Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
petiamadridista
Madridista

2008.08.30. 18:38:07

Nem feltétlenül azért nem jöttek össze, mert nem akarták..
Ezt mindenki tudja...
Mondom, Villa nyár elején zsebben volt, ezt lenyilatkozta a játékos ügynöke is.. Aztán a Madrid visszatáncolt.. (Mert Cr7 kölött! )
Tény.. Calderónék csúnyán elszúrták ezt a nyarat..

Robinho miért akar elmenni?? Állítólag nem becsülik meg eléggé..
Illetve úgy kezelik mint egy sima játékost..
(Gondolom ezt arra értette, hogy 2szer 3szor le kellett ülnie a padra év végén.. Robben helyet, amikor a holland egyszerüen jobban teljesített)
Aztán a másik a fizetése.. Bár ezt megemelték volna, de mégis visszadobta Pedja ajánlatát..
És, hogy megorrolt a vezetőségre, mert hozni akarták Cronaldot..És állítólag bevonták volna egy csereüzletbe.. Pff..
Valmai ilyesmik..

Egyébként szerintem meg az egész igen egyszerű.. Scolari a Chelsea edzője, Robinho meg nem akarja felvenni a Kesztyűt Robbennel.. (Vagy??)
De a kékeknél még akkor is kezdene ha csak fél a lába lenne meg..

Egyébként én azt nem mondanám, hogy egyszerüen csak nem lett divatos a Real Madrid..
Nem hiszem.. Perez idején könnyen jöttek - mentek a játékosok..
Az öreg Florentino minden támadót megvett a piacon akinek volt vmennyi hírneve... Presztizse...
Aztán most Caldrón inkábbmással próbálkozik.. Ő fiatalokat vesz..
Persze akar az öreg "galaktikusokat" de.. Nem megy neki úgy mint Pereznek.. Nem tud úgy igazolni..
Tavaly Kakára nem volt reális sansz.. Idén Cronaldora igen...
(Szerintem jövőre el is hozza a mencseszteri hetest a vezetőség)
Madridban muszáj.. Calderón vagy megnyeri a Bl-t.. (Amire ugye teljes biztonsággal azért nem lehet előre építeni)
Vagy vesz egy aranylabdás extraklasszist.. Madridban csak így lehet választásokat nyerni.. 2010-ben..

Jah, socio66, kössz. :D
HALA MADRID
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.30. 18:37:01

vale írta:
lionelmessi19 írta: Robinho miért pöccent be ennyire? Ahogy nézem mindenáron elakar zúzni a bernabeuból...
Felnyílt a szeme :D
Német edzőnél aki sablonos németes , hollandos focit játszat csapatával nincs helye brazilnak , főleg nem Robinhonak akinél mindig is voltak felesleges cselek. Azon kívül jó játékosnak tartom.
ez nem igaz, suszter marasztalni akarja robinhot. a brazilnak ez a nyári kavarás tett be c.ronaldoval, egyszerűen megsértődött, a chelsea meg elcsábította scolarival az élen.
vale
Capitá del Barça

2008.08.30. 18:36:05

lionelmessi19 írta: Robinho miért pöccent be ennyire? Ahogy nézem mindenáron elakar zúzni a bernabeuból...
Felnyílt a szeme :D
Német edzőnél aki sablonos németes , hollandos focit játszat csapatával nincs helye brazilnak , főleg nem Robinhonak akinél mindig is voltak felesleges cselek. Azon kívül jó játékosnak tartom.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.30. 18:28:59

Sergio Garcia remélem eligazol, csak ne a Madridba. Robinho, amennyire én tudom azért rágott be, mert egyszerűen nem becsülik meg. A tudásához képest nevetségesen alacsony a fizetése, csak azért, h C jöhessen simán elzavarták volna, pedig Casillas után ő tette a legtöbbet a 2 bajnoki cimért. Ezek után ne rágjon be :?: Amugy a közönség is ellene fordult már, ezek után azt mondom, remélem még ebben a 1,5 napban sikerül eligazolnia, mert nem érdemli meg a Madrid őt.
Andris
Adminisztrátor

2008.08.30. 17:25:12

Őhm. Maradjunk annyiban, hogy a Madrid a szóbakerültek jó nagy részét pont azért nemtudta leigazolni, mert nemakartak ott játszani. Rég a múlté már a Madrid neve és csábító jellege, semmiben nem különbözik Európa többi nagy klubjától ilyen szempontból [ sőt.. lehet hogy sőt. ]

szerk.: ha jól látom, goal.com-os nyilatkozatból indult ki az egész. Nincs még ilyen nagy focis oldal, ami ennyire szabadon fordítaná PONT!! a nyilatkozatokat, legalábbis ez az én tapasztalatom. Néha egészen nevetséges dolgok kerülnek elő onnan, egy tök ártatlan mondatból.

