Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2008.05.01. 15:46:34

tényleg befejeződhetne a matiné. irány a majális, zabáljatok kolbászt, meg igyatok egy kis sört.

visszakanyarodva a témához, nem kellene általánosítania egyik oldalnak sem.
való igaz, hogy nem szívleli egymást a két csapat és a két tábor, de ettől függetlenül nem kell debilnek nézni a madridisták többségét, mert nem azok (legalábbis nem eredendően :wink:).
viszont azt sem néz(t)em jó szemmel, hogy a BL búcsú után páran átjöttek megmondani.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.01. 15:31:50

végülis ha te is ugyérzed hogy a 99%-ba tartozol akkor szerintem sincs miről beszélni! Nem kell itt a jópofi szövegetek mi utáljuk a Madridot ti meg minket! levantudva kész!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.05.01. 15:29:30

Gomezinho írta:... csak tudod a Madrid szurkolók 99%-a nememberi lény! egy kétszinű divattársaság az egész akik 12 éves koruk ellenére izzigvérig egész életükben Madridistának érzik majd magukat ! ...
Ebben a mondatban minden benne volt, több azt hiszem nem is kell. Ha valaki visszalapoz, akkor érteni fogja, miért írtam azokat a dolgokat, amiket írtam. Azt hiszem a továbbiakban nem kell vitatkoznom, mert nincs miért. Q.E.D.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.01. 15:24:26

Aronba most ezért nem kell megharagudni! Szerintem semmiokunk bocsánatot kérni csak tudod a Madrid szurkolók 99%-a nememberi lény! egy kétszinű divattársaság az egész akik 12 éves koruk ellenére izzigvérig egész életükben Madridistának érzik majd magukat ! ezt azért irom le mert amikor ronaldo elment nemistudom hány ember hagyta ott a madridot mondván hogy ő ronaldomániás! na de akkor az miylen jogon kezd minket becsmérelni? Az a baj a madridistákkal hogy nembecsülnek ők meg senkit se semmit! Na de mondjuk őket sem nézik semmibe! Énsem bár a legjobb barátom Madridista de ha erről a témáról van szó már szinte verekszünk és szidjuk egymást! egyszerűen ennek igy kell lennie Madrid vs Barca örök ellenség! mit gondoltok egy Celtic vs rangers topicon mimegy? :) Ugyanez! a Disznófejesdologra kitérve meg Eto'o gunyos bajnoki éneklésére ! tavaly amikor a Madrid bajnok lett Katalán és BArcás zászlókat égettek fel és vizeltek le a kamera előtt és ott röhögtek gunyosan! Szóval egyik kutya másik eb!
Vito
Llegenda del Barça

2008.05.01. 15:23:39

:arrow:
Barca vs Real
:!:
aronba
Jugador d'estrella

2008.05.01. 15:17:26

Gomezinho írta:Most olvastam el a Hsz-eket az előttem lévőket! keelhaul szerintem ennyielégvolt belőled meg az Újszövetségedből is! Hogy lehet ekkora hülyeséget beirni egy Hsz-be? Miköze istenhez az egészhez na mindegy nem ezen akadok ki! Aki meg tamást szidja az eltorzult képei miatt az nézzen magába!Mert az az igazság hogy nektek k*rva sz*rul esik hogy Tamás átlagban 20 évvel idősebb tőletek és kicsit máshogy látja a világot!
Már bocs de az evangéliumi idézetet Tamás írta, nem a Madridos hozzászóló.
Egyébként azzal semmi bajom, viszont itt is mint a Madridistán elégé eldurvult a hangnem, emberek egymást minősítik annélkül hogy ismernék egymást. ha mi elvárjuk, hogy mások a Szentírás törvényei szerint írjanak, kkor azt nekünk is be kell tartanunk. Ugyanezt a véleményemet leírtam a Madridistán, onnan kis tizenéves kölkök elzavartak mondván én biztos valami Barcás ügynök vagyok. Egy ideig örömmel írogattam ide, mert a Madridista.hu oldallal ellentétben itt a fórumozók 85-90%-ával normálisan lehet vitázni. De egy két Barcás, meg Madridsta hozzászólás után elmet a kedvem minden megnyilvánulástól. Tamásnak igaza van a madridista forumával szmben ez az oldal még értéket képvisel, igaz egyre kevesebbet, s ezért nem csak a Madridos beírók a felelőssek. Sőt mivel ők itt kisebbségben vannak, az anyázás a másik értelmi képességének, értékrendjének a megkérdejelőzése egyre több, azt kell mondanom a rombolásban a Barcások is derekasan kiveszik részüket . Lényegtelen, lehet tovább egymást szidni akár engem is innentől kezdve senkinek sem fogok válaszolni, s a fórumot sem fogom olvasni, köszönet a vendéglátásért, ha valakit megbántottam volna attól elnézést kérek.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.05.01. 14:53:51

