Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na végre egy éppkézláb emberLM10 írta:Felesleges minden nevet komolyan venni. Mesut Özil és társai biztos nem fognak ide igazolni. Én szerintem ezek a nevek esélyesek a nyárra: C.Bravo(ha megy Pinto),Azpilicueta,Fabregas,Di Maria,Villa.
Azpilicuetán és Fabregason kívül más nem lenne alkalmas erre a posztra nálunk, míg a balszélsőnél egyre jobban Villát és Di Mariát veszik elő.
Ribéry szvsz vagy marad a Bayernben, vagy távozik a Realhoz. Míg Silva,Mata, Suarez maradnak a helyükön.
Persze még bárki jöhet ezen nevek mellé, de jelenleg ezek közül kerülhetnek ki az esetleges nyári érkezők.
barca99 írta:Silva, és a ballábas balszélső pluszpont.SuperMessi írta:Reméltem hogy legalább páran a tényeket fogjátok nézni amik kövertkezők:
- Balázs hajszálpontosan ad be
- 1:1ben kíváló és nem egyszer 1:2ben vagy akár 1:3ban is
- Jól lő, sok gólja olyan hogy nem igazán számítana hogy spanyol vagy holland emberek állnak a kapuban vagy a sorfalban
- Nekünk jobb lábas játékos kell? Miért is? Nem az a lényeg hogy megverje az emberét, és jól centerezzen ill. gólveszélyes lövései legyenek? Attól hogy Messi ballábasként a jobb oldalon játszik, még nem kell a másik oldalon ennek a tükörképe? R10 jobblábas volt?
- A holland bajnokság nem elég erős? A portugál erősebb(Di Maria)? Vagy a brazil(Robinho)?
Az egészet csak játéknak vetettem fel, és arra akartam rámutatni hogy nekünk most balszélső kell, és bizony pont most van egy elég jó szélsőnk aki elhozható. Egy játék az egész. Tudjuk hogy Balázs nem lesz Barcás, de az érényeit ne vegyük el tőle. Egyébként én is Silva párti vagyok mint itt sokan a legelső HSZ-omban is megemlítettem ezt.
Üdv![]()
A tényekkel is egyetértek, bár sokat számít, hogy hol veri meg 1v1-ben az emberét. Egyedül a balos szabadrúgásai, amivel tényleg hozzá is tudna tenni a Barca játékához.
És hogy érzékeltessem a holland bajnokság erőssét (pont pár napja olvastam, gólátlagok a holland, majd az erősebb bajnokságokban):
RvN: 0,92 --> 0,64
Ronaldo: 0,91 --> 0,72
Romario: 0,90 --> 0,74
Huntelaar: 0,83 --> 0,39
Kluivert: 0,52 --> 0,45
Ibra: 0,52 --> 0,47
(és még Afonso Alves hiányzik is... aki jól cselezett, gólerős volt. Az Eredivisiében... most meg sehol semmi).
Tehét kezeljük csak fenntartásokkal bármint, ami a holland bajnokságban kiemelkedő.![]()
A bajnokság erősségeihez még jó kiindulópont, a nemzetközi szereplés. Nézz utána, hogy hogyan nyomják a holland és a portugál csapatok a BL-ben.A hollandok a közelében sincsenenk. De még UEFA-kupa/EL viszonylatban sem igazán.
Silva, és a ballábas balszélső pluszpont.SuperMessi írta:Reméltem hogy legalább páran a tényeket fogjátok nézni amik kövertkezők:
- Jól lő, sok gólja olyan hogy nem igazán számítana hogy spanyol vagy holland emberek állnak a kapuban vagy a sorfalban
- Nekünk jobb lábas játékos kell? Miért is? Nem az a lényeg hogy megverje az emberét, és jól centerezzen ill. gólveszélyes lövései legyenek? Attól hogy Messi ballábasként a jobb oldalon játszik, még nem kell a másik oldalon ennek a tükörképe? R10 jobblábas volt?
- A holland bajnokság nem elég erős? A portugál erősebb(Di Maria)? Vagy a brazil(Robinho)?
Az egészet csak játéknak vetettem fel, és arra akartam rámutatni hogy nekünk most balszélső kell, és bizony pont most van egy elég jó szélsőnk aki elhozható. Egy játék az egész. Tudjuk hogy Balázs nem lesz Barcás, de az érényeit ne vegyük el tőle. Egyébként én is Silva párti vagyok mint itt sokan a legelső HSZ-omban is megemlítettem ezt.