Amúgy eszem ágában nincs beszálni ebbe a vitába, őszintén szólva teljesen hidegen hagy a Madridi vezetőség szerencsétlenkedése, a kérdésem az volna, mivel nem igazán követtem a dolgokat :

Robinho miért pöccent be ennyire? Ahogy nézem mindenáron elakar zúzni a bernabeuból...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.08.30. 17:27:09-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
socio66

2008.08.30. 17:21:43

petiamadridista írta:Ez meglehet..
De én nem emlékszem ilyenre..
Az azért más, ha lejön egy hír a Marcan, hogy Calderón !állítólag! azt mondta, hogy .......
Ilyen volt.. Ez igaz.. De ott van az a bizonyos szó.. !állítólag!..
Nyilván mondta,ezt Te is tudod. :wink:
Mindenesetre nekem nagyon unszimpatikus ez az ember,nem tehetek róla, és ő csak tetőzi azt az unszimpátiát amit egyébként is érzek a Madrid iránt.
Egyébként Te,petiamadridista,látszik hogy az értelmesebb Reálosok közül jöttél ide(ez bók :) )és hsz-eid ben vannak értékek igaszságok! :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.30. 17:18:59

petiamadridista írta:Ez meglehet..
Az azért más, ha lejön egy hír a Marcan, hogy Calderón !állítólag! azt mondta, hogy .......
Jó, abban igazad van, hogy a sajtó nem minden esetben megbízható hírforrás. De akkor, ennyi erővel semmit sem szabad elhinnünk, amit ott leírnak. És a Marca számotokra olyan, mint a Barca számára az El mundo Deportivo vagy a Sport.
Kép
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.08.30. 17:18:16

Bautista írta:szerintem a barca mecsen 2:1-re nyer a barca a real ellen
real mecsen 1:0-ra nyer a barca a real ellen
jó lenne :lol: alig várom :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Bautista
Barça B

2008.08.30. 17:16:18

szerintem a barca mecsen 2:1-re nyer a barca a real ellen
real mecsen 1:0-ra nyer a barca a real ellen
FORCABARCA
petiamadridista
Madridista

2008.08.30. 17:16:07

Ez meglehet..
HALA MADRID
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.30. 17:13:23

petiamadridista!
Calderón vs. CR viszonylatban tévedsz, vagy hiányos az emlékezeted!
Májusban is, és a nyár folyamán is nem egyszer kijelentette, hogy a portugál a következő idényben a RM csapatában fog szerepelni. Még a madridistán is olvashattunk ilyen jellegű hírt. És nem a jobb felső sarokban - csak. Többször is kijelentette, hogy az EB után Céronaldó a Madrid játékosa lesz, mi megtettük a hivatalos és félhivatalos ajánlatainkat az ügyében.
Kép
petiamadridista
Madridista

2008.08.30. 17:09:06

Nah ismét írok egy kicsit.. Pedig emlékeztek megígértem, hogy.. De inkább nem ígérem.. Jó itt társalogni..

Tehát:
Igen, Calderón hajlamos arra, hogy lódítson..
Vagy inkább terel egy kicsit.. De azért nem annyira durván...

Egyébként én sohasem olvastam/hallotam azt, hogy ő mondja, hogy jön Cristiano Ronaldo..
Calderón ilyet nem tett.. Mindig azt szajkózta, hogy "mi csak külső szemlélődök vagyunk" meg hasonlók.

Cazorla szívesen jött volna... Ő mondta...
Nem jött, én nem síratom..
Villaért tett a Real Madrid egy hivatalos ajánlatot.. 48 milkát.. Visszadobták.. Hát most ezután?? Villa majd 35-öt ér.. Nem többet..
De a Valencianak hatalmas összeg kellet volna..
De tény, a spanyol csatárt elszúrták.. Még nyár elején..
Azért, mert Cronaldo kellett az öregnek, pedig már zsebben volt David.
Kaká??..
1 Biztos, szerkezetileg inkább 1 csatár vagy egy jobbszélső lett volna hasznos.. Ugye itt jön be Cristiano Ronaldo.. Ő kelett most Calderónnak.. Csak nem jött össze.
Ez van.. Vaart viszont olcsó volt, ráadásul egy Kaká rohamot már nem lehetett volna elindítani augusztus közepén...
Ez a nyár a portugálra volt feltéve.. Elszúrták..