Igen, az általam leírt dolgoknak pontosan az az olvasata, amit most írtál.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.01. 14:45:05

Most olvastam el a Hsz-eket az előttem lévőket! keelhaul szerintem ennyielégvolt belőled meg az Újszövetségedből is! Hogy lehet ekkora hülyeséget beirni egy Hsz-be? Miköze istenhez az egészhez na mindegy nem ezen akadok ki! Aki meg tamást szidja az eltorzult képei miatt az nézzen magába!Mert az az igazság hogy nektek k*rva sz*rul esik hogy Tamás átlagban 20 évvel idősebb tőletek és kicsit máshogy látja a világot!
cantera
Madridista

2008.05.01. 14:40:07

Varga Tamás írta:Ha nem tetszik az itteni hsz-ok színvonala, ha nem komálod azt, ha kikérjük magunknak a CSAPATUNKAT gyalázó hsz-et, akkor maradj a madridistán. Ott ezt szabadon és következmények nélkül megteheted. Ott még szeretni, tisztelni is fognak azért, ha minél ocsmányabb jelzőkkel illeted a katalán csapatot.
:shock: :shock: ezt jó tudni...
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.05.01. 14:21:43

Igazából erre a válaszra számítottam, de ha általános iskolában nem tanítottak meg olvasni, akkor azt nagyon sajnálom, nem biztos, hogy a te hibád, innentől ez gyakorlatilag mindegy is. Nem is tudom, minek írtam, nyilvánvalóan ugyanúgy fog menni minden tovább, mint eddig.
Edit:
Félreértés ne essék : az a problémám, hogy leírtam neked néhány dolgot, amit szerintem nem bölcs ha bármilyen fórumon (de az életben se) megengedsz magadnak, illetve pár dolgot ami ahhoz szükséges, hogy el tudd helyezni, mi a súlya az itt elhangzó szavaknak. Namost én azt láttam az előző hozzászólásodból, hogy tulajdonképpen az agyadig valószínűleg nem jutott el, amit leírtam; azzal pedig tökéletesen tisztában vagyok, hogy ez az eurobarca.hu fóruma, ezért nem is szoktam itt fikázni a csapatodat. Ha valakit érdekel, hogy mi a véleményem sarkított változata, akkor annak ott az URM topik az indexen, de ezt itt nem engedem meg magamnak, mert senkit nem akarok bántani.

Azé annyira meg legyünk már képben magunkkal, hogy ha valaki leír egy orbitális kreténséget, akkor azt klubfüggetlenül le lehessen oltani a *-ba. Hidd el, ugyanezt a hszt sokféleképpen már a madridistán is leírtam, ott se vagyok népszerű miatta, annyira.

Edit2: Nekem tehát csak azzal van problémám, hogy ez egy fórum, ahol elvileg emberek ilyen-olyan stílusban vitatkoznak, és nem egymás seggét nyalják. És véleményük van, ami nem egyezik. Ha nem akarod tudni más emberek véleményét, akkor nem kell fórumozni. Röviden csak erre akartam felhívni a figyelmedet. Írhattam volna ezt az egy mondatot is, de gondoltam megtisztellek azzal, hogy elmagyarázom, hátha így átmegy.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.01. 12:09:17

Keelhaul írta:Eddig olvasó üzemmódban figyeltem az eseményeket, de most elmagyarázok egy pár dolgot.

