Eidur Gudjohnsen

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.05.17. 21:11:41

szerintem Guddy a meccs egyik legjobbja volt, ha nem a legjobbja Bojannal együtt. én nem szeretném ha elmenne. a mai meccsen egy óriásit játszott. szvsz ez volt a legjobb meccse idén
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
lionelfan
Barça B

2009.05.10. 18:58:54

Gudy az a játékos amikor kell akkor menti a Barcát...akárhányszor a pályán van és Messiék el vannak veszve akkor ő próbál dominálni és általában góólt is rúg. Csak persze sose játszik. Shylvinho is... ha a pályán van akkor mindíg hasznos. Akkor miért nem játszassák?? Bezzeg ha nagy sérülések lennének a Barcában akkor egyből kezdő lenne mind a 2. Szegégy Bojan is..ha akar valamit még a focival akkor klubbot vált...igaz h útálom mint a szrt de akkor is. Én Giovannit sajnáltam h elment...először kölcsön akarták adni és nem kaart beleeggyezni és inkább azt mondta h megy a Totthanembe...errefel a Totthanem kölcsön adta valami szr csapatnak..
14HenryKing14
Barça C
Kapcsolat:

2009.05.10. 18:48:05

A 7 es szám kell másnak...de remélem jó csapatba megy ha megy...:s
Varatrix
Director del Fútbol

2009.05.10. 17:18:34

kanty írta:Ő támadó elméletileg: nem olyan mecset kell mondani ami rajta ment el, hanem olyat amit ő nyert meg nekünk, ilyen azért nem sok volt.
Betist év elején ő hozta nekünk.
És 2007 Liverpool a reményt ő adta vissza egy mozdulatával.
Elfogult vagyok mert én szeretem, de csak ezekre emlékszem.

Szerk: És lehet, hogy több is lenne ha többet játszana.
Nem értem amikor 6-0 megyünk a 70. percben, miért nem játszik Bojan, Guddy, Hleb ....
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.10. 17:16:06

Varatrix írta:
kanty írta:Ő azon kevés Barca játékosok egyike , akiért nem hullajtanék könnyet ha nyáron elmenne :!: nem Barcelona szintű játékos :!:
nem nagyon fekszik neki a La LIga.sztem a Bundesligaba vagz a PL-be sokkal hatékonyabban játszana.
Ez egy annyira gyakori mondat " nem barca szintű játékos".
Nem értem!
Csak egy igazán rossz meccset mondjatok amikor bármi rajta ment el.
Viszont volt (tény hogy elenyészően kevés), hogy csak ő volt pályán.
Főleg tavaly.
Nem mondom, hogy ne menjen, mert jobb lenne neki.
De ne utáljuk már szegényt!
Ő támadó elméletileg: nem olyan mecset kell mondani ami rajta ment el, hanem olyat amit ő nyert meg nekünk, ilyen azért nem sok volt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.05.10. 17:15:43

Ez a nem 7-es ez egy szép finom megfogalmazás!
Tetszik!

Túlságosan hozzá vagyunk szokva a világklasszis keretünkhöz, és nem értékeljük az olyan játékosokat mint Guddy vagy Sylvinho.
Én mindkettőt imádom.
Mindkettő él a léehetőséggel amikor pályán van.
Más csapatok pedig a vagyonukat oda adnák csak hogy ők náluk játszanak.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gonosz
Jugador d'estrella

2009.05.10. 17:08:10

kanty írta:Ő azon kevés Barca játékosok egyike , akiért nem hullajtanék könnyet ha nyáron elmenne :!: nem Barcelona szintű játékos :!:
nem nagyon fekszik neki a La LIga.sztem a Bundesligaba vagz a PL-be sokkal hatékonyabban játszana.
Hát azért azt nem mondhatjuk, hogy nem Barca szintű. Amikor megvettük, örültem, mert sztem jó vásár volt. Bebizonyította, hogy hajtós, sokoldalú és mindíg van benne annyi, hog y a kevés kapott lehetőséggel is élni tudjon. Azt mondjuk aláírom, hogy sztem is más bajnokságban jobban menne még ennél is, de sztem ha rendszeresen befélrt volna a csapatba valahol, akkor tuti alapemberré növi ki magát. Ha valaki elviszi, akkor jól jár vele.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.10. 17:07:21

Én nem úgy fogalmaznék hogy "nem Barca szintű játékos" hanem inkább úgy hogy nem 7-es szintű :lol:
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.05.10. 17:02:26

Ez egy annyira gyakori mondat " nem barca szintű játékos".
Nem értem!
Csak egy igazán rossz meccset mondjatok amikor bármi rajta ment el.
Viszont volt (tény hogy elenyészően kevés), hogy csak ő volt pályán.
Főleg tavaly.
Nem mondom, hogy ne menjen, mert jobb lenne neki.
De ne utáljuk már szegényt!
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.10. 16:55:06

