Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?soadroli írta:Az mi?18Barca99 írta:Croninak is:D
![]()
Amúgy ő a foci főhomára.
jólvan akkor megnyugodtam, hogy nagyjából azért hetero..barca99 írta:Házas ember, 3 gyereke van (az egyik nem is olyan régen született, még volt is valami sztori Laportával a szülőszobán), tehát az álca jó.18Barca99 írta:még nem nagyon láttam megjelenni valamiféle hölgyeménnyel, szóval akár... nem tudom, lehet hogy most nagy hülyeségeket írtam le de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre...
Az mi?18Barca99 írta:Croninak is:D
Házas ember, 3 gyereke van (az egyik nem is olyan régen született, még volt is valami sztori Laportával a szülőszobán), tehát az álca jó.18Barca99 írta:még nem nagyon láttam megjelenni valamiféle hölgyeménnyel, szóval akár... nem tudom, lehet hogy most nagy hülyeségeket írtam le de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre...
Croninak issoadroli írta:Szerintem nem, hát van felesége, meg vannak gyerekei is.18Barca99 írta:Sziasztok!...
Bár néha úgy öltözködik.
Igen persze engem se zavarna egyikse hiszen nem amiatt 'szeretem' őket... De ha elgondolkodsz rajta akkor azért mind3 másik fiatalembernek más a mozgása.. ha érted mire gondolokS.Agüero írta:Simán benne lehet.18Barca99 írta:Sziasztok!
Guardiola meleg...
Engem mondjuk nem érdekel, csak hozza a kupákat!![]()
Xaviról, Cescről meg Iniestáról is voltak már olyan cikkek, hogy melegek, azt írták benne.
Akkor meg van a Nationalelf új vezetőedzője18Barca99 írta: Guardiola meleg...
Szerintem nem, hát van felesége, meg vannak gyerekei is.18Barca99 írta:Sziasztok!...
Simán benne lehet.18Barca99 írta:Sziasztok!
Guardiola meleg...
Figyelj, mondhatjuk, h a sok rossz igazolás nem hatott a klub eredményességére. Én mondjuk ezzel is vitatkoznék, sztem ebben a szezonban sokkal több volt, mint amennyit kohoztunk belőle. Gondoljunk csak bele, egy csomó pénzt elköltöttünk, és elzavartuk a tuti csatárunkat. Ahhoz képest ő triplázott, mi meg nyertünk egy bajnokságot, ahol nem volt komoly ellenfelünk. De ezt mos hagyjuk, vegyük azt, h eredményesek voltunk, ok.mrmonster írta:Ebből szerintem csak az Eto'o-Ibra csere minősithető egyértelmű hibának. Yaya esetében ott van egy Busquets, akit Pep favorizált, és hogy mennyire védhető a döntése, azt bizonyitja, hogy Busquets stabil kezdő a spanyol válogatottban is, Yaya pedig nem birta a padot, ezért ment el. (Mondom ezt úgy, hogy én is Yaya-t tettem volna a kezdőbe, de Busquets is jót nyújtott). A többi igazolás nem nevezhető hibának, nem váltak be, mert nem fértek a kezdő közelébe, ezért mentek is tovább egyből. De legalább voltak minőségi cseréink. Mi evvel a gond? Nem olyan könnyű ám bekerülni a Barçába. Még mindig jobb, hogy őket nem marasztalja a klub, nem pedig a tehetséges fiatalokat, mert ha mondjuk Bojant adnánk el, na az lenne a nagy hiba.Sanama írta: Igen,lehet hibázni... de 2év alatt nem ennyit!
(Eto'o-Ibra,Henrique,Caceres,Hleb,Csiga(oda-vissza),Toure,Keirrison)
Ez már több a soknál,szerintem.
És mrie mentünk a minőségi cserékkel,mikor Pep szökőévente cserélt egyszer?De legalább voltak minőségi cseréink. Mi evvel a gond? Nem olyan könnyű ám bekerülni a Barçába.