Ad 1.) Kedves Varga Tamás: egy madridista véleménye pont ugyanannyit számít a Barca átigazolásait tekintve mint egy Barcelona drukkeré, egy fradistáé, vagy egy Mezőkövesd fanatikusé. Innentől kezdve a legjobban azt teszed, ha nem fogod megmondani, hogy ki mit csinálhat, és mit nem, ha jól látom ez nem a szemétdombod, illetve persze a tiéd is, de nem csak te vagy itt az egyetlen kiskakas.

Ad 2.) Ha jól értem a fórum rendszerét, akkor a Barca vs. Real topikba a Madridistáknak is szíve joga írni, mert ez egy ilyen véleményütköztető topik; ha a Madridot akarod következmények nélkül gyalázni szvsz bármelyik másik topikban megteheted, én csak ezt az egy topikot szoktam olvasni a fórumról, illetve néha másokat is, de oda soha nem szólok hozzá, mert úgy érzem semmi közöm. A pakliban benne van az is, hogy valaki esetleg nem szereti a Barcelonát, nem tartja nagyra a katalán életérzést, stb. (ilyen is van!), és ezt leírja. Ha valakinek ez gyomorforgató, undort keltő, akkor asszem a topik címe sejteti, hogy nem ezt a topikot kell néznie.

Ad 3.) Azokon a megjegyzéseken, amik néha röpködnek, egyáltalán nem kell meglepődni, hogy feszkót váltanak ki és jönnek a viszontszívatások, de mondom, ha valaki ebben nem akar részt venni (én se akarok), akkor nem nagyon kell hozzászólni a topikhoz. Nyilván van véleményem, de adott esetben sokkal durvábban sértő, mint amennyire szeretném, hogy az legyen és nem akarok senkit megbántani.

Ad 4.) Azt hiszem egy senki vagy ahhoz, hogy megítéld, hogy ki méltó és mire (mondjuk arra, hogy egy ilyen szent webszerverre feltöltse a szuper kis gondolatait). Az ilyen ítélkező magatartásra asszem csak Isten egyszülött kisfia jogosult, de azért ő állítólag letett egyet s mást az asztalra, ha szeretnél utánanézni, ajánlom az Újszövetséget, ott meg van írva a tuti.

Ad 5.) Mindezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy nekünk is lehet véleményünk (és asszem a vélemény értékének, fontosságának értékén nem módosít, hogy melyik csapatnak drukkolok), az lehet provokatív is, amíg a flame nem a "A Magyar Barca!", stb. main topikokban megy, szerintem ne legyen szavatok - ha meg annyira utáljátok a topikot, majd szóltok Enrique-nek és megszünteti.

Ad 6.) Mi az az értékromboló tevékenység? A Barca vs. Real topikban te milyen olyan értéket látsz, ami le lehet rombolni néhány gúnyos megjegyzéssel?

Uff. Maradok továbbra is Keelhaul.
Na, kisbarátom, csakhogy tisztázzunk egy-pár dolgot.
Ad1. Ezt a hangnemet, és kioktató stílust azzal szemben engedd meg magadnak, akit ismersz, vagy rokonod, vagy barátod. Lehet, hogy ez az alantas színvonal a madridsta.hu-n hatalmas népszerűséget hoz a számodra, de itt csak sajnálattal gondolunk rád, és a hozzád hasonló egyénekre.
Ad 2. Ki vagy te, hogy megítéld, én ki vagyok. Ennek megállapítására a Seregek Ura, a Teremtő, a Szentháromság első személye, ill. annak fia, az Úr Krisztus a jogosult. "Mert mondá az Úr: feltámasztalak Benneteket az utolsó napon. Akit az örök életre támasztok fel, azokat jobbomra állítom, akiket az örök halálra, azokat a balomra". Azt is mondá Krisztus: "Új parancsot adok néktek: Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes erődből, teljes elmédből. És, szeresd felebarátodat, mint önnön magadat!" És azt is mondá az Úr: "Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!"
Ad 3. Ha elkerülte volna a tisztelt figyelmedet, ez nem a Real madrid hivatalos magyarországi honlapja, hanem az FC Barcelonáé. Ha nem tetszik az itteni hsz-ok színvonala, ha nem komálod azt, ha kikérjük magunknak a CSAPATUNKAT gyalázó hsz-et, akkor maradj a madridistán. Ott ezt szabadon és következmények nélkül megteheted. Ott még szeretni, tisztelni is fognak azért, ha minél ocsmányabb jelzőkkel illeted a katalán csapatot. Itt, tőlem ilyen hsz-t nem olvashattál. A RM-ot gyalázó véleményt nem olvashattál, azt már kifejtettem, hogy nem drukkolok nekik semmilyen téren, és őszinte örömömre szolgált a Roma elleni kettős vereséggel záruló kipottyanásuk.
Ad 4. Nota bene - ez a Barcelona-szurkolók honlapja. Ha nem tudod ezt felfogni, akkor gyakorolj. Írd le 100-szor, 1000-szer, és talán sikerül beleverned az okos kis fejecskédbe.

