xbalix írta:Teljesen más típusú játékos mint Keita! Ezzel sztem nem lehet vitatkozni. Más erényeik vannak, én személy szerint Keitát hasznosabbnak tartom. Guddy rendszerint ha játszik, akkor Ini vagy Xavi helyén és az nem az ő posztja. Sztem nem illik nagyon hozzánk sajnos, mivel a kpályán nálunk 1 vízhordó szerep van, ott meg 3man jobbak mint ő(Yaya, Keita, Sergi). Guddy a csatársorban max Eto'o helyén játszhatna, de Samuval nem lehet 1 lapon említeni. Ha elmegy, elmegy a helyére nem kell senkit hozni. Jöjjön a helyére egy saját nevelésű fiatal! Victor Sánchez pl sztem padra tökéletes helyette.
az teljesen igaz h más típus mint keita én nem is mondom h olyan; csak azt h lehet h jobb. persze értem h itt most arra gondolsz h más a szerepköre de (!) ha nem tűnt volna fel keita az utóbbi időben sőt általában nem touré helyén játszik hanem ini helyén a középpályán és én ezért mondom h inkább ott talán guddy jobb tudna lenni.
persze ez csak feltételezés, de nem alaptalan.
jah és az h csatárként hát igen anno az volt de már mikor idekerül rijkaard is középpályán játszatta gudjohnsent sza így ő belekerült ebbe a szerepkörbe holott máshol valszeg csatárt játszana még msot is. és így persze h nem lehetne itt csatár mert ott van samu, henry meg bojan ha esetleg vmelyikük hiányozna közülök kerülne ki a középcsatár.
és ennyi.