HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Robee
Barça B
Kapcsolat:

2009.02.21. 22:20:22

faithnomore írta:legszívesebben ennek a bírónak egy fémesernyőt helyeztem volna bele az ánuszába és kinyitottam volna.....komolyan mondom.... :evil: :evil: :evil: :evil:
aztán nyitva kihúztad volna persze.....
:evil: :twisted:
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.02.21. 22:17:16

legszívesebben ennek a bírónak egy fémesernyőt helyeztem volna bele az ánuszába és kinyitottam volna.....komolyan mondom.... :evil: :evil: :evil: :evil:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.21. 22:15:12

Az élő topicba ismét volt pár gyomorforgató gyöngyszem. Nem is értem, hogy lehet ilyen felfogással élni. :evil: Annyira szánalmas dologokat írnak le egyesek, hogy megkérdőjelezhető, kinek is szurkolnak...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.21. 12:13:10

El vagyok képedve, le vagyok döbbenve...
Mit tettünk magunkkal...
Hová fajult ez a világ...
Gyilkosságok, rablások, csalások, sikkasztások...
Következmény és büntetés nélküli világ lettünk...
Hogy magunkról, saját nemzetünkről ne is beszéljünk...
Egyre valóbb, egyre igazabb a latin mondás: Homo homini lupus - Ember embernek farkasa...
Hol van az együttérzés, a szeretet, a tisztelet, a megbecsülés...?
Ismeritek a bibliai Szodoma és Gomorra történetét? Vajon a világban, ma Isten találna-e 10 igazat? Nem hiszem...
Halálra vagyunk ítélve, és magunkat ítéltük halálra...
Két hete Cozma, ma Julius Nota, mi következik? Hova jutottunk? HOVAAAAA!!!!!és MIÉRT????
Kép
elprat
Capitá del Barça

2009.02.07. 20:24:29

A hétvégén már megint macskakiállítás van a Lurdyban...és én már megint dolgozom...ez megy kb 2 éve...mindig akkor és akkor és grhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :cry:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.01. 11:35:32

Én is imádom a téonlájnt. :) Az a legkevesebb, hogy minden ügyintéző mást mond, nekem kell tízszer telefonálni, hogy árulják már el nekem, hogy ha a szerződésben 1 hónap a max. bekötési idő, akkor két hónap elteltével miért nincs semmi, és ha megpróbálod felhívni őket, akkor nemegyszer háromnegyed óriág csak zenélnek a füledbe. :) Az meg már csak a bónusz, hogy mióta nincs analóg telefonvonal, azért új "modem" van, azóta szeret fél másodpercekre kiugrani a net.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.31. 22:06:27

hihetetlen ez a tonline :evil: :evil: :evil: ritkán van vele bajom,de akkor nagy...

tudom,h egy több napos áramszünethez képest semmiség,de ma 12től nem volt netem, telen képtelenség volt elérni az illetékeseket, szal azt se lehetett tudni,h mikortól lesz, két utcában ment el nálunk, kihagytam pár fontos dolgot miatta,és még arra sem képesek,h tájékoztassák az ügyfelet a problémáról, és hogy mikortól oldódik meg....kb 20perce jött vissza.

de az bosszant,h semmi magyarázat,és nem lehet elérni őket egyáltalán. 21.század
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.01.31. 13:04:22

ja, pláne ha így reagálnak rá, akkor tényleg nem lesz vége.
http://index.hu/politika/belfold/paszt0130/

bárcsak a valós problémák megoldásában lennének ilyen rapidok a gyerekek...
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.01.31. 10:36:10

