Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Krojf írta:Úgy látszik ennek sosem lesz vége...
http://index.hu/politika/bulvar/tescsarkad01/
http://index.hu/politika/belfold/cigbun090130/
K.
Nos,ha ezt így komolyan gondolja Van Gaal mester,akkor az elmúlt 2 év mélyrepülése miatt pedig alapos fejmosás is jár neki!Mert ugyanezek a playák akkor is itt tolták,akkor az is az ő műve volt,nemdeLG írta:Hülyeség, ez igy ahogy van, nem igaz. De azért abban igaza van, h ezek a játékosok elősször nála kaptak bizalmat, és ő akkor is bizott bennük, h nem olyan nagyon jól. Pl. Puyol nyilatkozta, h nagyon sokat köszönhet Van Gaalnak. Szóval ezért mindenképpen köszenetet kell neki mondanunk. De mostmár Pep az edző, és Busquets és Pedro személyében ő is uj tehetslégeket kezd a csapatba épiteni. Na meg Krkic, de őt már Frank megkezdte.barca52 írta:"Úgy tűnik, a Barcelona idén úthengerként temeti maga alá az egész spanyol mezőnyt, és bár a csapat szakvezetője Pep Guardiola, a katalánok elsősorban Louis van Gaalnak köszönhetik sikereiket.
Már persze a csapat egykori, holland edzője szerint...
- Csak rá kell nézni a csapatra, és világos, hogy annak idején én raktam le az alapjait - állítja a nagyképű batáv, aki jelenleg az Alkmaar trénere. - Soroljam? Xavi, Iniesta, Puyol, Valdes - ők mind-mind nálam kezdtek focizni, illetve én építettem be őket az első csapatba.
Röviden: ha a Barca bajnok lesz, Guardiola köszönetet mondhat - Van Gaalnak..."
ez kiborító, hogy lehet ekkora arca valakinek?
Hülyeség, ez igy ahogy van, nem igaz. De azért abban igaza van, h ezek a játékosok elősször nála kaptak bizalmat, és ő akkor is bizott bennük, h nem olyan nagyon jól. Pl. Puyol nyilatkozta, h nagyon sokat köszönhet Van Gaalnak. Szóval ezért mindenképpen köszenetet kell neki mondanunk. De mostmár Pep az edző, és Busquets és Pedro személyében ő is uj tehetslégeket kezd a csapatba épiteni. Na meg Krkic, de őt már Frank megkezdte.barca52 írta:"Úgy tűnik, a Barcelona idén úthengerként temeti maga alá az egész spanyol mezőnyt, és bár a csapat szakvezetője Pep Guardiola, a katalánok elsősorban Louis van Gaalnak köszönhetik sikereiket.
Már persze a csapat egykori, holland edzője szerint...
- Csak rá kell nézni a csapatra, és világos, hogy annak idején én raktam le az alapjait - állítja a nagyképű batáv, aki jelenleg az Alkmaar trénere. - Soroljam? Xavi, Iniesta, Puyol, Valdes - ők mind-mind nálam kezdtek focizni, illetve én építettem be őket az első csapatba.
Röviden: ha a Barca bajnok lesz, Guardiola köszönetet mondhat - Van Gaalnak..."
ez kiborító, hogy lehet ekkora arca valakinek?
Könyörgöm az észrevételek topikban!Drigo írta:Könyörgöm hol látsz ilyeneket??? Hol látod a nevedet, hol, hol hol?. Leírtam, hogy most gekkodan "talált meg", azért húztam fel magam, de ezekszerint magadraismertél abban a hsz-ben, mert én speciel akármennyire is fáj most ez neked nem is gondoltam Rád ilyen tekintetben.G-Jay írta:Olvashatnál PÜ-t mielőtt olyannal vádolsz amivel. Köszönöm hogy szépen leoltasz egy ilyennel...és még te írod hogy magyar mentalitás. Én sem így ismertelek meg.
Könyörgöm hol látsz ilyeneket??? Hol látod a nevedet, hol, hol hol?. Leírtam, hogy most gekkodan "talált meg", azért húztam fel magam, de ezekszerint magadraismertél abban a hsz-ben, mert én speciel akármennyire is fáj most ez neked nem is gondoltam Rád ilyen tekintetben.G-Jay írta:Olvashatnál PÜ-t mielőtt olyannal vádolsz amivel. Köszönöm hogy szépen leoltasz egy ilyennel...és még te írod hogy magyar mentalitás. Én sem így ismertelek meg.
Aprieto írta:Perrero írta:Emberek...
Hali!
Ajánlom mindenkinek, aki végig bírja nézni. Nekem nem sikerült... hányingerem van az emberi fajtól![]()