Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.03. 00:15:13

Tuti nem homo.
:wink:
Kép
18Barca99
Capitá del Barça

2010.08.03. 00:14:55

soadroli írta:
18Barca99 írta:Croninak is :D:D
Az mi? :lol:
Amúgy ő a foci főhomára.
Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
18Barca99
Capitá del Barça

2010.08.03. 00:14:07

barca99 írta:
18Barca99 írta:még nem nagyon láttam megjelenni valamiféle hölgyeménnyel, szóval akár... nem tudom, lehet hogy most nagy hülyeségeket írtam le de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre...
Házas ember, 3 gyereke van (az egyik nem is olyan régen született, még volt is valami sztori Laportával a szülőszobán), tehát az álca jó. :D
jólvan akkor megnyugodtam, hogy nagyjából azért hetero.. :) Bár ki tudja mik folynak ott a háttérbe, nem is akarom megtudni :D:D
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.03. 00:11:46

Hát, ha három gyerek után meleg akkor le a kalappal.

Guardiola is married to Cristina Serra, whom he met the first time in a clothing store when he was 18. The couple have three children: Maria (born 28 December 2000), Màrius (born 2003) and Valentina (born 5 May 2008). -wiki
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.03. 00:11:09

18Barca99 írta:Croninak is :D:D
Az mi? :lol:
Amúgy ő a foci főhomára.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.03. 00:09:15

18Barca99 írta:még nem nagyon láttam megjelenni valamiféle hölgyeménnyel, szóval akár... nem tudom, lehet hogy most nagy hülyeségeket írtam le de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre...
Házas ember, 3 gyereke van (az egyik nem is olyan régen született, még volt is valami sztori Laportával a szülőszobán), tehát az álca jó. :D
18Barca99
Capitá del Barça

2010.08.03. 00:08:48

soadroli írta:
18Barca99 írta:Sziasztok!...
Szerintem nem, hát van felesége, meg vannak gyerekei is.

Bár néha úgy öltözködik. :lol:
Croninak is :D:D
18Barca99
Capitá del Barça

2010.08.03. 00:08:08

S.Agüero írta:
18Barca99 írta:Sziasztok!
Guardiola meleg...
Simán benne lehet.
Engem mondjuk nem érdekel, csak hozza a kupákat! :D
Xaviról, Cescről meg Iniestáról is voltak már olyan cikkek, hogy melegek, azt írták benne. :roll:
Igen persze engem se zavarna egyikse hiszen nem amiatt 'szeretem' őket... De ha elgondolkodsz rajta akkor azért mind3 másik fiatalembernek más a mozgása.. ha érted mire gondolok
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.03. 00:08:06

18Barca99 írta: Guardiola meleg...
Akkor meg van a Nationalelf új vezetőedzője :D
Viccet félretéve, ha meleg, ha nem amíg eredményes maradjon a kispadon és senkire nem tartozik, h ő kiket szeret valójában. Ha a fiúkat, el kell viselni semmivel nem lesz tőle kisebb ember és úgyse lesz rá hatással senki se, aki megszólja. De ha igaz, akkor médiát kéne elhallgattatni.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.03. 00:07:21

18Barca99 írta:Sziasztok!...
Szerintem nem, hát van felesége, meg vannak gyerekei is.

Bár néha úgy öltözködik. :lol:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.03. 00:06:04

18Barca99 írta:Sziasztok!
Guardiola meleg...
Simán benne lehet.
Engem mondjuk nem érdekel, csak hozza a kupákat! :D
Xaviról, Cescről meg Iniestáról is voltak már olyan cikkek, hogy melegek, azt írták benne. :roll:
18Barca99
Capitá del Barça

2010.08.03. 00:03:10

Sziasztok!

Én az előzőhöz képest kicsit más irányba terelném a témát ugyanis rendkívül érdekes híreket hallottam aminek nem tudom mekkora a valószínűsége de elgondolkodtató. Ugyanis nem rég találkoztam olyan ismerőssel aki gyakran jár Barca meccsekre és hozzátartozói is élnek kint (szóval nem biztos hogy téves a forrás de az se, hogy igaz) és olyat hallottak, hogy Guardiola meleg... Ennek mekkora a valószínűsége? Én ugyan nem hiszek benne és remélem tényleg nem igaz, de nézegettem videókat róla és voltak érdekes mozdulatok, de igaz más edzőknél is össze lehetne gyűjteni ezeket... Viszont a nyílvánosság előtt még nem nagyon láttam megjelenni valamiféle hölgyeménnyel, szóval akár... nem tudom, lehet hogy most nagy hülyeségeket írtam le de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre...
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.14. 17:20:25