Igen, csak ugye nem olvastuk az eredeti nyilatkozatot, kitudja, ez a forditás mennyire állja meg a helyét. De még ebben is, ha csak azt olvassuk, h mint mondott Van Gaal, abban nincs benne, h neki köszönhető a mostani szárnyalás, csak az, h ennek a csapatnak ő rakta le az alapját, amiben van egy kis igaza, mert az általa felsorolt játékosok kulcsfontosságúak. Persze hozzájuk még kell azért egy Alves, Toueré, Messi, Etoo és henry is, h nagyon jól működjön a csapat, de tény, h a saját nevelésű mag már jó pár éve stabilitást nyújt a csapatnak.
miihii
KHAL

2009.01.31. 02:40:06

LG írta:
barca52 írta:"Úgy tűnik, a Barcelona idén úthengerként temeti maga alá az egész spanyol mezőnyt, és bár a csapat szakvezetője Pep Guardiola, a katalánok elsősorban Louis van Gaalnak köszönhetik sikereiket.
Már persze a csapat egykori, holland edzője szerint...
- Csak rá kell nézni a csapatra, és világos, hogy annak idején én raktam le az alapjait - állítja a nagyképű batáv, aki jelenleg az Alkmaar trénere. - Soroljam? Xavi, Iniesta, Puyol, Valdes - ők mind-mind nálam kezdtek focizni, illetve én építettem be őket az első csapatba.
Röviden: ha a Barca bajnok lesz, Guardiola köszönetet mondhat - Van Gaalnak..."

ez kiborító, hogy lehet ekkora arca valakinek? :evil:
Hülyeség, ez igy ahogy van, nem igaz. De azért abban igaza van, h ezek a játékosok elősször nála kaptak bizalmat, és ő akkor is bizott bennük, h nem olyan nagyon jól. Pl. Puyol nyilatkozta, h nagyon sokat köszönhet Van Gaalnak. Szóval ezért mindenképpen köszenetet kell neki mondanunk. De mostmár Pep az edző, és Busquets és Pedro személyében ő is uj tehetslégeket kezd a csapatba épiteni. Na meg Krkic, de őt már Frank megkezdte.
Nos,ha ezt így komolyan gondolja Van Gaal mester,akkor az elmúlt 2 év mélyrepülése miatt pedig alapos fejmosás is jár neki!Mert ugyanezek a playák akkor is itt tolták,akkor az is az ő műve volt,nemde :?: :idea: :oops: :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.01.30. 19:39:11

LG
Az Év fórumozója 2016

2009.01.30. 19:30:00

barca52 írta:"Úgy tűnik, a Barcelona idén úthengerként temeti maga alá az egész spanyol mezőnyt, és bár a csapat szakvezetője Pep Guardiola, a katalánok elsősorban Louis van Gaalnak köszönhetik sikereiket.
- Csak rá kell nézni a csapatra, és világos, hogy annak idején én raktam le az alapjait - állítja a nagyképű batáv, aki jelenleg az Alkmaar trénere. - Soroljam? Xavi, Iniesta, Puyol, Valdes - ők mind-mind nálam kezdtek focizni, illetve én építettem be őket az első csapatba.

Hülyeség, ez igy ahogy van, nem igaz. De azért abban igaza van, h ezek a játékosok elősször nála kaptak bizalmat, és ő akkor is bizott bennük, h nem olyan nagyon jól. Pl. Puyol nyilatkozta, h nagyon sokat köszönhet Van Gaalnak. Szóval ezért mindenképpen köszenetet kell neki mondanunk. De mostmár Pep az edző, és Busquets és Pedro személyében ő is uj tehetslégeket kezd a csapatba épiteni. Na meg Krkic, de őt már Frank megkezdte.
barca52
Jugador d'estrella

2009.01.30. 16:28:10

"Úgy tűnik, a Barcelona idén úthengerként temeti maga alá az egész spanyol mezőnyt, és bár a csapat szakvezetője Pep Guardiola, a katalánok elsősorban Louis van Gaalnak köszönhetik sikereiket.

Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.01.28. 14:18:12

Megfordítva a dolgot: miért kell velük ennyit foglalkozni? Teljesen egyértelmű, hogy nem fognak lelépni, aki komolyan gondolja ezt, nem írja le százszor, hanem csak egyszer és nem látjuk utána többet (jó példa erre rhynn esete).