Ő azon kevés Barca játékosok egyike , akiért nem hullajtanék könnyet ha nyáron elmenne :!: nem Barcelona szintű játékos :!:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.09. 17:44:42

Talán ebben mindenki egyet ért, hogy Gudi aztán sok vizet nem zavar Barcelonába. Lassú, körülményes stb... meg aztán szerintem mióta itt van még egyszer nem játszott abban a pozicióban ami az ö sajátja. Nem bántani szeretném de talán mindenkinek jobb, hogy a padon ül. Csereként sem tud mit hozzátenni a játék képéhez. Nem is nagyon rémlik olyan szitu, hogy az ellenfél játékosát lefutná. Nagyon statikus a játéka minden labdát állva fogad és állva ad tovább. Ebben a csapatban ez a játékstílus egyáltalán nem felel meg.
Sajnálom de ez van nem ide való játékos, van ilyen. Ettől ő nem lesz rosszabb játékos egyszerűen ez a foci nem fekszik neki.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Andris
Adminisztrátor

2009.05.09. 13:40:26

Kitöröltem innen az elmúlt 1 órában több mint 20 hszt off vagy piramis miatt. Esküszöm aki még1et berak valamelyikből kidobom ip bannal.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.05.09. 13:37:06

Guddy meg hadd menjen, nem rossz játékos, csak lassú a Barcához, ez van :wink:
gianni
Entrenador del Barça

2009.05.09. 13:36:52

Én örülnék,ha guddy távozna,mert nem barca szintű játékos és ezt már sokszor elmondtam.
Ő és Hleb is mehet sőt menjenek és vegyünk helyettük másokat csak jól járhatnánk!
noname
Llegenda del Barça

2009.05.09. 13:31:00

xbalix írta:
Fernando írta:Hagyjuk már ezt a Victor Sánchezt... Amugy nekem mindegy, hogy igazolunk vagy veszünk valakit a helyére, de valaki kell. Nem elég az, ha csak a kezdő csapat erős. Amugy anno volt oylan hír, hogy ha Ribéry jön akkor esetleg bele lehet vonni az alkuba Hlebbel együtt. Úgytudom 25 millio euró + Guddy vagy Hleb. Ha jol emlékszem... Szerintem ő pont a Bayernbe való. Harcos, küzdő, agilis, mint egy német :D
Miért is hagyjuk? :o Victor Sánchez 1 tehetséges saját nevelésű fiatal. Aki ha jól emléxem, játszott is már, nem is rosszul. Padra sztem tökéletes, kevesebbet kell neki fizetni, mint Guddynak és sztem motiváltabb is lenne mikor beáll... Fél éve mér Busquetset is leugatta mindenki a fórumon, most meg nézd meg. Alap ember lett, vitte volna az Arsenal, Juventus...
Sztem te összekevered Victor Vasquezzel. Victor Sanchez egy katasztrófa volt, akárhányx játszott. :wink:
Guddynak pedig sztem nem feküdne Németország se. A spanyol focihoz se tudott hozzászokni, neki az angol való. Legegyszerűbb lenne ha pl egy frissen feljutott csapat elvinné.
A Fifa egy szégyen
Andris
Adminisztrátor

2009.05.09. 13:21:20

Guddy
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.09. 13:19:16

Fernando írta:Hagyjuk már ezt a Victor Sánchezt... Amugy nekem mindegy, hogy igazolunk vagy veszünk valakit a helyére, de valaki kell. Nem elég az, ha csak a kezdő csapat erős. Amugy anno volt oylan hír, hogy ha Ribéry jön akkor esetleg bele lehet vonni az alkuba Hlebbel együtt. Úgytudom 25 millio euró + Guddy vagy Hleb. Ha jol emlékszem... Szerintem ő pont a Bayernbe való. Harcos, küzdő, agilis, mint egy német :D
Miért is hagyjuk? :o Victor Sánchez 1 tehetséges saját nevelésű fiatal. Aki ha jól emléxem, játszott is már, nem is rosszul. Padra sztem tökéletes, kevesebbet kell neki fizetni, mint Guddynak és sztem motiváltabb is lenne mikor beáll... Fél éve mér Busquetset is leugatta mindenki a fórumon, most meg nézd meg. Alap ember lett, vitte volna az Arsenal, Juventus...
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.09. 13:09:07

xbalix írta:Teljesen más típusú játékos mint Keita! Ezzel sztem nem lehet vitatkozni. Más erényeik vannak, én személy szerint Keitát hasznosabbnak tartom. Guddy rendszerint ha játszik, akkor Ini vagy Xavi helyén és az nem az ő posztja. Sztem nem illik nagyon hozzánk sajnos, mivel a kpályán nálunk 1 vízhordó szerep van, ott meg 3man jobbak mint ő(Yaya, Keita, Sergi). Guddy a csatársorban max Eto'o helyén játszhatna, de Samuval nem lehet 1 lapon említeni. Ha elmegy, elmegy a helyére nem kell senkit hozni. Jöjjön a helyére egy saját nevelésű fiatal! Victor Sánchez pl sztem padra tökéletes helyette.
az teljesen igaz h más típus mint keita én nem is mondom h olyan; csak azt h lehet h jobb. persze értem h itt most arra gondolsz h más a szerepköre de (!) ha nem tűnt volna fel keita az utóbbi időben sőt általában nem touré helyén játszik hanem ini helyén a középpályán és én ezért mondom h inkább ott talán guddy jobb tudna lenni.
persze ez csak feltételezés, de nem alaptalan.

