Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ebben a mondatban minden benne volt, több azt hiszem nem is kell. Ha valaki visszalapoz, akkor érteni fogja, miért írtam azokat a dolgokat, amiket írtam. Azt hiszem a továbbiakban nem kell vitatkoznom, mert nincs miért. Q.E.D.Gomezinho írta:... csak tudod a Madrid szurkolók 99%-a nememberi lény! egy kétszinű divattársaság az egész akik 12 éves koruk ellenére izzigvérig egész életükben Madridistának érzik majd magukat ! ...
Már bocs de az evangéliumi idézetet Tamás írta, nem a Madridos hozzászóló.Gomezinho írta:Most olvastam el a Hsz-eket az előttem lévőket! keelhaul szerintem ennyielégvolt belőled meg az Újszövetségedből is! Hogy lehet ekkora hülyeséget beirni egy Hsz-be? Miköze istenhez az egészhez na mindegy nem ezen akadok ki! Aki meg tamást szidja az eltorzult képei miatt az nézzen magába!Mert az az igazság hogy nektek k*rva sz*rul esik hogy Tamás átlagban 20 évvel idősebb tőletek és kicsit máshogy látja a világot!
Varga Tamás írta:Ha nem tetszik az itteni hsz-ok színvonala, ha nem komálod azt, ha kikérjük magunknak a CSAPATUNKAT gyalázó hsz-et, akkor maradj a madridistán. Ott ezt szabadon és következmények nélkül megteheted. Ott még szeretni, tisztelni is fognak azért, ha minél ocsmányabb jelzőkkel illeted a katalán csapatot.
Na, kisbarátom, csakhogy tisztázzunk egy-pár dolgot.Keelhaul írta:Eddig olvasó üzemmódban figyeltem az eseményeket, de most elmagyarázok egy pár dolgot.
Ad 1.) Kedves Varga Tamás: egy madridista véleménye pont ugyanannyit számít a Barca átigazolásait tekintve mint egy Barcelona drukkeré, egy fradistáé, vagy egy Mezőkövesd fanatikusé. Innentől kezdve a legjobban azt teszed, ha nem fogod megmondani, hogy ki mit csinálhat, és mit nem, ha jól látom ez nem a szemétdombod, illetve persze a tiéd is, de nem csak te vagy itt az egyetlen kiskakas.
Ad 2.) Ha jól értem a fórum rendszerét, akkor a Barca vs. Real topikba a Madridistáknak is szíve joga írni, mert ez egy ilyen véleményütköztető topik; ha a Madridot akarod következmények nélkül gyalázni szvsz bármelyik másik topikban megteheted, én csak ezt az egy topikot szoktam olvasni a fórumról, illetve néha másokat is, de oda soha nem szólok hozzá, mert úgy érzem semmi közöm. A pakliban benne van az is, hogy valaki esetleg nem szereti a Barcelonát, nem tartja nagyra a katalán életérzést, stb. (ilyen is van!), és ezt leírja. Ha valakinek ez gyomorforgató, undort keltő, akkor asszem a topik címe sejteti, hogy nem ezt a topikot kell néznie.
Ad 3.) Azokon a megjegyzéseken, amik néha röpködnek, egyáltalán nem kell meglepődni, hogy feszkót váltanak ki és jönnek a viszontszívatások, de mondom, ha valaki ebben nem akar részt venni (én se akarok), akkor nem nagyon kell hozzászólni a topikhoz. Nyilván van véleményem, de adott esetben sokkal durvábban sértő, mint amennyire szeretném, hogy az legyen és nem akarok senkit megbántani.
Ad 4.) Azt hiszem egy senki vagy ahhoz, hogy megítéld, hogy ki méltó és mire (mondjuk arra, hogy egy ilyen szent webszerverre feltöltse a szuper kis gondolatait). Az ilyen ítélkező magatartásra asszem csak Isten egyszülött kisfia jogosult, de azért ő állítólag letett egyet s mást az asztalra, ha szeretnél utánanézni, ajánlom az Újszövetséget, ott meg van írva a tuti.
Ad 5.) Mindezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy nekünk is lehet véleményünk (és asszem a vélemény értékének, fontosságának értékén nem módosít, hogy melyik csapatnak drukkolok), az lehet provokatív is, amíg a flame nem a "A Magyar Barca!", stb. main topikokban megy, szerintem ne legyen szavatok - ha meg annyira utáljátok a topikot, majd szóltok Enrique-nek és megszünteti.
Ad 6.) Mi az az értékromboló tevékenység? A Barca vs. Real topikban te milyen olyan értéket látsz, ami le lehet rombolni néhány gúnyos megjegyzéssel?
Uff. Maradok továbbra is Keelhaul.
Egy szóval nem mondtam, hogy emelkedettebb, de azért engedtesssék meg már nekünk, hogy valahol mi is öröljünk. Vagyunk páran, akik nem megyünk át ezért az ellen fórumára...Semmi bajom, ha madridisták jönnek ide, de a számok azt mutatják, hogy a normálisabb részük óriási kisebbségben van, és általában a sztereotípiák nem az "elenyésző részek" alapján születnek.Keelhaul írta:Drigo, egyébként nem tudom, hogy mi a baj az örömködő madridistákkal - ha ugyanebben a topickban (volt már rá nem egy, nem két példa) egy Barcás kárörvend a Madridon, az miért elfogadhatóbb vagy emelkedettebb?
Ezen jót mosolygok már egy ideje. Az "Anyád mennyit keres? - Többet, mint a Tiéd." megjegyzéseket tényleg nem nevezném értéknek.Keelhaul írta:Ad 6.) Mi az az értékromboló tevékenység? A Barca vs. Real topikban te milyen olyan értéket látsz, ami le lehet rombolni néhány gúnyos megjegyzéssel?
6 éve megnyerte a Madrid a BL-t!Hát ez az...a BL-ről érdekes módon idén, sőt az utóbbi 5-6 évben egyik sem tud vergődni, hogy mit ért el a Madrid.
Évek?? két éve nyertetek? :SDe a Barca fikázása az megy évek óta...az megy...
Jönnek??? Egy ember írt valamit...Én azt hittem be van zárva a fórum, hogy tegnap este nem írt senki ide... Ahhoz képest, hogy elég sokat lehetett itt olvasgatni, hogy majd a Barca bl győzelme elhomályosítja a Madrid bajnoki címét, hát szerintem elég visszafogottan lett irogatva ide.Ilyenkor meg jönnek mint légy a .... Engem csak ez idegesít néha...
Ez olyan nehezen elképzelhető, mint hogy a Barcelona nem nyer többet!Többet az életbe nem nyernek Bl-t már!