Szvsz azoknak hiányoznának ezek az emberek a legjobban, akik egyfolytában vitáznak velük. És ez kölcsönösen igaz. Talán félre kéne tenni a megsértődéseket, és megpróbálni normálisan rendezni az ellentéteket, nem pedig 'sztrájkolni'. Ha ez nem megy, akkor tényleg az a legjobb, ha KÖVETKEZETESEN lelépnek az érintettek.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.28. 13:42:10

A nagy szószólók.Hirdetitek az igét,h jobbá kell tenni a fórumot stb.De amikor itt az alkalom akkor elszaladtok mert valamivel/valakivel nem értetek egyet?Ez gyerekes.

Nagy a szátok de normális tanácsot nem tudtok adni az új szabályokkal kapcsoltban modinak meg az isten tudja miért de nem jelentkeztetek.
(G. jelenkezett... :wink: )

Mártírkodtok meg dumáltok,h majd ha minden jó lesz visszajöttök stb.Ha most annyira rossz minden akkor eddig kín volt ideírni?Ez esetben értem,h miért mentek el.De Tamás hozzászólásain néha inkább a megszállottság látszott így azt mondom Te magadat szívatod meg ezzel az egésszel.

Bocs mindenkitől,hogy leírtam ezt(még tudnék többet is) de tökre megtámadva érzetem magam ezekkel a cselekedetekkel(még ha nem is engem szívattok meg velük) és hszekkel így a magam védelmére próbáltam kelni :) vagyis inkább egy ellenvéleményt fogalmaztam meg...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.27. 23:45:07

Drigo írta:
G-Jay írta:Olvashatnál PÜ-t mielőtt olyannal vádolsz amivel. Köszönöm hogy szépen leoltasz egy ilyennel...és még te írod hogy magyar mentalitás. Én sem így ismertelek meg.
Könyörgöm hol látsz ilyeneket??? Hol látod a nevedet, hol, hol hol?. Leírtam, hogy most gekkodan "talált meg", azért húztam fel magam, de ezekszerint magadraismertél abban a hsz-ben, mert én speciel akármennyire is fáj most ez neked nem is gondoltam Rád ilyen tekintetben.
Könyörgöm az észrevételek topikban!
Nem arra irtam amit ide irtál.

Ja így értem.Drigo
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 23:41:57

G-Jay írta:Olvashatnál PÜ-t mielőtt olyannal vádolsz amivel. Köszönöm hogy szépen leoltasz egy ilyennel...és még te írod hogy magyar mentalitás. Én sem így ismertelek meg.
Könyörgöm hol látsz ilyeneket??? Hol látod a nevedet, hol, hol hol?. Leírtam, hogy most gekkodan "talált meg", azért húztam fel magam, de ezekszerint magadraismertél abban a hsz-ben, mert én speciel akármennyire is fáj most ez neked nem is gondoltam Rád ilyen tekintetben.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.27. 23:28:35

Olvashatnál PÜ-t mielőtt olyannal vádolsz amivel. Köszönöm hogy szépen leoltasz egy ilyennel...és még te írod hogy magyar mentalitás. Én sem így ismertelek meg.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 23:24:06

Nos, ha már ilyen "szép egyenes módon" megszólítottak, válaszolnék.

