De, csak azt mondom, hogy a Málagánál is hasonló mecénás van, ami Angliában megszokott. Ő viszont nem hirtelen akar világverő csapatot csinálni, hanem idővel akar egy jó csapatot összehozni.barca99 írta:És akkor a többi spanyol csapatnál nem lehetséges, hogy a tulajdonos ésszel adagolja a csapatokba a pénzt?Lionel85 írta:Amúgy a Málagánál már van egy külföldi tulaj, de ő módszeresen akarja felépíteni a csapatot, nem hirtelen jött 100 milliókkal felturbózni a csapatot, lásd Chelsea, Man. City.
La Liga / Copa del Rey
- Lionel85
- Llegenda del Barça

És akkor a többi spanyol csapatnál nem lehetséges, hogy a tulajdonos ésszel adagolja a csapatokba a pénzt?Lionel85 írta:Amúgy a Málagánál már van egy külföldi tulaj, de ő módszeresen akarja felépíteni a csapatot, nem hirtelen jött 100 milliókkal felturbózni a csapatot, lásd Chelsea, Man. City.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azért, mert a spanyol bajnokságban még van jó utánpótlás nevelés, ami Angliában nincs. Alig van a topcsapatokban saját nevelésű fiatal. Mert mit hallani hétről-hétre a sajtóban? Az Arsenal, a Chelsea, a MU vagy a Tottenham xy fiatal focistát figyeli éppen a spanyol bajnokságban vagy más bajnokságban. Mert 16-17-18 évesen viszik el a fiatalokat, hogy ott építsék be a nagycsapatba.
Alig pár napos hír, hogy Wenger Oriol Romeut környékezte meg. Amíg nincsenek itt Manszúr sejkek vagy Abrahimovicsok vagy fél Kína, addig van jó sora a spanyol labdarúgásnak. Ha ide is betörnek, akkor van gáz. Persze, anyagilag biztos jól járnak a csapatok, aláírom, de ugyanakkor mégtöbb légiós lepi el a La Ligát. Így jó minden, ahogy van. Nem Anglia a követendő példa, Szerintem.
Amúgy a Málagánál már van egy külföldi tulaj, de ő módszeresen akarja felépíteni a csapatot, nem hirtelen jött 100 milliókkal felturbózni a csapatot, lásd Chelsea, Man. City.
Alig pár napos hír, hogy Wenger Oriol Romeut környékezte meg. Amíg nincsenek itt Manszúr sejkek vagy Abrahimovicsok vagy fél Kína, addig van jó sora a spanyol labdarúgásnak. Ha ide is betörnek, akkor van gáz. Persze, anyagilag biztos jól járnak a csapatok, aláírom, de ugyanakkor mégtöbb légiós lepi el a La Ligát. Így jó minden, ahogy van. Nem Anglia a követendő példa, Szerintem.
Amúgy a Málagánál már van egy külföldi tulaj, de ő módszeresen akarja felépíteni a csapatot, nem hirtelen jött 100 milliókkal felturbózni a csapatot, lásd Chelsea, Man. City.

- noname
- Llegenda del Barça
Viszont végülis jól jött ki a Fio a dologból. Nemértem ide miért nem jönnek a befektetők. Angilában is a nagy bhefektetők miatt ilyen erős a bajnokság. Tottenham, Cselzi, MC - sehol se lennnek ha nem költenek el hatalmas összegeket.
Az egyetlen dolog ami nálunk pozitívum h a Valnecia tudta rendezni a pénzügyeit anélkül h túlságosan legyengültek volna.
Az egyetlen dolog ami nálunk pozitívum h a Valnecia tudta rendezni a pénzügyeit anélkül h túlságosan legyengültek volna.
A Fifa egy szégyen
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A teljesség igénye nélkül soroltam fel.
Egyébként ha jól emlékszem, még az exBarçás Dani is ott játszott. Legutóbb pedig Sergio García is ott futballozott, aki Barcelona-nevelés. Idén nyáron ment az Espanyolhoz.

