Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hildebrandnak 14 védése volt. Szted ez szokványos? Ez az, amikor az egyiknek minden összejön, a másiknak semmi. Három napra rá Timo 5 perc alatt mattolva volt.Aprieto írta:Igen, jól játszó, brilliáns csapat aki a 93. percben gyötört be egy szabálytalan gólt.
És mindenki szanaszét volt ájulva. Én akkor is mondtam, álljunk már meg... ők vannak továbbjutó helyzetben és nem Levante a nevük.
Sztem az Almeria ellen Krkic nagyon jo volt a jobbszélen. Én őt mindenképpen a kezdőbe raknám ma is.Barcaforever írta:Nem érzem a levegőbe a jól bekkelő Valencia ellen a továbbjutást.![]()
Biztos, h 4-3-3 lesz, csak ezzel az a baj, h vagy 2 tökéletes szélsővel jó az a felállás vagy egy bombaerős Dinho-Messi duóval, ami vhogy hiányzik.
Igen, a sport2 adja.XaviMessifan írta:közvetítik vhol a meccset
Igen, jól játszó, brilliáns csapat aki a 93. percben gyötört be egy szabálytalan gólt.ozsimiki írta:Akkor egy sikeréhes,és jól játszó BARCA volt,Messivel,és lüktető nézhető focival....akkor teljesen megalapozott volt a bizakodásAprieto írta:Most szívesen átolvasgatnám azokat a hozzászólásokat, amiket néhányan le mertek írni az 1-1 után egy VALENCIA ellenében.... fel lehet kötni a bugyogót.Vagy te jós vagy,és már akkor tudtad,h ismét leeresztünk,elveszítjük Messit,stb,stb
![]()
![]()
Akkor egy sikeréhes,és jól játszó BARCA volt,Messivel,és lüktető nézhető focival....akkor teljesen megalapozott volt a bizakodásAprieto írta:Most szívesen átolvasgatnám azokat a hozzászólásokat, amiket néhányan le mertek írni az 1-1 után egy VALENCIA ellenében.... fel lehet kötni a bugyogót.
Sztem kezdhetsz fájdalom csilapítót szedni!senzu írta:ha Henry megint csereként kezd tökönszúrom magam
Gio sérült. De Krkicről megfeledkeztélozsimiki írta:Hát remélem Henry-Eto'o páros formában lesz,különben semmi esélyünk sincs,támadót nem is tudunk eszerint cserélni![]()
![]()
![]()
Lehet régebben kimaradt nekem,vagy átsiklottam felette,de Giovannival mi van? Sérült?
R10 meg nem érdekel,h nem edzett sokat,a keretbe simán be kellett volna férnie! Ha 20percet kapott volna,akkor annyit,azt még én is kibírtam volna,főleg olyan tempóban amiben mostanában Ő közlekedik a pályán
Szerintem azért nem 2 ékkel játszunk mert Frenki az edző, és mivel ő holland a 4-3-3on kívül nem ismer más felállást.Mikorka Kálmán írta:Azt nem tudom, miért nem játszhatna végre a csapat két ékkel, és mögöttük Iniestával, vagy Smárival
Aham, uhh szegény Touré, remélem nemlesz semmi gond vele. Addig is jobbulást és mindent bele!!!Titinho írta:Pontosan. Elhalasztotta a műtétet a szezon végéig, addig pedig gyógykezelésekkel és edzésekkel próbál készülni a meccsekre. Azért is maradt ki az Alméria ellen, hogy a Valencia ellen játszhasson.Ronaldinho&Barca írta:Köszönjük Titinho az infókat.teljessen egyetértek veled a kezdőben.
Egy kérdés csak Touréval most miújság??? fáj a háta, de fontos meccseken ittlesz vagy hogyisvan ez???