Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez nem igaz, suszter marasztalni akarja robinhot. a brazilnak ez a nyári kavarás tett be c.ronaldoval, egyszerűen megsértődött, a chelsea meg elcsábította scolarival az élen.vale írta:Felnyílt a szemelionelmessi19 írta: Robinho miért pöccent be ennyire? Ahogy nézem mindenáron elakar zúzni a bernabeuból...![]()
Német edzőnél aki sablonos németes , hollandos focit játszat csapatával nincs helye brazilnak , főleg nem Robinhonak akinél mindig is voltak felesleges cselek. Azon kívül jó játékosnak tartom.
Felnyílt a szemelionelmessi19 írta: Robinho miért pöccent be ennyire? Ahogy nézem mindenáron elakar zúzni a bernabeuból...
Nyilván mondta,ezt Te is tudod.petiamadridista írta:Ez meglehet..
De én nem emlékszem ilyenre..
Az azért más, ha lejön egy hír a Marcan, hogy Calderón !állítólag! azt mondta, hogy .......
Ilyen volt.. Ez igaz.. De ott van az a bizonyos szó.. !állítólag!..
Jó, abban igazad van, hogy a sajtó nem minden esetben megbízható hírforrás. De akkor, ennyi erővel semmit sem szabad elhinnünk, amit ott leírnak. És a Marca számotokra olyan, mint a Barca számára az El mundo Deportivo vagy a Sport.petiamadridista írta:Ez meglehet..
De én nem emlékszem ilyenre..
Az azért más, ha lejön egy hír a Marcan, hogy Calderón !állítólag! azt mondta, hogy .......
Ilyen volt.. Ez igaz.. De ott van az a bizonyos szó.. !állítólag!..
jó lenneBautista írta:szerintem a barca mecsen 2:1-re nyer a barca a real ellen
real mecsen 1:0-ra nyer a barca a real ellen
Röviden hazudsz, ha elolvastad volna éspervagy tudnál angolul, akkor tudnád, hogy nem ez van leírva.noname írta:Röviden: a REal azért nem vette meg Villát, Kakat,Cazolrát, mert nem akarták megvenni őket.Ha akarták volna, megvették volna.
ez is egy akkora hazugság Calderóntól, h nem igaz! eddig foggal-körömmel ragaszkodott Kakához, most meg hazugságokkal akar megmenekülni a RM szurkolók előlnoname írta:Röviden: a REal azért nem vette meg Villát, Kakat,Cazolrát, mert nem akarták megvenni őket.Ha akarták volna, megvették volna.
Röviden: a REal azért nem vette meg Villát, Kakat,Cazolrát, mert nem akarták megvenni őket.Ha akarták volna, megvették volna.lui1698 írta:Röviden tömeren lefordítanád nekem pls!Kössz!
Gyurinho írta:Szerintem ha a Zenit úgy játszik mint az MU ellen akkor minimum egy döntetlenre jók a Real ellen vagy a Juve ellen....szerintem Juve elsőként és zenit 2.-ként jut tovább ...furcsa miLG írta:Sztem RM ha akar vmit kell nekik egy csatár mindenképpen, mert az öreg Raullal bajba lehetnek. Igaz, még most is lő gólokat, de már nem villog ugy mint régen. Ha vennének egy támadót, Raul a rutinjával a padról is sokat tudna segiteni, sztem.
Más: Kemény a RM csoportja a Bl-ban, nem lesz egyszerű, de sztem megnyerik. A 2. helyre viszont nem is tippelnék....?.....szerintem a real max nevekben több a juvénél vagy a zenitnél játéktudásban a másik 2 se marad el,nekem még az szinmi a zenitben és a ráépülő orosz válogatottban hogy fizikálisan és mentálisan is nagyon felkészültek és az Eb-n is bizonyították hogy a meccs végéig bírják lendülettel.
Sőt... egyáltalán nem erről van szó.MeNnOn írta:asszem az hogy meg akarják venni C.Ronit,Villát ,és Cazorlát is..de nembiztosxDDD
Szerintem ha a Zenit úgy játszik mint az MU ellen akkor minimum egy döntetlenre jók a Real ellen vagy a Juve ellen....szerintem Juve elsőként és zenit 2.-ként jut tovább ...furcsa miLG írta:Sztem RM ha akar vmit kell nekik egy csatár mindenképpen, mert az öreg Raullal bajba lehetnek. Igaz, még most is lő gólokat, de már nem villog ugy mint régen. Ha vennének egy támadót, Raul a rutinjával a padról is sokat tudna segiteni, sztem.
Más: Kemény a RM csoportja a Bl-ban, nem lesz egyszerű, de sztem megnyerik. A 2. helyre viszont nem is tippelnék....