Keelhaul írta:Eddig olvasó üzemmódban figyeltem az eseményeket, de most elmagyarázok egy pár dolgot.
Ad 1.) Kedves Varga Tamás: egy madridista véleménye pont ugyanannyit számít a Barca átigazolásait tekintve mint egy Barcelona drukkeré, egy fradistáé, vagy egy Mezőkövesd fanatikusé. Innentől kezdve a legjobban azt teszed, ha nem fogod megmondani, hogy ki mit csinálhat, és mit nem, ha jól látom ez nem a szemétdombod, illetve persze a tiéd is, de nem csak te vagy itt az egyetlen kiskakas.
Ad 2.) Ha jól értem a fórum rendszerét, akkor a Barca vs. Real topikba a Madridistáknak is szíve joga írni, mert ez egy ilyen véleményütköztető topik; ha a Madridot akarod következmények nélkül gyalázni szvsz bármelyik másik topikban megteheted, én csak ezt az egy topikot szoktam olvasni a fórumról, illetve néha másokat is, de oda soha nem szólok hozzá, mert úgy érzem semmi közöm. A pakliban benne van az is, hogy valaki esetleg nem szereti a Barcelonát, nem tartja nagyra a katalán életérzést, stb. (ilyen is van!), és ezt leírja. Ha valakinek ez gyomorforgató, undort keltő, akkor asszem a topik címe sejteti, hogy nem ezt a topikot kell néznie.
Ad 3.) Azokon a megjegyzéseken, amik néha röpködnek, egyáltalán nem kell meglepődni, hogy feszkót váltanak ki és jönnek a viszontszívatások, de mondom, ha valaki ebben nem akar részt venni (én se akarok), akkor nem nagyon kell hozzászólni a topikhoz. Nyilván van véleményem, de adott esetben sokkal durvábban sértő, mint amennyire szeretném, hogy az legyen és nem akarok senkit megbántani.
Ad 4.) Azt hiszem egy senki vagy ahhoz, hogy megítéld, hogy ki méltó és mire (mondjuk arra, hogy egy ilyen szent webszerverre feltöltse a szuper kis gondolatait). Az ilyen ítélkező magatartásra asszem csak Isten egyszülött kisfia jogosult, de azért ő állítólag letett egyet s mást az asztalra, ha szeretnél utánanézni, ajánlom az Újszövetséget, ott meg van írva a tuti.
Ad 5.) Mindezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy nekünk is lehet véleményünk (és asszem a vélemény értékének, fontosságának értékén nem módosít, hogy melyik csapatnak drukkolok), az lehet provokatív is, amíg a flame nem a "A Magyar Barca!", stb. main topikokban megy, szerintem ne legyen szavatok - ha meg annyira utáljátok a topikot, majd szóltok Enrique-nek és megszünteti.
Ad 6.) Mi az az értékromboló tevékenység? A Barca vs. Real topikban te milyen olyan értéket látsz, ami le lehet rombolni néhány gúnyos megjegyzéssel?
Uff. Maradok továbbra is Keelhaul.
Na, kisbarátom, csakhogy tisztázzunk egy-pár dolgot.
Ad1. Ezt a hangnemet, és kioktató stílust azzal szemben engedd meg magadnak, akit ismersz, vagy rokonod, vagy barátod. Lehet, hogy ez az alantas színvonal a madridsta.hu-n hatalmas népszerűséget hoz a számodra, de itt csak sajnálattal gondolunk rád, és a hozzád hasonló egyénekre.
Ad 2. Ki vagy te, hogy megítéld, én ki vagyok. Ennek megállapítására a Seregek Ura, a Teremtő, a Szentháromság első személye, ill. annak fia, az Úr Krisztus a jogosult. "Mert mondá az Úr: feltámasztalak Benneteket az utolsó napon. Akit az örök életre támasztok fel, azokat jobbomra állítom, akiket az örök halálra, azokat a balomra". Azt is mondá Krisztus: "Új parancsot adok néktek: Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes erődből, teljes elmédből. És, szeresd felebarátodat, mint önnön magadat!" És azt is mondá az Úr: "Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!"
Ad 3. Ha elkerülte volna a tisztelt figyelmedet, ez nem a Real madrid hivatalos magyarországi honlapja, hanem az FC Barcelonáé. Ha nem tetszik az itteni hsz-ok színvonala, ha nem komálod azt, ha kikérjük magunknak a CSAPATUNKAT gyalázó hsz-et, akkor maradj a madridistán. Ott ezt szabadon és következmények nélkül megteheted. Ott még szeretni, tisztelni is fognak azért, ha minél ocsmányabb jelzőkkel illeted a katalán csapatot. Itt, tőlem ilyen hsz-t nem olvashattál. A RM-ot gyalázó véleményt nem olvashattál, azt már kifejtettem, hogy nem drukkolok nekik semmilyen téren, és őszinte örömömre szolgált a Roma elleni kettős vereséggel záruló kipottyanásuk.
Ad 4. Nota bene - ez a Barcelona-szurkolók honlapja. Ha nem tudod ezt felfogni, akkor gyakorolj. Írd le 100-szor, 1000-szer, és talán sikerül beleverned az okos kis fejecskédbe.
Pedro10!
Az a nagy igazság, hogy a Ti / Te világképed eltorzult. A legnagyobb gond veled, a tisztelet, és a mások iránt érzett megbecsülés érzésének teljes hiánya. Erre mondta Bárándy ügyvéd úr: maguknak nem volt gyerekszobája.