Nem említettem egy szóval sem hogy R10 ballábas volt, rákérdeztem hogy jobblábas volt? Tudjuk hogy 2lábas...De az a mondatom se erről szólt, hanem arról hogy sehol sincs az megírva hogy jobb lábast keres Pep a balszélre(Ha igen és lenyilatkozta ezt, akkor sorry, de Balázs kérdése a posztra továbbra is csak egy játék).
A másik: Én pontokba szedtem Balázs gyengeségeit ill. erősségeit, ezek egyike se se volt eddig megtámadva vagy megerősítve, ilyenek jöttek egyik hogy:
- a játékinteligánicája kevés (

)
- Ő egy csíra míg Pedro egy világklasszis ( - B. kinőtte a magyar bajnokságot, majd a hollandot is, míg Pedronak ez az első jó szezonja 22 évesen)
- Hogy a holland bajnokság gyenge ( A holland bajnokság valóban gyengébb mint a spanyol, de B. ezt elég gyorsan kinőtte. Tegye fel a kezét az aki ezt előre látta akkor amikor a lokiból odaigazolt. Én személy szerint azt gondoltam hogy kemény munkával egy idő után talán kezdő lehet. Egyébként meg mind a real mind a barca soxor töltötte fel a játékosállományát hollandiából, bár az igaz hogy nem ezek voltak a legsikeresebb időszakaik.)
- Nagyképű (Ezzel egyet tudok érteni, de inkább azt mondanám hogy önző sok helyzetben, de abba a csapatban ahol most játszik ez működik is, és emelett is szállítja minden meccsen az 1-2 gólpasszt, ő is ugyanúgy megnevelhető lehetne ilyen téren Pep által mint bárkimás szerintem.)
Egy szó mint száz: B. sokunkat meglepte, én magam is kishitű voltam vele kapcsolatban, de sztem mára már kiérdemelte hogy komolyabban vegyük.
Azt írjátok sokan hogy a magyar mentalítása miatt nem való ide. Nos szerintem Balázsnak igenis is győztes mentalitása van, és a 3 pontért a pályán meg is tesz mindent( a válogatottnál sztem túl sok a védekező feladata), inkább a mi mentalításunkkal van baj hogy rögtön azt hihetjük hogy ő biztosan kevés ide. Most egészen komolyan. Miért kevés? Értelmes cáfolat eddig még nem jött. Mind ezek mellett ha nem ez lenne a helyzet hogy a Barca balszélsőt keres, és pont ebben az időszakban lehet váltás előtt egy igen tehetséges magyar balszélső aki tényleg jól cselez, lő és ad be, nekem se jutott volna eszembe ez a transzfer. És én is inkább azon a véleményen vagyok hogy menjen egy Atletico, Valencia szerű csapatba de könyörgöm lerendezni azzal a kérdést hogy ő egy csíra, meg hogy kevés a játékintellienciája, meg hogy ne beszéljek hülyeségeket, ezek nem állják meg a helyüket azt gondolom.
Most pedig nézzük meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=47bM_9fdB0U
Ezek közül vajon melyiket fogta volna Cassillas vagy akármelyik spanyol kapus? Bizony ilyenekre képes B.
Üdv