2009.01.27. 23:24:06
Nos, ha már ilyen "szép egyenes módon" megszólítottak, válaszolnék.
Az előbb leírtam a véleményem, de átolvasva úgy döntöttem, mivel moderátor vagyok, így még ha civilként is írtam a véleményem, most mégis csak annyit kérnék mivel nem szeretnék további vitába keveredni, aki akar úgyis talál magának, nem szorul az én "segítségemre"): bárkinek legyen velem baja, akár bármi apróság azt írja le nekem úgy, hogy egyértelmű legyen és ne kétértelműen, ahogy azt ma gekkodan tette (mert igenis bekóstolta a moderátorokat, adminokat akikbe én is beletartozom). Ha ilyen tökös gyerek, akkor azt az egy nevet tegye már oda ahova mindenki tudja, hogy való, és mondja ki bánatát. Nem kívántam személyesen belefolyni semmibe (ahogy ezután sem), nem kívánok kötözködni, ahogy eddig sem, mert mi értelme van annak?! Most valaki megtalált engem (is) kétértelműen, amit utálok és udnorítónak tartok. Ez éppen gekkodan volt, bárki lett volna ugyanezt leírnám, ugyanígy megmondanám a véleményem, aki ismer valamennyire tudja. Most éppen Ő a soros, de ez mindenkinek szól. Aki gondolja álljon ki a véleményével, ne a "sötétből óbégasson", mert azt nagyon tudom utálni, köszönöm.
Ja, és nem arról van szó, hogy nem merem vállani a véleményem. Egyszerűen úgy gondolom van ami a közösség érdekeit szolgálja van mai nem, és arra semmi szükség itt, mert nem az egyének számítank. Az "időutazás" során felmerült benenm egy olyan ötlet, hogy minden user minden nap másik felhasználónevet kapna, érdekes kísérlet lenne azt gondolom, ugyanis nem egyből az lenne, hogy Drigo a xxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx mennyire utállak téged, mit érdekel engem Te mit írsz el sem olvasom, csak jól leosztalak.