Nem feltétlenül azért nem jöttek össze, mert nem akarták..
Ezt mindenki tudja...
Mondom, Villa nyár elején zsebben volt, ezt lenyilatkozta a játékos ügynöke is.. Aztán a Madrid visszatáncolt.. (Mert Cr7 kölött! )
Tény.. Calderónék csúnyán elszúrták ezt a nyarat..
Robinho miért akar elmenni?? Állítólag nem becsülik meg eléggé..
Illetve úgy kezelik mint egy sima játékost..
(Gondolom ezt arra értette, hogy 2szer 3szor le kellett ülnie a padra év végén.. Robben helyet, amikor a holland egyszerüen jobban teljesített)
Aztán a másik a fizetése.. Bár ezt megemelték volna, de mégis visszadobta Pedja ajánlatát..
És, hogy megorrolt a vezetőségre, mert hozni akarták Cronaldot..És állítólag bevonták volna egy csereüzletbe.. Pff..
Valmai ilyesmik..
Egyébként szerintem meg az egész igen egyszerű.. Scolari a Chelsea edzője, Robinho meg nem akarja felvenni a Kesztyűt Robbennel.. (Vagy??)
De a kékeknél még akkor is kezdene ha csak fél a lába lenne meg..
Egyébként én azt nem mondanám, hogy egyszerüen csak nem lett divatos a Real Madrid..
Nem hiszem.. Perez idején könnyen jöttek - mentek a játékosok..
Az öreg Florentino minden támadót megvett a piacon akinek volt vmennyi hírneve... Presztizse...
Aztán most Caldrón inkábbmással próbálkozik.. Ő fiatalokat vesz..
Persze akar az öreg "galaktikusokat" de.. Nem megy neki úgy mint Pereznek.. Nem tud úgy igazolni..
Tavaly Kakára nem volt reális sansz.. Idén Cronaldora igen...
(Szerintem jövőre el is hozza a mencseszteri hetest a vezetőség)
Madridban muszáj.. Calderón vagy megnyeri a Bl-t.. (Amire ugye teljes biztonsággal azért nem lehet előre építeni)
Vagy vesz egy aranylabdás extraklasszist.. Madridban csak így lehet választásokat nyerni.. 2010-ben..
Jah, socio66, kössz.