Pedro10!
Az a nagy igazság, hogy a Ti / Te világképed eltorzult. A legnagyobb gond veled, a tisztelet, és a mások iránt érzett megbecsülés érzésének teljes hiánya. Erre mondta Bárándy ügyvéd úr: maguknak nem volt gyerekszobája.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.05.01. 00:03:17

Keelhaul írta:Drigo, egyébként nem tudom, hogy mi a baj az örömködő madridistákkal - ha ugyanebben a topickban (volt már rá nem egy, nem két példa) egy Barcás kárörvend a Madridon, az miért elfogadhatóbb vagy emelkedettebb?
Egy szóval nem mondtam, hogy emelkedettebb, de azért engedtesssék meg már nekünk, hogy valahol mi is öröljünk. Vagyunk páran, akik nem megyünk át ezért az ellen fórumára...Semmi bajom, ha madridisták jönnek ide, de a számok azt mutatják, hogy a normálisabb részük óriási kisebbségben van, és általában a sztereotípiák nem az "elenyésző részek" alapján születnek.

Gondolom 100 kissebségi között józan ember nem kezd el brazilozni...Persze a kocka mögött mindenki bátor legény.

Arra akarok kilyukdani, hogy vannak emberek, akik csak azért regelnek be ide, hogy kiélhessék magukat, nem egy és nem két ember repült már emiatt. Szídják a Barçát, ha jól esik nekik, de NE ITT.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.04.30. 23:52:03

A meglepődést nem elsősorban rád értettem, hanem az olyan ember palántákra akik átjönnek szidják "Szeretett Klubbomat" ( :wink: ) és ha a "keménymag" helyre teszi őket akkor pofáznak...
..................................
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.04.30. 23:47:22

Itt értékítéletről volt szó, és nem arról, hogy ki mire számít; egyébként teljesen igazad van, de ki lepődik meg?
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.04.30. 23:45:08

Nem különbek az örömködő barcások, de ha feltűnt volna ez egy Barcelona Fórum Itt nyílván minden madridista, hátránnyal indul akár tetszik akárnem! Szóval aki az ői rivális honlapján osztja az eszét, az ne ne lepődjön meg azon amit itt kap!
..................................
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.04.30. 23:37:24

Drigo, egyébként nem tudom, hogy mi a baj az örömködő madridistákkal - ha ugyanebben a topickban (volt már rá nem egy, nem két példa) egy Barcás kárörvend a Madridon, az miért elfogadhatóbb vagy emelkedettebb?

Miért 'jó pofa', ha Eto'o cabrónozik a Barca szemszögéből? Szerintem a Barca imázsát a levágott disznófej mellett semmi sem hurcolta meg annyira, mint a kabrónozás. A káröröm egyik oldalról se szép dolog; ugyanakkor sok Barcástól és Madridistától lehet olyan hszt olvasni, amitől az embernek kedve támad egy kis kárörömre (tudnék a napokból pár hszt idézni, de tök fölösleges). Egyébként maga a káröröm is kárörömre buzdít. Na, de tényleg mindegy, ez a topik erre van. Van ennél sokkal durvább is, az indexen az utálom a real madridot topik. Na ott nagyon nagy anyázások mennek, de annyira, hogy az már szórakoztató. Tudom ajánlani mindenkinek, aki feszült.