És én elhiszem, hogy Schuster inkább másvalakit nézett ki.. Kaká szerkezetileg nehezen beilleszthető ebbe a csapatba..
De mind1 is..
Calderón közel s távol sem tökéletes.. Ezt tudja mindenki...
Én nem védem, de hát nem hazudot ő olyanokat, meg akkorát, hogy így le kelljen szedni róla a keresztvizet...
Nem ő maga a megtestesült gonosz...

Az elmúlt 3 nyáron bemutatott tehetetlensége (Beszéljünk 2 évről, és akkor 2 nyárról, inkább) pedig 2 bajnoki címet eredményezett..

U.I: Mijatovic viszont tényleg paraszt..
HALA MADRID
noname
Llegenda del Barça

2008.08.30. 16:34:55

Na akkor fordítsunk pontosan.Megyek idézetről idézetre.
1.beszéltem Gillel h leigazoljuk Ronaldot, de ő azt mondta h nem eladó, nem beszéltem volna vele ha úgy gondioltam volna h megszerezhető
2.Cazorlával ugyanez a helyzet,leigazoltuk volna ha akafrjuk, de nem akartuk kifizetni az árát.-Vagyis Calderon szerint ha kifizetik a zsét, egyértelmű h cazolra az övék, az szóba se jön h esetleg maga a játékos nem akart madridba jönni.-
3.Villa-igaz,bocs.Azt írja h 80 milláéért nem volt a tervben, azt nem h ha akarják megveszik.Bár itt is azért tudjuk jól h ha Villa nagyon el akart volna menni, olcsóbban is elmehet.
4.Kakaáról: Calderon szerint leigazolhatták volna(ismét szóüba se jön h Kaka nem akar madridba menni)A tehetetlenséhgét(ami már vagy 3 éve tart) pedig egyszerűen ráfogta Schusterre h ő nem akarta.
Szóal láthatjátok mit utálok annyira ebben az emberben.Mindeig talál egy kifogást h miért nem igazolt le vkit, az sose jön szóba se h maga a játékos nem akart a REalba igazolni.
A Fifa egy szégyen
Pedro10
Jugador del Barça

2008.08.30. 14:04:36

Persze hogy nem az, tudja Noname is. De ez ugy hangzik jól ahogy Ő irta.

Az igazság kit érdekel :twisted:
Azáldójátnéki.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.08.30. 13:33:27

A következők vannak leírva:

- Ronaldot nem tudta leigazolni a Madrid, mert a MU nem akarta eladni, Gill nemet mondott.

- Fernando Roig is nemet mondott (a Villarreal elnöke) Cazorla megvételére, a Madrid pedig nem akarta kicsengetni a kivásárlási árat 5 nappal az ablak zárása előtt. Ebben van némi ráció, ha még valaha azt akarjuk, hogy szóba álljanak velünk.

- David Villaért a Valencia 80m€-t kért, ennyi pénzért nem szerepelt a tervekben Villa sem. Azaz nem nem akartuk leigazolni, hanem ennyiért nem akartuk leigazolni. Picit más. Az más kérdés, hogy Calderón nem érti, hogy miért alakult így a dolog (ez a számlájára írható).

- Calderón úgy gondolta, hogy akkor tesz ajánlatot Kakáért, azonban Schuster azt mondta, hogy nem támogatja/nincs szükség Kaká megvételére. (Az esetleges árat figyelembe véve ez nem is meglepő.)

Edit: Calderon kétségtelenül nyilatkozta egyébként, hogy Cazorlát megvehettük volna ha akarjuk, (nyilván ki tudunk fizetni 40 millát azonnal) de sokba fájt, és ld. feljebb.

Tehát röviden kedves noname, hazudsz, ferdítesz, vagy ahogy tetszik. De ha minden eseményre ilyen pontossággal reagálsz, akkor nem is csoda ha gyűlölöd a Madridot. Pl. ha megjelenne egy cikk, hogy "a Madrid elítéli a fasizmust", akkor valszeg itt egy páran erről úgy értesülnének, hogy "a Madrid pénzeli a fasizmust", köszönhetően a magadfajtáknak, akik 2 szót értenek/hajlandóak elolvasni, a többit kiegészítik fantáziából.

