Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kötözködök veled, de szerintem ha azért ült volna padon, mert oda való, akkor úgy tavaly ilyenkor már ott csücsült volna...nem hiszem, hogy pont mára érett be a padozás R10-nek. Mint ahogy arra is ráteszem a kalapom, hogy amennyiben ma ki-ki meccs lett volna, tuti, hogy nem Iniesta játszik a baloldalon, hanem Ő. De mivel 80% volt, hogy elérjük a továbbjutást, plussz még be is küldheted bármikor, ma kényelmesen meg lehetett lépni.Ákocka írta:Hát, nem éártek veled egyet. Szerintem Frenkit annyira nem érdekli a sajtó. Most inkább csak jelezte R10-nek, hogy fogytán a türelem. Minden jó edző ezt cselekedte volna.
Az enyém 2-1 ide!gianni írta:A tippem 4-1 a javunkra
Az a baj hogy megtehetik...Bodi írta:Rengeteg kritika éri mostanában a csapatot,úgyhogy nem tehetik meg a játékosok,hogy ellazsálják a meccset,megteszik azt épp elégszer.
Mostmár fel kell ébredni és végre idegenben is nyerni kell!
Forza Barca!
Szerintem az Olympique is tudja, hogy a Barça ellen végig támadni életveszély, ezért esetleg arra is bazírozhatnak, hogy a Rangers nem nyer Stuttgartban, és majd az uccsó fordulóban ki-ki meccsen próbálják elverni a skótokat, és akkor meg van nekik a továbbjutás... az Ibrox-ban...lionelmessi19 írta:Én várom a meccset, rég láttunk már olyat hogy egy csapat támadásra... sőtt messzebb megyek, nem védekezésre álljon be ellenünk.
Elvileg most kap teret a támadó szekció, kiváncsi leszek!
Nem nagyképűségből,DE:Szakacs írta:na latod ez a gond...mivel a jatekosok is igy gondolkodnak pontosan mint te! szoval most nem arra akarok kijukadni hogy veled volna gond..hanem az edzoi stabbal..mivel ha riijkaard nem motivalja a jatekosok az orokos hajtasra, gyozni akarasra...akkor csak ugy tekintnek a meccsre mint mi szurkolok:hogy ahh ez nem fontos...ezt nem kell behuzni ugyis tovabb jutunk..MINDEN MECCSEN MAXOT KELL ADNI...nem szamit ki az ellenfel..es nem csak a nagy meccsek elott parazni..es csak akkor hozzak a jatekosok is magukat lazba...jo pelda erre tavaly a pool ellen...elso meccsen..senki se izgult...a jatekosok is ugy vettek ah ez pool legyurjuk lattuk mi lett a vege...Szoval te is vedd komolyan es a jatekosok is!ozsimiki írta:Engem most ez a meccs vhogy nem hoz lázba...Továbbjutásunk kb 99%,az,h csoportelsők leszünk 92%,úgyhogy....
egy ilyen sorozatban úgyse fogjuk kitenni a belünket egy ilyen "jelentéktelen" meccs miatt...hosszú még a Bl szezon is....szal nem lepődők meg ha kikapunk,(sőt Lyon miatt még nem is szomorkodom),de egy x a legreálisabb eredmény.
FORZA BARCAAA!!!
FORCA BARCA!
na latod ez a gond...mivel a jatekosok is igy gondolkodnak pontosan mint te! szoval most nem arra akarok kijukadni hogy veled volna gond..hanem az edzoi stabbal..mivel ha riijkaard nem motivalja a jatekosok az orokos hajtasra, gyozni akarasra...akkor csak ugy tekintnek a meccsre mint mi szurkolok:hogy ahh ez nem fontos...ezt nem kell behuzni ugyis tovabb jutunk..MINDEN MECCSEN MAXOT KELL ADNI...nem szamit ki az ellenfel..es nem csak a nagy meccsek elott parazni..es csak akkor hozzak a jatekosok is magukat lazba...jo pelda erre tavaly a pool ellen...elso meccsen..senki se izgult...a jatekosok is ugy vettek ah ez pool legyurjuk lattuk mi lett a vege...Szoval te is vedd komolyan es a jatekosok is!ozsimiki írta:Engem most ez a meccs vhogy nem hoz lázba...Továbbjutásunk kb 99%,az,h csoportelsők leszünk 92%,úgyhogy....
egy ilyen sorozatban úgyse fogjuk kitenni a belünket egy ilyen "jelentéktelen" meccs miatt...hosszú még a Bl szezon is....szal nem lepődők meg ha kikapunk,(sőt Lyon miatt még nem is szomorkodom),de egy x a legreálisabb eredmény.
FORZA BARCAAA!!!