mrmonster írta:
Sanama írta: Igen,lehet hibázni... de 2év alatt nem ennyit!
(Eto'o-Ibra,Henrique,Caceres,Hleb,Csiga(oda-vissza),Toure,Keirrison)
Ez már több a soknál,szerintem.
Ebből szerintem csak az Eto'o-Ibra csere minősithető egyértelmű hibának. Yaya esetében ott van egy Busquets, akit Pep favorizált, és hogy mennyire védhető a döntése, azt bizonyitja, hogy Busquets stabil kezdő a spanyol válogatottban is, Yaya pedig nem birta a padot, ezért ment el. (Mondom ezt úgy, hogy én is Yaya-t tettem volna a kezdőbe, de Busquets is jót nyújtott). A többi igazolás nem nevezhető hibának, nem váltak be, mert nem fértek a kezdő közelébe, ezért mentek is tovább egyből. De legalább voltak minőségi cseréink. Mi evvel a gond? Nem olyan könnyű ám bekerülni a Barçába. Még mindig jobb, hogy őket nem marasztalja a klub, nem pedig a tehetséges fiatalokat, mert ha mondjuk Bojant adnánk el, na az lenne a nagy hiba.
Figyelj, mondhatjuk, h a sok rossz igazolás nem hatott a klub eredményességére. Én mondjuk ezzel is vitatkoznék, sztem ebben a szezonban sokkal több volt, mint amennyit kohoztunk belőle. Gondoljunk csak bele, egy csomó pénzt elköltöttünk, és elzavartuk a tuti csatárunkat. Ahhoz képest ő triplázott, mi meg nyertünk egy bajnokságot, ahol nem volt komoly ellenfelünk. De ezt mos hagyjuk, vegyük azt, h eredményesek voltunk, ok.
De akkor is! Ez a sok kidobott pénz nagyon nem mind1, még egy ekkora klubnál sem :!: És most nem kell azzal jönni, h nem az én pénzemet költik, stb...Régebben minden szezon végén voltak itt is cikkek a klub anyagi helyzetéről. A tiszta nyereség olyan 20-25-30 millió euró szokott lenni. Szóval nagyon nem mindegy, ha elköltünk egy ekkora összeget vkire, aki játszik pár gyenge meccset a szezonban, közben kapja a fizetését, aztán elmegy pár évre kölcsönbe, aztán elmegy nevetséges összegért :roll:
levproff
Director del Fútbol

2010.07.14. 17:06:11

Kész! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.06. 16:16:16

De legalább voltak minőségi cseréink. Mi evvel a gond? Nem olyan könnyű ám bekerülni a Barçába.
És mrie mentünk a minőségi cserékkel,mikor Pep szökőévente cserélt egyszer? :D
mrmonster
Entrenador del Barça

2010.07.06. 16:11:52

Sanama írta: Igen,lehet hibázni... de 2év alatt nem ennyit!
Ebből szerintem csak az Eto'o-Ibra csere minősithető egyértelmű hibának. Yaya esetében ott van egy Busquets, akit Pep favorizált, és hogy mennyire védhető a döntése, azt bizonyitja, hogy Busquets stabil kezdő a spanyol válogatottban is, Yaya pedig nem birta a padot, ezért ment el. (Mondom ezt úgy, hogy én is Yaya-t tettem volna a kezdőbe, de Busquets is jót nyújtott). A többi igazolás nem nevezhető hibának, nem váltak be, mert nem fértek a kezdő közelébe, ezért mentek is tovább egyből. De legalább voltak minőségi cseréink. Mi evvel a gond? Nem olyan könnyű ám bekerülni a Barçába. Még mindig jobb, hogy őket nem marasztalja a klub, nem pedig a tehetséges fiatalokat, mert ha mondjuk Bojant adnánk el, na az lenne a nagy hiba.
Előre a TITOlusokért!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.06. 16:05:33

Úgy amúgy ki és mi szabja meg, hogy mennyit lehet hibázni 2 év alatt?
Lehet más edzővel nem nyúltunk volna mellé ennyiszer igazolás terén, de az is lehetséges, hogy nem játszanánk ilyen szépen és eredményesen. Azt már te döntöd el, hogy neked mi a fontosabb... Vagyis úgy látom már eldöntötted.