Üdv
Ugyan kinőtte a PSV-t, de jelenleg még egy Valenciába vagy Sevillába még kevésnek érzem, tartaléknak (jobb estetben padra) meg minek menjen?espa11 írta:Dzsudzsákbol igenis remek labdarúgó lehet még egy top bajnokságban is. Váltania kell minél előbb. Én személy szerint örülnék ha nálunk játszana,igaz nem most,még tényleg kevés. De ha 2-3 évet fejlődik mondjuk a spanyol bajnokságban,elkerülik a sérülések,meglátjátok remek játékos lesz.Ehhez persze munka,munka,munka. Ebben az esztendőben kinőtte a PSV-t. Azt a vak is látja.
Hát barátom, erre csak annyit tudok mondani, hogy ha nálad Dinho bal lábas, akkor nincs több kérdésem, és ezzel el is árultad, hogy mennyire értesz hozzá. Dzsudzsák Balázsról meg csak annyit, hogy elismerem a képességeit, ami a Holland bajnokságban elég, de azért álljunk meg egy pillanatra. A Holland bajnokság kb. a 8. helyen van a világban, és ez igencsak nem nevezhető az elitnek. Amúgy meg a válogatottban nyújtott teljesítménye???SuperMessi írta:Reméltem hogy legalább páran a tényeket fogjátok nézni amik kövertkezők:
Üdv
Igen,jobb lábasSuperMessi írta:R10 jobblábas volt?
Egyetértek. Szerintem Balázsnak a csúcs, egy Sevilla-Valencia-Vilarreal körül lehetne maxium. De itt Spanyolországban az a baj,hogy a Sevillanak és a Valencianak is rengeteg fiatal játékosa van.De hogy a Barcába beférjen, eléggé szép álom.barca99 írta:Elég gyenge érvek, de a lényege jó.szbalint88 írta:1. nekünk jobb lábas ember kéne
2. Dzsudzsák játékintelligenciája ide messze nem elég
3.szubjektív: ki nem állhatom a gyereket, akkora arca van, hogy az vmi hihetetlen ( Ibrának is pl., de neki van mire) Ha magyar ha nem, nekem az ilyesmi nem tetszikNem kell ide Dzsudzsák, szerintem egy komoly bajnokság középcsapata az ő szintje. Ne tévesszen meg senkit az Eredivisie színvonala. Nem csoda, hogy már az EL-ben sem tudnak maradandót alkotni a holland csapatok.
Ez így van. Nagyon nagy a pofájuk már 15-16 éves srácként is, büszkék rá, ha egyeneset tudnak rúgni a labdába. Ezért nem jó ha ilyen korban (de még 17-18-19 évesen sem!) sok lehetőséget kapnak és túl vannak sztárolva. Az egész a tehetség rovására megy.csababarca írta:Nem hiszem hogy Pepet érdekli Dzsudzsák,és nem is kell ide,itt van Pedro.Egy kezdő klasszis szélső kell,jobb lábas lehetőleg.bali 15 írta:
Arrogáns azt mondod? Hát én nem tudom nem ismerem....:S lehet.
Miért az hogy a legtöbb magyar játékos alaptalan okok miatt ennyire arrogáns? Van egy haverom aki személyesen ismeri pl. Német Kriszt-t.
Állítólag ő is nagyon....Meghát én is ismerek ilyet nem is keveset.
off.: az arrogancia,nagyképűség már az alacsonyabb osztályokban is megfigyelhetők,már az utánpótlásnál is.14-15-16 éves kölykök felhajtott gallérral lépnek pályára,ők a menő srácok...Már innen gyökeredzik ez az egész.
Nem hiszem hogy Pepet érdekli Dzsudzsák,és nem is kell ide,itt van Pedro.Egy kezdő klasszis szélső kell,jobb lábas lehetőleg.bali 15 írta:
Arrogáns azt mondod? Hát én nem tudom nem ismerem....:S lehet.
Miért az hogy a legtöbb magyar játékos alaptalan okok miatt ennyire arrogáns? Van egy haverom aki személyesen ismeri pl. Német Kriszt-t.
Állítólag ő is nagyon....Meghát én is ismerek ilyet nem is keveset.
