A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ez 4-4-2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! végre:D de mér Bojan mér nem TitiVarga Tamás írta:Hivatalos kezdő:
VV - Zambrotta, Milito, Puyol, Abidal - Yaya, Xavi, Guddy - Eto'o, Bojan, Iniesta.

Dehaze71 írta: Nem Valenciát akartál írni?
Nem Valenciát akartál írni?baguvixXx írta: Már nem azért de ha Villareal kiejti a csapatot a kupából akkor szerinted a Schalke nem fogja a BL-ből...
Szerintem 1-1 lesz rendes játékidő végén aztán utána lehet imádkozni...
én is döntetlen szagot érzek.baguvixXx írta:Szerintem 1-1 lesz rendes játékidő végén aztán utána lehet imádkozni...
Már nem azért de ha Valencia kiejti a csapatot a kupából akkor szerinted a Schalke nem fogja a BL-ből...socio66 írta:ha ma kikapunk,akkor mi is válságba kerülünk,
talán már benne is vagyunk,szépen elúszik a bajnoki
cím is,a Bl marad.......vagy legalábbis az elődöntő..![]()
Hildebrandnak 14 védése volt. Szted ez szokványos? Ez az, amikor az egyiknek minden összejön, a másiknak semmi. Három napra rá Timo 5 perc alatt mattolva volt.Aprieto írta:Igen, jól játszó, brilliáns csapat aki a 93. percben gyötört be egy szabálytalan gólt.
És mindenki szanaszét volt ájulva. Én akkor is mondtam, álljunk már meg... ők vannak továbbjutó helyzetben és nem Levante a nevük.
Sztem az Almeria ellen Krkic nagyon jo volt a jobbszélen. Én őt mindenképpen a kezdőbe raknám ma is.Barcaforever írta:Nem érzem a levegőbe a jól bekkelő Valencia ellen a továbbjutást.![]()
Biztos, h 4-3-3 lesz, csak ezzel az a baj, h vagy 2 tökéletes szélsővel jó az a felállás vagy egy bombaerős Dinho-Messi duóval, ami vhogy hiányzik.

Igen, a sport2 adja.XaviMessifan írta:közvetítik vhol a meccset