Miért olyan nehéz megtalálni a középutat? Múlt év fégén attól volt frászom, heti 3-4 cikk jelent meg Pep istenítéséről, a topikja is folyt a nyáltól, most meg épp ellenkezőleg.
Így van. Nekem a pénz a lényeg remekül látod.
Nem szabja meg senki de szerinted 2év alatt ennyi "mellényúlás" normális?Mondj már még 1 edzőt aki ennyi felesleges igazolást hajtott végre...?
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.07.06. 15:55:38

Igen,lehet hibázni... de 2év alatt nem ennyit!
Úgy amúgy ki és mi szabja meg, hogy mennyit lehet hibázni 2 év alatt?
Lehet más edzővel nem nyúltunk volna mellé ennyiszer igazolás terén, de az is lehetséges, hogy nem játszanánk ilyen szépen és eredményesen. Azt már te döntöd el, hogy neked mi a fontosabb... Vagyis úgy látom már eldöntötted.

Miért olyan nehéz megtalálni a középutat? Múlt év végén attól volt frászom, hogy heti 3-4 cikk jelent meg Pep istenítéséről, a topikja is folyt a nyáltól, most meg épp ellenkezőleg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2010.07.06. 16:06:03-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.06. 15:49:44

levproff írta:Sanama!
Ha kell kielem félkövérrel, nem igaz, hogy nem látod. Magyarázod ezt, hogy nem lehet kritizálni. Csak már (kicsit) kezd unalmassá válni, hogy az emberek nap mint nap jönnek ide kritizálni Pep-et, és észre sem veszitek, hogy miket írtok.
Amikor meg nyertünk 6 kupát, akkor 2 hétig Isten volt, mostmeg, hogy ha valamit is hibázik (mert miért is hibázhatna? hisz a otthon a gép előtt hibátlan emberek ülnek, akiknek kisujjukba van, hogy, hogyan kéne vezetni egy ilyen nagy klubbot..), akkor megmár egy kö.csög senkiházi..Én csak ezt nem értem, és amint látom nem unjátok..de nekem teljesen mindegy.Nyomjátok csak, különösebben nem érdekel mostmár, de ha jövőre is -ajdIsten- triplázunk, akkor is tessék minden nap kritizálni, amit most is tesztek! :wink:
Azért kicsit túlzás szerintem,hogy minden nap kritikát kap...
Toure miatt kapott,most meg Csiga miatt,de nem szakmai okok miatt,hanem mert felelőtlen döntéseket hoz.

Igen,lehet hibázni... de 2év alatt nem ennyit!

Olyan igazolása talán most lesz Villa,akit tényleg Ő hozott,és tud beépíteni.

A szakmai hozzáértését egy szóval nem kritizáltam,mert az jó.
De az igazolás-politikája nevetséges.
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.07.06. 15:40:48

Zibra16 írta:látszik, hogy semmit sem ért az igazolásokhoz Pep vagy pedig ezt a legújabb eligazolást "Zubizubinak" köszönhetjük
Sztem még fejlődött volna Chigri csupán csak egy két évre kölcsön kellet volna adni de nem eladni :evil: :cry:
nagy kedvencen volt Sándokán

Sztem nemkéne máris Zubit okolni akármiért is...szerencsétlen alig kezdete el a munkáját te máris kritizálod? :D
Meg lehet amúgy h Zubi el se kezdte még a munkáját...
Kép
Zibra16
Jugador del Barça

2010.07.06. 15:35:43

látszik, hogy semmit sem ért az igazolásokhoz Pep vagy pedig ezt a legújabb eligazolást "Zubizubinak" köszönhetjük
Sztem még fejlődött volna Chigri csupán csak egy két évre kölcsön kellet volna adni de nem eladni :evil: :cry:
nagy kedvencen volt Sándokán
Guardiola
Capitá del Barça

2010.07.06. 15:29:53

Mihu írta:Ezeket az embereket emlékeztetném most, a Csiga ügy kapcsán. Pep azt mondta, hogy amíg Ő itt az edző, addig Csiga a csapatnál marad. Aztán lám-lám....mindenféle előzetes információ nélkül, egyszercsak eljött július 6.-a, amikor is hopp...az ukránt visszaadtuk a Shaktarnak.

Úgyhogy ennyit Pep nyilatkozatairól...
Mintha másnak nem lenne beleszólása a transzferekbe... Ez már kemény szörszálhasogatás, garatálom neked hogy ilyen "hazugságon" minden ember kapható. Már csak azért mert mondunk valamit ami sok mindentől függ amire esetleg nem számítunk, egy megváltozott helyzetben meg már változhatnak a prioritások...

Érdemes elolvasni a hivatalos indoklást is: "Érdekesség, hogy a klubvezetés azzal indokolta Csigrinszkij eladását, hogy rövidtávú likviditási problémákat kezeljen, magyarán készpénzhez jusson. "
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.07.06. 15:21:40

Rosell érkezésével kíváncsi leszek, továbbra is beleszólhat-e ilyen mértékben az átigazolásokba. Én egyelőre mindenképp korlátoznám, s "pusztán azért", mert számára szimpatikus az a játékos és van egy megérzése, stb., senkit sem igazolnék. Mind Csihrinszkijjel, mind Ibrahimoviccsal nagyot bukott a klub pénzügyileg - és másképp is -, úgyhogy egy-két szezonban háttérbe kerülhetne e tekintetben.

