Rosell érkezésével kíváncsi leszek, továbbra is beleszólhat-e ilyen mértékben az átigazolásokba. Én egyelőre mindenképp korlátoznám, s "pusztán azért", mert számára szimpatikus az a játékos és van egy megérzése, stb., senkit sem igazolnék. Mind Csihrinszkijjel, mind Ibrahimoviccsal nagyot bukott a klub pénzügyileg - és másképp is -, úgyhogy egy-két szezonban háttérbe kerülhetne e tekintetben.
Persze, csak reménykedhetünk, hogy Zubizarreta az alkalmas, a megfelelő ember az átigazolásokért leginkább felelős pozícióra. Én jelenleg azon kívül, hogy rendkívül kedvelem, tapasztalatlannak, ezáltal kissé befolyásolhatónak tartom.
Azt pedig ne feledjük, hogy Guardiola még nem épített fel igazán sikeres csapatot. Botor dolog Wengerrel és Fergusonnal egy lapon említeni. A hatkupás csapatot 70%-ban Frankie, s a maradék részben pedig leginkább Txiki építette fel, ő pedig nagyszerűen trenírozta, sőt, annál is jobban. Viszont túlzottan sokszor dönt érzelmi alapon, a megérzéseire hagyatkozva. Sir Alex és Wenger más stílusú, igazi menedzserek, akik persze igazoltak rosszul saját szájízüknek megfelelően is, de ők már évtizedek alatt több csapatot is felépítettek. Ilyen széleskörűen Pep még alkalmatlan egy klubot irányítani.
Szerk: Ibrahimovics - Eto'o dologhoz
Az lehet, hogy Eto'o problémás egyén volt - a sajtó előtt, aligha az öltözőben -, a svéd pedig nem az, viszont a kameruni a pályán csapatember, Zlatan pedig eleddig beilleszthetetlen fogaskerék. Azt persze mindenki döntse el magában, hogy azzal nyert a klub többet, hogy egy problémás ember elment, s a mentális problémák melegágya megszűnt - bár ez baromság

-, vagy azzal, hogy idén 10+1 ember volt a pályán. A kulcsszó pedig a pályán van, bezony. Ott valahogy Zlatant látva nekem hiányzott egy problémás, de vérbeli csapatember.