Arrogáns azt mondod? Hát én nem tudom nem ismerem....:S lehet.barca99 írta:szbalint88 írta:1. nekünk jobb lábas ember kéne
3.szubjektív: ki nem állhatom a gyereket, akkora arca van, hogy az vmi hihetetlen ( Ibrának is pl., de neki van mire) Ha magyar ha nem, nekem az ilyesmi nem tetszik
Elég gyenge érvek, de a lényege jó.szbalint88 írta:1. nekünk jobb lábas ember kéne
3.szubjektív: ki nem állhatom a gyereket, akkora arca van, hogy az vmi hihetetlen ( Ibrának is pl., de neki van mire) Ha magyar ha nem, nekem az ilyesmi nem tetszik
1. nekünk jobb lábas ember kéneSuperMessi írta:Amikor azt mondod hogy rengeteget kéne fejlődnie, akkor sztem fejtsd ki hogy véleményed szerint miben. Az enyém ugye az hogy az összjátékban mindenképp, ugyanakkor a többi elemben szerintem igenis megüti a mércét. Sőt a távoli lövéseknél ill. a szabadrúgásoknál is újabb alternatíva lehetne, és hát azt kell hogy mondjuk hogy 1:1ben magasan veri a mostani Titit, ezenkívűl olcsó..Rewolution5 írta:de azért azt hagyjuk meg, hogyha egy Barcelona kaliberű csapatban szeretne játszani, akkor oda rengeteget kellene fejlődnie.Szeretem Dzsudzsit, de a stílusa nem a Barcához illik.SuperMessi írta:Szerintem abszolút nem az. Nekünk szükségünk van egy balszélsőre aki mértani pontossággal ad be, jó egy az egyben, és jól játszik össze. Balázs maximum az utóbbi játékelemben hagy maga után némi kívánnivalót. Kinek mi a véleménye? Persze ez csak játék de ha Pep látná őt játszani biztos vagyok benne hogy látna benne rációt. Hm?
Balázs ballábas míg a Barca az utóbbi években csak jobblábast alkalmazott balszélső poszton. Bár Silva is ballábas sztem nem kérdés, hogy 2-jük közül kit választanék. Másrészt Silva bizonyított már a Spanyol bajnokságban és a válogatottban is, míg azért a holland bajnokságban nincsenek olyan kemény csapatok és jó játékosok, mint a spanyolban (Madridiak, Barcelonaiak, Valenciaiak, Sevillaiak)...SuperMessi írta:Szerintem abszolút nem az. Nekünk szükségünk van egy balszélsőre aki mértani pontossággal ad be, jó egy az egyben, és jól játszik össze. Balázs maximum az utóbbi játékelemben hagy maga után némi kívánnivalót. Kinek mi a véleménye? Persze ez csak játék de ha Pep látná őt játszani biztos vagyok benne hogy látna benne rációt. Hm?
Amikor azt mondod hogy rengeteget kéne fejlődnie, akkor sztem fejtsd ki hogy véleményed szerint miben. Az enyém ugye az hogy az összjátékban mindenképp, ugyanakkor a többi elemben szerintem igenis megüti a mércét. Sőt a távoli lövéseknél ill. a szabadrúgásoknál is újabb alternatíva lehetne, és hát azt kell hogy mondjuk hogy 1:1ben magasan veri a mostani Titit, ezenkívűl olcsó..Rewolution5 írta:de azért azt hagyjuk meg, hogyha egy Barcelona kaliberű csapatban szeretne játszani, akkor oda rengeteget kellene fejlődnie.Szeretem Dzsudzsit, de a stílusa nem a Barcához illik.SuperMessi írta:Szerintem abszolút nem az. Nekünk szükségünk van egy balszélsőre aki mértani pontossággal ad be, jó egy az egyben, és jól játszik össze. Balázs maximum az utóbbi játékelemben hagy maga után némi kívánnivalót. Kinek mi a véleménye? Persze ez csak játék de ha Pep látná őt játszani biztos vagyok benne hogy látna benne rációt. Hm?
de azért azt hagyjuk meg, hogyha egy Barcelona kaliberű csapatban szeretne játszani, akkor oda rengeteget kellene fejlődnie.Szeretem Dzsudzsit, de a stílusa nem a Barcához illik.SuperMessi írta:Szerintem abszolút nem az. Nekünk szükségünk van egy balszélsőre aki mértani pontossággal ad be, jó egy az egyben, és jól játszik össze. Balázs maximum az utóbbi játékelemben hagy maga után némi kívánnivalót. Kinek mi a véleménye? Persze ez csak játék de ha Pep látná őt játszani biztos vagyok benne hogy látna benne rációt. Hm?