Ha valaki úri módra, kávé mellett akar beszélgetni, akkor szerintem adja föl, ez foci, ez ilyen proli dolog, ez érzelmeket vált ki. Azok pedig nem kultúráltak, ugye.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.04.30. 23:30:26

Keelhaul írta:Ad 6.) Mi az az értékromboló tevékenység? A Barca vs. Real topikban te milyen olyan értéket látsz, ami le lehet rombolni néhány gúnyos megjegyzéssel?
Ezen jót mosolygok már egy ideje. Az "Anyád mennyit keres? - Többet, mint a Tiéd." megjegyzéseket tényleg nem nevezném értéknek.

De amit a madridisták többsége itt művel, az valóban gyalázatos. Idejönnek örömködni, beszólogatni, tényleg nagy emberi személyiségre vall. Persze ez igaz visszafelé is, Róluk is hasonló a véleményem. Sajnos el kell fogadnunk, hogy a mai világban már az ovisok is bármikor nethez juthatnak.

Mondjuk nyugodtan ki lehet hagyni ezt a topicot, én asszem ezt is fogom tenni az elkövetkezendő időben, mert az örömködő madridistákról, csak a mi imádott csapatunk tehet...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Pedro10
Jugador del Barça

2008.04.30. 23:22:54

Ez ütött.

Varga kollega sajnos eléggé eltorzult világképpel van megáldva.De neki is joga ideirni.Ugyhogy elkell fogadni mint a lumbágót.Van,rossz,nem tudsz mit tenni.
Azáldójátnéki.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.04.30. 23:19:00

Eddig olvasó üzemmódban figyeltem az eseményeket, de most elmagyarázok egy pár dolgot.

Ad 1.) Kedves Varga Tamás: egy madridista véleménye pont ugyanannyit számít a Barca átigazolásait tekintve mint egy Barcelona drukkeré, egy fradistáé, vagy egy Mezőkövesd fanatikusé. Innentől kezdve a legjobban azt teszed, ha nem fogod megmondani, hogy ki mit csinálhat, és mit nem, ha jól látom ez nem a szemétdombod, illetve persze a tiéd is, de nem csak te vagy itt az egyetlen kiskakas.

Ad 2.) Ha jól értem a fórum rendszerét, akkor a Barca vs. Real topikba a Madridistáknak is szíve joga írni, mert ez egy ilyen véleményütköztető topik; ha a Madridot akarod következmények nélkül gyalázni szvsz bármelyik másik topikban megteheted, én csak ezt az egy topikot szoktam olvasni a fórumról, illetve néha másokat is, de oda soha nem szólok hozzá, mert úgy érzem semmi közöm. A pakliban benne van az is, hogy valaki esetleg nem szereti a Barcelonát, nem tartja nagyra a katalán életérzést, stb. (ilyen is van!), és ezt leírja. Ha valakinek ez gyomorforgató, undort keltő, akkor asszem a topik címe sejteti, hogy nem ezt a topikot kell néznie.

Ad 3.) Azokon a megjegyzéseken, amik néha röpködnek, egyáltalán nem kell meglepődni, hogy feszkót váltanak ki és jönnek a viszontszívatások, de mondom, ha valaki ebben nem akar részt venni (én se akarok), akkor nem nagyon kell hozzászólni a topikhoz. Nyilván van véleményem, de adott esetben sokkal durvábban sértő, mint amennyire szeretném, hogy az legyen és nem akarok senkit megbántani.

Ad 4.) Azt hiszem egy senki vagy ahhoz, hogy megítéld, hogy ki méltó és mire (mondjuk arra, hogy egy ilyen szent webszerverre feltöltse a szuper kis gondolatait). Az ilyen ítélkező magatartásra asszem csak Isten egyszülött kisfia jogosult, de azért ő állítólag letett egyet s mást az asztalra, ha szeretnél utánanézni, ajánlom az Újszövetséget, ott meg van írva a tuti.

Ad 5.) Mindezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy nekünk is lehet véleményünk (és asszem a vélemény értékének, fontosságának értékén nem módosít, hogy melyik csapatnak drukkolok), az lehet provokatív is, amíg a flame nem a "A Magyar Barca!", stb. main topikokban megy, szerintem ne legyen szavatok - ha meg annyira utáljátok a topikot, majd szóltok Enrique-nek és megszünteti.