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Kihagytad az egyik nagy kedvencemet DenilsontLionel85 írta:A Fio asszem meg is szűnt és újraalapították, nem? Remélem nem jut ide a Betis és jön egy jó befektető. Kár lenne, ha eltűnnének a labdarúgás térképéről. Megannyi jó játékost adtak, ha csak a 2000-es éveket nézzük is: Joaquín, Marcos Assuncao, Juanito, Capi... Pár éve még a portugál válogatott Ricardo is ott védett.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A Fio asszem meg is szűnt és újraalapították, nem? Remélem nem jut ide a Betis és jön egy jó befektető. Kár lenne, ha eltűnnének a labdarúgás térképéről. Megannyi jó játékost adtak, ha csak a 2000-es éveket nézzük is: Joaquín, Marcos Assuncao, Juanito, Capi... Pár éve még a portugál válogatott Ricardo is ott védett.noname írta:Nagy kár értük. Nagy múltú csapat. Nemrgé pedig évről évre ők voltak a meglepetéscsapat. Remélem hasonló sorsuk lesz mint a Fio-nak, akiket ha jól tom a negyedosztályba raktak vissza, majd kb 3-4 év alatt ismét az elsőosztály egyik legerősebb gárdájává váltak.

- noname
- Llegenda del Barça
Nagy kár értük. Nagy múltú csapat. Nemrgé pedig évről évre ők voltak a meglepetéscsapat. Remélem hasonló sorsuk lesz mint a Fio-nak, akiket ha jól tom a negyedosztályba raktak vissza, majd kb 3-4 év alatt ismét az elsőosztály egyik legerősebb gárdájává váltak.Lionel85 írta:Becsődölt a Real Betis
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/ ... eal_betis/
Kellemetlen hír, pedig azt vártam, hogy már idén az első osztályban lesznek... Ehelyett lehet, hogy felbomlik a csapat és még kisebb ligába száműzik őket. Pedig jónéhány éve még előrébb végeztek a bajnokságban, mint a Sevilla. Rendesen tönkrementek.
A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
2 eve minket is megfogtak:3-2 nekunk es 2-2 idegenben...Jo meccsek voltakLionel85 írta:Becsődölt a Real Betis
Kellemetlen hír, pedig azt vártam, hogy már idén az első osztályban lesznek... Ehelyett lehet, hogy felbomlik a csapat és még kisebb ligába száműzik őket. Pedig jónéhány éve még előrébb végeztek a bajnokságban, mint a Sevilla. Rendesen tönkrementek.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nagyon nagy kár értük. Ha jól emlékszem, akkor a 2005-2006-os szezonban indulhattak a BL-ben is, ahol a csoportkörben 1-0-ra verték a Chelseat. (a visszavágón simán kikaptak)Lionel85 írta:Becsődölt a Real Betis
Most hirtelen nem néztem utána, úgyhogy nem biztos, hogy stimmel a dátum, de a lényeg, hogy nemrég még stabil TOP10-es csapat voltak...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Becsődölt a Real Betis

Már nem azért, de az Európai Szuperkupa miért akkora szám? Egy Inter-Atletico Madrid meccs főleg egy ilyen jelentéktelen kupánál olyan mintha gimnáziumban iskoláscsapatoknál összeengednénk a 12.-et és a 9.-et..
[/quote]
Már nem azért...de gondolom örültél amikor megvertük az ukránokat a döntőben...ennyit erről...

Már nem azért...de gondolom örültél amikor megvertük az ukránokat a döntőben...ennyit erről...

- El fanático
- Entrenador del Barça
Lichtenstein - Spanyolország EB selejetező félidőben 0-2! / Torres ' 17 és Villa '25 /

A galaktikus korszak egyik nagy áldozata volt. Szép karriert futott be azért igy is, sok sikert neki a továbbiakban .