Kicsit haragszom ezért, nem túl hm... egyenes dolog.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.08.30. 13:28:53

noname írta:Röviden: a REal azért nem vette meg Villát, Kakat,Cazolrát, mert nem akarták megvenni őket.Ha akarták volna, megvették volna. :lol:
Röviden hazudsz, ha elolvastad volna éspervagy tudnál angolul, akkor tudnád, hogy nem ez van leírva.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.08.30. 12:32:34

noname írta:Röviden: a REal azért nem vette meg Villát, Kakat,Cazolrát, mert nem akarták megvenni őket.Ha akarták volna, megvették volna. :lol:
ez is egy akkora hazugság Calderóntól, h nem igaz! eddig foggal-körömmel ragaszkodott Kakához, most meg hazugságokkal akar megmenekülni a RM szurkolók elől :x rendkívül unszimpatikus. Villát és Cazorlát is akarták és kicsengettek volna 48 milkát Villáért. na mind1, Real Madrid elnöktől mit vártam?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Pedro10
Jugador del Barça

2008.08.30. 12:24:50

LG, ez jó. CN nagyon ott van:)
Azáldójátnéki.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.30. 12:16:57

Akkor a Real olyan, mint Chuck Norris...lehetetlen nem létezik, max olyan, h vmihez nincs kedvük. És ez igy is van, mert a világ legjobb csapata, és minden játékos ott akkar játszani, de sajnos ez csak a legjobbaknak adatik meg.
noname
Llegenda del Barça

2008.08.30. 11:41:14

lui1698 írta:
noname írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=839847

Emberek!Ezt kötelező elolvasni. ](*,) #-o =D> :lol:
Röviden tömeren lefordítanád nekem pls!Kössz!
Röviden: a REal azért nem vette meg Villát, Kakat,Cazolrát, mert nem akarták megvenni őket.Ha akarták volna, megvették volna. :lol:
A Fifa egy szégyen
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.08.30. 10:13:40

Gyurinho írta:
LG írta:Sztem RM ha akar vmit kell nekik egy csatár mindenképpen, mert az öreg Raullal bajba lehetnek. Igaz, még most is lő gólokat, de már nem villog ugy mint régen. Ha vennének egy támadót, Raul a rutinjával a padról is sokat tudna segiteni, sztem.

Más: Kemény a RM csoportja a Bl-ban, nem lesz egyszerű, de sztem megnyerik. A 2. helyre viszont nem is tippelnék....
Szerintem ha a Zenit úgy játszik mint az MU ellen akkor minimum egy döntetlenre jók a Real ellen vagy a Juve ellen....szerintem Juve elsőként és zenit 2.-ként jut tovább ...furcsa mi :) ?.....szerintem a real max nevekben több a juvénél vagy a zenitnél játéktudásban a másik 2 se marad el,nekem még az szinmi a zenitben és a ráépülő orosz válogatottban hogy fizikálisan és mentálisan is nagyon felkészültek és az Eb-n is bizonyították hogy a meccs végéig bírják lendülettel.

A csatár kérdésben egyetértek pláne hogy már Nistelrooy is öregszik és ez néha látszik a játékán arról nem beszélve hogy ha Robinho-t valami csoda folytán mégis eladnák a valamint Raúl se lenne jó akkor Nistelrooy mellett ki játszana....pláne bár ez nem valószínű de összejöhet hogy ha ezek mellett még Nistelrooy lesérülne mint tavaly :roll:

Mert azért Saviola helye nem biztos ....Huntelaart meg VAn BAsten nem engedi el Villa hosszabbított úgyhogy minimum hasonló szintű játékossal nehéz lenne pótolni pláne egy jobb fiatal sztárral...
vale
Capitá del Barça

2008.08.30. 10:09:29

MeNnOn írta:asszem az hogy meg akarják venni C.Ronit,Villát ,és Cazorlát is..de nembiztosxDDD
Sőt... egyáltalán nem erről van szó.
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.08.30. 09:43:45

LG írta:Sztem RM ha akar vmit kell nekik egy csatár mindenképpen, mert az öreg Raullal bajba lehetnek. Igaz, még most is lő gólokat, de már nem villog ugy mint régen. Ha vennének egy támadót, Raul a rutinjával a padról is sokat tudna segiteni, sztem.

Más: Kemény a RM csoportja a Bl-ban, nem lesz egyszerű, de sztem megnyerik. A 2. helyre viszont nem is tippelnék....
Szerintem ha a Zenit úgy játszik mint az MU ellen akkor minimum egy döntetlenre jók a Real ellen vagy a Juve ellen....szerintem Juve elsőként és zenit 2.-ként jut tovább ...furcsa mi :) ?.....szerintem a real max nevekben több a juvénél vagy a zenitnél játéktudásban a másik 2 se marad el,nekem még az szinmi a zenitben és a ráépülő orosz válogatottban hogy fizikálisan és mentálisan is nagyon felkészültek és az Eb-n is bizonyították hogy a meccs végéig bírják lendülettel.
Lezárt