Ad 6.) Mi az az értékromboló tevékenység? A Barca vs. Real topikban te milyen olyan értéket látsz, ami le lehet rombolni néhány gúnyos megjegyzéssel?

Uff. Maradok továbbra is Keelhaul.
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.30. 20:22:53

Nem hiszem, hogy hozzászólásomban most bántottam volna valkit. Főleg nem a Barca szurkolókat, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem igazán elképzelhető, hogy a Madrid többet nem nyer BL-t
Amúgy van egy-két Barca hozzászóló, akik megnyolvánulását persze, hogy sértésnek veeszük, pl ez az utóbbi nevetséges jóslás, hogy a a Real nem nyer már BL-t
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.30. 20:12:19

Tavaris CSOki!
Az eurobarca.hu-ra írogató madridisták tollából egyetlen normális hangnemben, objektív módon megírt hsz-t olvastam. Tegnap este Phelan nevű fórumozótól. A többiek kárörvendeni, okokskodni, nagyképűsködni jöttek ide. Az pedig, hogy mi elfogultak vagyunk saját csapatunkkal kapcsolatban, engedtessék már meg. Amelyik madridistának nem tetszik az itteni stílus, hangnem, párbeszéd, az tehet egy nagy szívességet.

Elegem van abból, hogy a 99%-uk idejön feszültséget generálni, kioktatni, aztán ha valamelyikünk válaszolni merészel, azt személyes sértésnek veszi, és tovább folytatja értékromboló tevékenységét. A válaszunkat kiforgatja, mondandónkat értelmezni képtelen, és mellébeszél.
Abból is végtelenül elegem van, hogy madridisták akarják megmondani, hogy kit kellene elküldeni a Barcelonából, kit kellene leigazolni, ki a jó edző a Barca kispadjára, és ki nem. Nem gondolnám, hogy a szerb maffiafőnök egy-egy madridi igazolás előtt felhívja telefonon Senor Beguiristáint, hogy kikérje az FC Barcelona véleményét. Ti se tegyétek! Semmi közötök hozzá! Majd mi véleményezzük, nekünk mégis több közünk van hozzá.
Aki pedig kultúrálatlanságát itt kívánja kiélni, az inkább maradjon "otthon". A madridistán megengedett az obszcén, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal leírt vélemény. Ahol nyíltan lehet k..a anyázni, annak a honlapnak a fórumozói ne jöjjenek ide, méltatlanok rá.
Kép
CS0ki
Entrenador del Barça

2008.04.30. 20:00:48

Hát ez az...a BL-ről érdekes módon idén, sőt az utóbbi 5-6 évben egyik sem tud vergődni, hogy mit ért el a Madrid.
6 éve megnyerte a Madrid a BL-t! ;)
De a Barca fikázása az megy évek óta...az megy...
Évek?? két éve nyertetek? :S
Ilyenkor meg jönnek mint légy a .... Engem csak ez idegesít néha...
Jönnek??? Egy ember írt valamit...Én azt hittem be van zárva a fórum, hogy tegnap este nem írt senki ide... Ahhoz képest, hogy elég sokat lehetett itt olvasgatni, hogy majd a Barca bl győzelme elhomályosítja a Madrid bajnoki címét, hát szerintem elég visszafogottan lett irogatva ide.
Többet az életbe nem nyernek Bl-t már!
Ez olyan nehezen elképzelhető, mint hogy a Barcelona nem nyer többet!
CS0ki

Madridista...

„Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám.”
EDMUND BLACKADDER
Pedro10
Jugador del Barça

2008.04.30. 19:26:34

Valós a hozzászólás, tévedésben nem kell élni,páran próbálják mellémagyarázni hogy nem volt szerencsénk,másnak meg volt.Ugyan.A Madrid nagyon fiatal,nagy jövő előtt áll,a Barca pedig frissitésre szorul.Ez a különbség.
Az meg hogy a többet nem nyernek BL-t :D na ez a gyerekesség csucsa.Minek ilyen hülyeséget egyáltalán leirni?

Franki el
Zámbó el
Guddi el
R10 el
Azáldójátnéki.
Lezárt