Persze, csak reménykedhetünk, hogy Zubizarreta az alkalmas, a megfelelő ember az átigazolásokért leginkább felelős pozícióra. Én jelenleg azon kívül, hogy rendkívül kedvelem, tapasztalatlannak, ezáltal kissé befolyásolhatónak tartom.

Azt pedig ne feledjük, hogy Guardiola még nem épített fel igazán sikeres csapatot. Botor dolog Wengerrel és Fergusonnal egy lapon említeni. A hatkupás csapatot 70%-ban Frankie, s a maradék részben pedig leginkább Txiki építette fel, ő pedig nagyszerűen trenírozta, sőt, annál is jobban. Viszont túlzottan sokszor dönt érzelmi alapon, a megérzéseire hagyatkozva. Sir Alex és Wenger más stílusú, igazi menedzserek, akik persze igazoltak rosszul saját szájízüknek megfelelően is, de ők már évtizedek alatt több csapatot is felépítettek. Ilyen széleskörűen Pep még alkalmatlan egy klubot irányítani.

Szerk: Ibrahimovics - Eto'o dologhoz

Az lehet, hogy Eto'o problémás egyén volt - a sajtó előtt, aligha az öltözőben -, a svéd pedig nem az, viszont a kameruni a pályán csapatember, Zlatan pedig eleddig beilleszthetetlen fogaskerék. Azt persze mindenki döntse el magában, hogy azzal nyert a klub többet, hogy egy problémás ember elment, s a mentális problémák melegágya megszűnt - bár ez baromság :D -, vagy azzal, hogy idén 10+1 ember volt a pályán. A kulcsszó pedig a pályán van, bezony. Ott valahogy Zlatant látva nekem hiányzott egy problémás, de vérbeli csapatember.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2010.07.06. 15:32:23-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Mihu
Director del Fútbol

2010.07.06. 15:21:18

Egy utolsó megjegyzés a Touré-Pep üggyel kapcsolatban.

"Kivételes személyiség, sajnálom, hogy távozik, pedig minden lehetséges dolgot megtettem, hogy nálunk folytassa."

Egyesek ezután a mondat után azt írták a fórumra, hogy látjátok, Pep egyáltalán nem hibás a dologban. Ő megtett mindent, de a pénzéhes és elégedetlen meg gyáva Yaya minden áron menni akart.

Ezeket az embereket emlékeztetném most, a Csiga ügy kapcsán. Pep azt mondta, hogy amíg Ő itt az edző, addig Csiga a csapatnál marad. Aztán lám-lám....mindenféle előzetes információ nélkül, egyszercsak eljött július 6.-a, amikor is hopp...az ukránt visszaadtuk a Shaktarnak.

Úgyhogy ennyit Pep nyilatkozatairól...
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.06. 15:21:17

Aki Pep igazolási dolgait kritizálja, az még nem vizsgált más edzőt ilyen szempontból.

Nálam a két legnagyobb edző Wenger és Ferguson. Mindkettőnél szarvashibákat tudunk felmutatni az igazolások téren.
Wengernél óriási probléma, hogy évek óta csak eladja a klasszis játékosait: Henry, Vieira, Campbell, Pires, stb, és nem vesz helyettük ugyanolyan szintűeket, csak fiatalokat, ezért nincs siker már évek óta.
Fergusonnál pedig az utóbbi 3 évben szintén fel tudunk sorolni nagy bukásokat, ha már Pep-et rossznak "tartjuk" az igazolásokban:
1. Anderson (31 milla egy 19-20 éves játékosért! anno, aki eddig nagyon keveset játszott, pedig már 3 éve tagja a csapatnak)
2. Nani (25 milla, szintén epizódszerepek évek óta)
3. Berbatov (38 milla!!!! - no comment)
4. Hargreaves - ez mondjuk nagy pech a sérülékenysége miatt, de ha kritikusok vagyunk, akkor idesoroljuk.

Nos, itt van a világ két legjobb edzője, és láthatjuk, hogy ők sem tökéletesek. Ezek után nagy butaság Pep-et ostobának titulálni, mert minden edző hibázhat és hibázik is, mert emberből van. Inkább szúrjon el egy igazolást, inkább vegyen meg egy bénát 30milláért, de nyerje meg a bajnokságot mindig, s verje meg mindig a nagyképű madridiakat. Érthető?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.07.06. 15:22:59-kor.
Válasz küldése