A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Akkor egy sikeréhes,és jól játszó BARCA volt,Messivel,és lüktető nézhető focival....akkor teljesen megalapozott volt a bizakodásAprieto írta:Most szívesen átolvasgatnám azokat a hozzászólásokat, amiket néhányan le mertek írni az 1-1 után egy VALENCIA ellenében.... fel lehet kötni a bugyogót.

Sztem kezdhetsz fájdalom csilapítót szedni!senzu írta:ha Henry megint csereként kezd tökönszúrom magam
Gio sérült. De Krkicről megfeledkeztélozsimiki írta:Hát remélem Henry-Eto'o páros formában lesz,különben semmi esélyünk sincs,támadót nem is tudunk eszerint cserélni![]()
![]()
![]()
Lehet régebben kimaradt nekem,vagy átsiklottam felette,de Giovannival mi van? Sérült?
R10 meg nem érdekel,h nem edzett sokat,a keretbe simán be kellett volna férnie! Ha 20percet kapott volna,akkor annyit,azt még én is kibírtam volna,főleg olyan tempóban amiben mostanában Ő közlekedik a pályán

Szerintem azért nem 2 ékkel játszunk mert Frenki az edző, és mivel ő holland a 4-3-3on kívül nem ismer más felállást.Mikorka Kálmán írta:Azt nem tudom, miért nem játszhatna végre a csapat két ékkel, és mögöttük Iniestával, vagy Smárival

Aham, uhh szegény Touré, remélem nemlesz semmi gond vele. Addig is jobbulást és mindent bele!!!Titinho írta:Pontosan. Elhalasztotta a műtétet a szezon végéig, addig pedig gyógykezelésekkel és edzésekkel próbál készülni a meccsekre. Azért is maradt ki az Alméria ellen, hogy a Valencia ellen játszhasson.Ronaldinho&Barca írta:Köszönjük Titinho az infókat.teljessen egyetértek veled a kezdőben.
Egy kérdés csak Touréval most miújság??? fáj a háta, de fontos meccseken ittlesz vagy hogyisvan ez???

Pontosan. Elhalasztotta a műtétet a szezon végéig, addig pedig gyógykezelésekkel és edzésekkel próbál készülni a meccsekre. Azért is maradt ki az Alméria ellen, hogy a Valencia ellen játszhasson.Ronaldinho&Barca írta:Köszönjük Titinho az infókat.teljessen egyetértek veled a kezdőben.
Egy kérdés csak Touréval most miújság??? fáj a háta, de fontos meccseken ittlesz vagy hogyisvan ez???

cruyff írta:Jól játszottak. De egy valamit nem értek. Miért van az, hogy ha 89 percen keresztül jól játszunk és nálunk van a labda, akkor abban a fennmaradó 1 percben kapunk gólt? A Barca ellen szerintem még a REAC-nak is lenne reális esélye, hogy egy gólt "találjon"... és ezért félek egy kicsit a celtic elleni visszavágótól, a komolyabb ellenfelekről nem is szólva... valahogy nagyon peches szezonunk van...
Az a Valencia már a múlté mint "az a Barca is" aki bugdácsoltÁkocka írta:Fernando, igazad van, de én nem csak erre a meccsre gondoltam. A Valencia egy hazai bajnokin se nagyin erőteti a támadást, mert nem megy nekik. Viszont a védekezésük már kezd tűrhető lenni, főleg hogy Timo is kezdi meghálálni a bizalmat.
Nem ez a lényeg. A REAC-ot szándékos túlzásként hoztam fel persze, de nem itt van a kutya elásva. Minden meccsen rendre elkerülhető gólokat kapunk. A Barca mindig a határon futballozik. Én nem emlékszem olyanra, mikor nem hajszálon múlt volna a továbbjutásunk vagy a győzelmünk, viszont sok olyanra emlékszem, hogy simává tehettük volna. És igaz ez az egyenes kiesési szakaszra, éppúgy mint a bajnokságra. A tavalyi szezont csak mi tudtuk IGY elveszteni... (lsd...gekkodan írta:Ez azért kicsit erős. Általában jellemző, hogy az a csapat amelyik agyontámadja magát és nem jönnek be a próbálkozások, az beszív egy gólt. Így szokott lenni. Mivel az ellenfeled átengedi a területet és kvázi a félpályáról indítod a támadásaidat, így élelmes helyzetben egy csapat ilyenkor sikeres kontrát tud vezetni. Tegnap ez volt a séma. Nem hiszem, hogy itt Barca-szindrómáról kellene beszélni, főleg úgy, hogy a bajnokságban mi kaptuk a legkevesebb gólt. A védelmünkben akad néha gikszer, de nem ez a jellemzője a hátsó alakzatnak. Alapvetően jól végzik a dolgukat. Ez ami tegnap történt egy teljesen egyszerű séma, bármelyik csapatnál előfordulhat. Az első 20 percben be kellett volna lőni a helyzeteket és nincs ez. Onnantól már ők hajtanak és mi pedig kellemesebb tempóban növelhettük volna az előnyünket.cruyff írta:Jól játszottak. De egy valamit nem értek. Miért van az, hogy ha 89 percen keresztül jól játszunk és nálunk van a labda, akkor abban a fennmaradó 1 percben kapunk gólt? A Barca ellen szerintem még a REAC-nak is lenne reális esélye, hogy egy gólt "találjon"... és ezért félek egy kicsit a celtic elleni visszavágótól, a komolyabb ellenfelekről nem is szólva... valahogy nagyon peches szezonunk van...
Ennyi, nem több.