa élklubjait.Jesszus. Tény hogy nem pörögtünk annyira, de ez kissé túlzás. (kissé?)
Eleddig nem kérdeztem rá, de ezt most fejtsd ki légyszi...
El kellene fogadni, hogy nem lehet minden meccset megnyerni. A gudjohnsenes résszel egyetértek, valóban borzasztó.
Zozzy 5 írta:A hozzáállás elment, a játék képe viszont közel sem...Taktikailag ez a csapat meg sem közelíti Európa élklubjait.
Nem érzem, hogy össze-vissza beszénék, szerintem inkább Te nem érted mit akarok mondani.chi omega írta: eléggé összevissza beszélsz.
kényszerből volt kezdő bojan. a feladatát megoldotta. a barcához képest kevés, hát istenem, szerinted hány 17 éves van, aki ennél többre lenne képes élete első BL-meccsén ebben a csapatban? lesz majd jobb. minek erről annyit beszélni?
mindezek után pedig szívesebben látod, mint henryt, aki még így, erősen formán kívül is többet mutat azért, mint bojan. végképp nem értem.
eléggé összevissza beszélsz.FCB_gábor írta:chi omega írta:tedd a szívedre a kezed: szerinted ezquerro csinált volna akár ennyit is?
Nem Ezquerrohoz kell mérni, hanem a Barcahoz. Elismerem, hogy a legjobb megoldás volt a játsztása, de ettől még nem biztos, hogy egy Barca csatártól ez elegendő, független attól mennyi idős és mennyit játszott.
Tisztában vagyok vele, hogy 17 évesen ez jó teljesítmény is lehet, de egy Barcaában ettől több kell. Erről persze nem ő tehet. Úgy hozta a sors, hogy neki kellett kezdenie és meg is tette amit tudott, de ettől még ez kevés. Egyszerűen, még nem kész rá.
Mint a 17éves rutintalan játékos ez valóban olyan 7/10-es játék volt, de mint kezdő csatár a Barcaban már csak 4/10. nálam!
Ennek ellenére szívesbben látom a csapatban, mint Henryt.
FCB_gábor írta:chi omega írta:tedd a szívedre a kezed: szerinted ezquerro csinált volna akár ennyit is?
Nem Ezquerrohoz kell mérni, hanem a Barcahoz. Elismerem, hogy a legjobb megoldás volt a játsztása, de ettől még nem biztos, hogy egy Barca csatártól ez elegendő, független attól mennyi idős és mennyit játszott.
Tisztában vagyok vele, hogy 17 évesen ez jó teljesítmény is lehet, de egy Barcaában ettől több kell. Erről persze nem ő tehet. Úgy hozta a sors, hogy neki kellett kezdenie és meg is tette amit tudott, de ettől még ez kevés. Egyszerűen, még nem kész rá.
Mint a 17éves rutintalan játékos ez valóban olyan 7/10-es játék volt, de mint kezdő csatár a Barcaban már csak 4/10. nálam!
Ennek ellenére szívesbben látom a csapatban, mint Henryt.
Én erre annyit mondanék hogy a tavalyi Barcában mégis csak Ronaldinho rúgta a legtöbb gólt.gekkodan írta:Ákocka írta:Hát, nem éártek veled egyet. Szerintem Frenkit annyira nem érdekli a sajtó. Most inkább csak jelezte R10-nek, hogy fogytán a türelem. Minden jó edző ezt cselekedte volna.nem hiszem, hogy pont mára érett be a padozás R10-nek. Mint ahogy arra is ráteszem a kalapom, hogy amennyiben ma ki-ki meccs lett volna, tuti, hogy nem Iniesta játszik a baloldalon, hanem Ő. De mivel 80% volt, hogy elérjük a továbbjutást, plussz még be is küldheted bármikor, ma kényelmesen meg lehetett lépni.
- Nem kötözködök veled, de szerintem ha azért ült volna padon, mert oda való, akkor úgy tavaly ilyenkor már ott csücsült volna...
chi omega írta:tedd a szívedre a kezed: szerinted ezquerro csinált volna akár ennyit is?
életében legelőször volt kezdő egy BL-meccsen, úgy, hogy elsőosztályú meccseket mindössze 3 hónapja játszik. néha. 17 éves. adott 1 gólpasszt, meg egy másikat is gyakorlatilag.FCB_gábor írta:Nem lett falábú, de sokan motiválatlanok és hiába van pár egyánileg kivételes képességű játékosunk, ha csapatban nem tudnak játszani.chi omega írta: jaja, hirtelen falábú lett mindenki. jó következtetés.
Nem fogalmaztam pontosan, de a kiábrándultságot a támadó játékra értettem csak. A védekezéssel majdnem teljesen elégedett vagyok. A középpályán kezdődnek a gondok ami egészen a támadósorig tart. A 6 posztból talán, ha két értékelhető produkció volt. Az egyik Iniesta a másikat pedig Messi és Yaya közösen nyújtják. Úgy értem mind a kettőnek voltak jó és nagyon rossz periódusai is a mérkőzésen. Bojant nem veszem figyelembe, mert nem is igazán tudom mit lehet elvárni egy ilyen fiatal sráctól. Bár mind a 2 gólban benne volt mást nem nagyon csinált. Ez egy csatártól kevés, de egy 17éves sráctól még elfogadható csak nem vagyok biztos benne, hogy ezzel felmenthetjük e.
Nem lett falábú, de sokan motiválatlanok és hiába van pár egyánileg kivételes képességű játékosunk, ha csapatban nem tudnak játszani.chi omega írta: jaja, hirtelen falábú lett mindenki. jó következtetés.
jaja, hirtelen falábú lett mindenki. jó következtetés.FCB_gábor írta:Mérhetetlenül csalódott vagyok. Kiábrándító manapság Barca mérkőzéseket nézni. Mindig próbálok mentséget keresni a gyenge játékra, de lassan be kell látnom, hogy ez a csapat így ahogy van(játékosok, edzők) már soha nem lesz igazán jó.
Zambrotta, Xavi, Messi, Gudjohnsen, Yaya kevesett nyújtott.
Biztos nem leszek népszerű, de szerintem Messi hamar eltünik a süllyesztőbe, ha nem változtat a játékán vagy nem kerül át a másik oldalra. Most még dinamikus és eltudja adni ezt a balra tologatom játékát(már ma is soxor leolvasták és szerelték a védők), de sajnos ennyivel nem lehet sokáig kiemelkedőt nyújtani, ennél jóval több kell.
Bojannak meg esküszöm veszek egy rendes cipőt, mert már a barátnőm is megjegyezte a mérkőzés alatt, hogy "..Már megint elcsúszott? Szegény!..". Bármikor beáll játszani min. 2x elcsúszik amikor nála a labda.![]()
Kíváncsi vagyok mennyi változást hoz, ha Deco és Eto'o visszatér a csapatba. Amennyiben sokat, el lehet gondolkozni kivel pótoljuk őket, ha esetleg elmennek, mert jelenleg nem nagyon vannak a piacon hasonló kvalitású és stílusú játékosok.