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Director del Fútbol
Nem tartják meg, goal.com szerint Cerezo megerősítette hogy a Schalke megveszi.lui1698 írta:Most nézem ez a gyerek a tavalyi szezonban 64 meccsen játszott!Krojf írta:Ha Jurado-t is megtartják, akkor meg pláne!
K.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy kis spanyol válogatott történelem. A kezdetektől napjainkig, a legfrissebb vb-győzelemig.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... z-2043006/
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... z-2043006/

- kennyke04
- Entrenador del Barça
csak ha jól tudom leginkább csereként volt alapember. Simaoval váltogatták/váltogatják egymást, főleg mióta Reyes is megtanult ismét focizni.lui1698 írta:Most nézem ez a gyerek a tavalyi szezonban 64 meccsen játszott!Krojf írta:Ha Jurado-t is megtartják, akkor meg pláne!
K.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- lui1698
- Llegenda del Barça
Most nézem ez a gyerek a tavalyi szezonban 64 meccsen játszott!Krojf írta:Ha Jurado-t is megtartják, akkor meg pláne!
K.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vhogy megkedveltem az Atmát, nem tudom miért
van jópár játékosuk akiket bírok, és elég szép játékra is képesek. De szerintem idén is jön egy-két váratlan hullámvölgy,és kapaszkodhatnak max a Blért.
Forlan pedig tényleg klasszisnak tekinthető már egy ideje, formája évek óta stabil,és magas szintű. Jó váltás volt neki anno a M.U.-Villarreal transzfer.

Forlan pedig tényleg klasszisnak tekinthető már egy ideje, formája évek óta stabil,és magas szintű. Jó váltás volt neki anno a M.U.-Villarreal transzfer.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Már nem azért, de az Európai Szuperkupa miért akkora szám? Egy Inter-Atletico Madrid meccs főleg egy ilyen jelentéktelen kupánál olyan mintha gimnáziumban iskoláscsapatoknál összeengednénk a 12.-et és a 9.-et..Krojf írta:A "Matracosokra" jó lesz nagyon odafigyelnünk!
A Gijon elleni első félidejük figyelemreméltóra sikeredett.
Mindkét meccsünk markáns lehet velük, főleg hogy EL- és Európai Szuperkupa-győztesekké váltak.
Ha Jurado-t is megtartják, akkor meg pláne!
K.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Tavaly a kisebbik madridi alakulatnak csak ellenünk sikerült felszívnia magát, amikor a bajnokságba nagyon gyengék voltak, most azért azthiszem nem egy csapat fog ott hagyni 2 akár 3 pontot, az első fordulót elnézve akár még a bajnokságba is lehet beleszólásuk ha ilyen szépen és nem mellesleg stabil formát tudnak hozni. De biztos vagyok benne, hogy mou is alkotni fog ezzel a reallal valamit (ha hagyják). De véleményem szerint se a Valencia se a Sevilla nincs olyan erős mint a madridi gárda. Ez csak az első forduló alapján aminek semmi jelentősége még és csak is saját vélemény 

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Nem csak az első hanem a második félidő is szép volt. Jobban félek pillanatnyilag tőlük mint a Reáltól 

FC Barcelona Campions Del Mon
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
A "Matracosokra" jó lesz nagyon odafigyelnünk!
Mindkét meccsünk markáns lehet velük, főleg hogy EL- és Európai Szuperkupa-győztesekké váltak.
K.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
-
- Jugador d'estrella
Joan Capdevilát, hogy csókolja meg őt, a nős balbekk azonban mosolyogva nemet mondott a riporternőnek.kanty írta:Ez jó.zsoltfree írta:Nem tudom hogy linkelték-e már valahova, de szerintem nagyon nagy!
http://www.origo.hu/foci-vb-2010/201007 ... video.htmlSzivott a csaj rendesen.
De teljesen érthető a döntése, biztosan van neki is baratnője akinek nem hiszem, h tetszett volna a csókos jelenet.![]()