Az előbb leírtam a véleményem, de átolvasva úgy döntöttem, mivel moderátor vagyok, így még ha civilként is írtam a véleményem, most mégis csak annyit kérnék mivel nem szeretnék további vitába keveredni, aki akar úgyis talál magának, nem szorul az én "segítségemre"): bárkinek legyen velem baja, akár bármi apróság azt írja le nekem úgy, hogy egyértelmű legyen és ne kétértelműen, ahogy azt ma gekkodan tette (mert igenis bekóstolta a moderátorokat, adminokat akikbe én is beletartozom). Ha ilyen tökös gyerek, akkor azt az egy nevet tegye már oda ahova mindenki tudja, hogy való, és mondja ki bánatát. Nem kívántam személyesen belefolyni semmibe (ahogy ezután sem), nem kívánok kötözködni, ahogy eddig sem, mert mi értelme van annak?! Most valaki megtalált engem (is) kétértelműen, amit utálok és udnorítónak tartok. Ez éppen gekkodan volt, bárki lett volna ugyanezt leírnám, ugyanígy megmondanám a véleményem, aki ismer valamennyire tudja. Most éppen Ő a soros, de ez mindenkinek szól. Aki gondolja álljon ki a véleményével, ne a "sötétből óbégasson", mert azt nagyon tudom utálni, köszönöm.

Ja, és nem arról van szó, hogy nem merem vállani a véleményem. Egyszerűen úgy gondolom van ami a közösség érdekeit szolgálja van mai nem, és arra semmi szükség itt, mert nem az egyének számítank. Az "időutazás" során felmerült benenm egy olyan ötlet, hogy minden user minden nap másik felhasználónevet kapna, érdekes kísérlet lenne azt gondolom, ugyanis nem egyből az lenne, hogy Drigo a xxxx xxxxx xxxxxxxx xxxxxxx xxxxxx xxx mennyire utállak téged, mit érdekel engem Te mit írsz el sem olvasom, csak jól leosztalak.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Andris
Adminisztrátor

2009.01.27. 19:47:18

Leszakad az arcom ettől... :roll:

inkább ne is írtátok volna, de tényleg. észrevételek-fórum.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.01.25. 17:56:04

Aprieto írta:
Perrero írta:Emberek...

Hali!
Ajánlom mindenkinek, aki végig bírja nézni. Nekem nem sikerült... hányingerem van az emberi fajtól :oops: :x
:cry: :cry: :cry:

Én se néztem végig. Nem értem miért kell ezeket a szegény ártatlan állatokat megölni???? Miért jó az nekünk ha elaltatjuk őket?? Hogy lehetünk mi emberek ilyen enyhén szólva buták? Kiirtunk mindent és mindenkit. Természetesen magunkat is ki fogjuk.. És csak akkor fogunk rádöbbenni hogy hoppá, lehet hogy nem kellet volna? Mind1... örülök hogy vannak normális emberek is. :roll:
Andris
Adminisztrátor

2009.01.25. 17:40:31

Na leírom ide akkor, aki úgyérzi hogy ő ebben részes, majd válaszol.

Megigértem hogy nem írok a Henry topicba, de elég nehezemre esik betartani. Persze nem voltak kikötéseim mert mért lettek volna, de ha megszólítanak igencsak nehéz nem válaszolni, illetve esetenként írtam egy pü-t.

Ha továbbra is jön megjegyzés a véleményemmel kapcsolatban bárkitől, akkor ezt az ígéretet a továbbiakban nem nagyon szándékozok betartani.

Persze azokat leszámítva, amik arra válaszolnak, hogy a meccs utáni egy darab értékelő hszemmel egyetértenek-e, vagy sem, vagy h mi a helyzet azzal. De ha bármelyikben ilyenben is előjön az hogy már megint mért írok negatívat, meg persze hogy megint őt találom meg, meg mért utálom ennyire, stbstb, az se jobb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.01.16. 18:17:43

Nagyon szomorú, és sajnos én is tudok mondani hasonló esetet. Középiskolában kiderült egy srácról, hogy gyomorrákja van, 6 évig küzdött vele, ellene, végül kemóval legyőzte. Kezdett helyreállni fizikálisan is, ám tavaly elhunyt agyvérzésben 27 évesen. :cry:
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.01.16. 18:17:33

részvétem, barátom és kitartást! jobbulást kívánok a barátodnak! nagyon nehéz lehet az ilyesmit elfogadni, átélni :(
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lezárt