Ebből szerintem csak az Eto'o-Ibra csere minősithető egyértelmű hibának. Yaya esetében ott van egy Busquets, akit Pep favorizált, és hogy mennyire védhető a döntése, azt bizonyitja, hogy Busquets stabil kezdő a spanyol válogatottban is, Yaya pedig nem birta a padot, ezért ment el. (Mondom ezt úgy, hogy én is Yaya-t tettem volna a kezdőbe, de Busquets is jót nyújtott). A többi igazolás nem nevezhető hibának, nem váltak be, mert nem fértek a kezdő közelébe, ezért mentek is tovább egyből. De legalább voltak minőségi cseréink. Mi evvel a gond? Nem olyan könnyű ám bekerülni a Barçába. Még mindig jobb, hogy őket nem marasztalja a klub, nem pedig a tehetséges fiatalokat, mert ha mondjuk Bojant adnánk el, na az lenne a nagy hiba.Sanama írta: Igen,lehet hibázni... de 2év alatt nem ennyit!
Így van. Nekem a pénz a lényeg remekül látod.Úgy amúgy ki és mi szabja meg, hogy mennyit lehet hibázni 2 év alatt?
Lehet más edzővel nem nyúltunk volna mellé ennyiszer igazolás terén, de az is lehetséges, hogy nem játszanánk ilyen szépen és eredményesen. Azt már te döntöd el, hogy neked mi a fontosabb... Vagyis úgy látom már eldöntötted.
Miért olyan nehéz megtalálni a középutat? Múlt év fégén attól volt frászom, heti 3-4 cikk jelent meg Pep istenítéséről, a topikja is folyt a nyáltól, most meg épp ellenkezőleg.
Úgy amúgy ki és mi szabja meg, hogy mennyit lehet hibázni 2 év alatt?Igen,lehet hibázni... de 2év alatt nem ennyit!
Azért kicsit túlzás szerintem,hogy minden nap kritikát kap...levproff írta:Sanama!
Ha kell kielem félkövérrel, nem igaz, hogy nem látod. Magyarázod ezt, hogy nem lehet kritizálni. Csak már (kicsit) kezd unalmassá válni, hogy az emberek nap mint nap jönnek ide kritizálni Pep-et, és észre sem veszitek, hogy miket írtok.
Amikor meg nyertünk 6 kupát, akkor 2 hétig Isten volt, mostmeg, hogy ha valamit is hibázik (mert miért is hibázhatna? hisz a otthon a gép előtt hibátlan emberek ülnek, akiknek kisujjukba van, hogy, hogyan kéne vezetni egy ilyen nagy klubbot..), akkor megmár egy kö.csög senkiházi..Én csak ezt nem értem, és amint látom nem unjátok..de nekem teljesen mindegy.Nyomjátok csak, különösebben nem érdekel mostmár, de ha jövőre is -ajdIsten- triplázunk, akkor is tessék minden nap kritizálni, amit most is tesztek!
Zibra16 írta:látszik, hogy semmit sem ért az igazolásokhoz Pep vagy pedig ezt a legújabb eligazolást "Zubizubinak" köszönhetjük
Sztem még fejlődött volna Chigri csupán csak egy két évre kölcsön kellet volna adni de nem eladni![]()
![]()
nagy kedvencen volt Sándokán
Mintha másnak nem lenne beleszólása a transzferekbe... Ez már kemény szörszálhasogatás, garatálom neked hogy ilyen "hazugságon" minden ember kapható. Már csak azért mert mondunk valamit ami sok mindentől függ amire esetleg nem számítunk, egy megváltozott helyzetben meg már változhatnak a prioritások...Mihu írta:Ezeket az embereket emlékeztetném most, a Csiga ügy kapcsán. Pep azt mondta, hogy amíg Ő itt az edző, addig Csiga a csapatnál marad. Aztán lám-lám....mindenféle előzetes információ nélkül, egyszercsak eljött július 6.-a, amikor is hopp...az ukránt visszaadtuk a Shaktarnak.
Úgyhogy ennyit Pep nyilatkozatairól...