jah és az h csatárként hát igen anno az volt de már mikor idekerül rijkaard is középpályán játszatta gudjohnsent sza így ő belekerült ebbe a szerepkörbe holott máshol valszeg csatárt játszana még msot is. és így persze h nem lehetne itt csatár mert ott van samu, henry meg bojan ha esetleg vmelyikük hiányozna közülök kerülne ki a középcsatár.
és ennyi.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.09. 13:07:01

Hagyjuk már ezt a Victor Sánchezt... Amugy nekem mindegy, hogy igazolunk vagy veszünk valakit a helyére, de valaki kell. Nem elég az, ha csak a kezdő csapat erős. Amugy anno volt oylan hír, hogy ha Ribéry jön akkor esetleg bele lehet vonni az alkuba Hlebbel együtt. Úgytudom 25 millio euró + Guddy vagy Hleb. Ha jol emlékszem... Szerintem ő pont a Bayernbe való. Harcos, küzdő, agilis, mint egy német :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.09. 13:02:29

currahee írta:
Fernando írta:Igazából teljesen egyet értek Guddyval. Tényleg ha játszott élt vele. Lőtt gólokat, adott gólpasszokat. Nem játszott rosszul. Talán a bajnokság utolsó pár meccsén többet fog játszani. A karrierje szempontjából pedig tényleg lehet, hogy elkéne mennie. De a helyére biztosan kell valaki.
teljesen egyetértek ezzel a kommentel és én is így gondolom!
sajnálom ha elmegy, de sajna ez várható....
pedig nem feltétlen rosszabb mint keita, sőt....
Teljesen más típusú játékos mint Keita! Ezzel sztem nem lehet vitatkozni. Más erényeik vannak, én személy szerint Keitát hasznosabbnak tartom. Guddy rendszerint ha játszik, akkor Ini vagy Xavi helyén és az nem az ő posztja. Sztem nem illik nagyon hozzánk sajnos, mivel a kpályán nálunk 1 vízhordó szerep van, ott meg 3man jobbak mint ő(Yaya, Keita, Sergi). Guddy a csatársorban max Eto'o helyén játszhatna, de Samuval nem lehet 1 lapon említeni. Ha elmegy, elmegy a helyére nem kell senkit hozni. Jöjjön a helyére egy saját nevelésű fiatal! Victor Sánchez pl sztem padra tökéletes helyette.
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.09. 12:46:56

Fernando írta:Igazából teljesen egyet értek Guddyval. Tényleg ha játszott élt vele. Lőtt gólokat, adott gólpasszokat. Nem játszott rosszul. Talán a bajnokság utolsó pár meccsén többet fog játszani. A karrierje szempontjából pedig tényleg lehet, hogy elkéne mennie. De a helyére biztosan kell valaki.
teljesen egyetértek ezzel a kommentel és én is így gondolom!
sajnálom ha elmegy, de sajna ez várható....
pedig nem feltétlen rosszabb mint keita, sőt....
Varatrix
Director del Fútbol

2009.05.09. 12:36:34

Sajnálnám ha távozna!
Nem tudom egyesekbe miért keltett negatív hatást.
Igazán rossz meccset még nem láttunk tőle.
Persze nem is lesz soha a legnagyobb sztár.
És bennem csak az maradt meg, hogy ritkán de, ott volt amikor más sztár már nem tudott mit csinálni.
Betis tavaly. Liverpool 2 éve (azzal egy kicsit elkéstek, de hálás vagyok)
Mindenesetre szerintem távozni fog, és sajnálni fogom.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.09. 12:31:09

Igazából teljesen egyet értek Guddyval. Tényleg ha játszott élt vele. Lőtt gólokat, adott gólpasszokat. Nem játszott rosszul. Talán a bajnokság utolsó pár meccsén többet fog játszani. A karrierje szempontjából pedig tényleg lehet, hogy elkéne mennie. De a helyére biztosan kell valaki.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gonosz
Jugador d'estrella

2009.05.09. 12:28:37

van Bommel írta:Én kifejezetten örülnék neki, ha távozna. Helyére pedig egy fiatal srácot kéne vásárolni, aki elfogadja a kispadot.
Sztem meg nem kellene a helyére senki, elég hosszú a kispad, inkább Hlebnek adnék több lehetőséget.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
van Bommel
Capitá del Barça

2009.05.09. 12:26:24

Én kifejezetten örülnék neki, ha távozna. Helyére pedig egy fiatal srácot kéne vásárolni, aki elfogadja a kispadot.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Lezárt