Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én valahogy nem hiszek benne, hogy 4-4-2-ben fogunk játszani. Szerintem Iniesta fog a bal oldalt Ronnie helyén játszani, Eto'o középen, Bojan meg a jobb szélen.danko94 írta:Ez 4-4-2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! végre:D de mér Bojan mér nem TitiVarga Tamás írta:Hivatalos kezdő:
VV - Zambrotta, Milito, Puyol, Abidal - Yaya, Xavi, Guddy - Eto'o, Bojan, Iniesta.
Hát elég érdekes lesz ez így,bár Henry eddigi mutatványa sem volt lenyűgőző,de azért tapasztalata kellene.danko94 írta:Ez 4-4-2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! végre:D de mér Bojan mér nem TitiVarga Tamás írta:Hivatalos kezdő:
VV - Zambrotta, Milito, Puyol, Abidal - Yaya, Xavi, Guddy - Eto'o, Bojan, Iniesta.
Ez 4-4-2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! végre:D de mér Bojan mér nem TitiVarga Tamás írta:Hivatalos kezdő:
Dehaze71 írta: Nem Valenciát akartál írni?
Nem Valenciát akartál írni?baguvixXx írta: Már nem azért de ha Villareal kiejti a csapatot a kupából akkor szerinted a Schalke nem fogja a BL-ből...
Szerintem 1-1 lesz rendes játékidő végén aztán utána lehet imádkozni...
én is döntetlen szagot érzek.baguvixXx írta:Szerintem 1-1 lesz rendes játékidő végén aztán utána lehet imádkozni...
Már nem azért de ha Valencia kiejti a csapatot a kupából akkor szerinted a Schalke nem fogja a BL-ből...socio66 írta:ha ma kikapunk,akkor mi is válságba kerülünk,
talán már benne is vagyunk,szépen elúszik a bajnoki
cím is,a Bl marad.......vagy legalábbis az elődöntő..![]()