Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na ez az.Fernando írta: Azzal se értek egyet, hogy néhány játékost külön kell védeni, mint pl Messi-t mert a világ legjobbja. Rá is ugyanazok vonatkoznak mint mindenki másra, és arra is aki lesérítette. Így fair.
Teljesen igazad van! De nem tudom láttátok-e messi bokáját, amikor oda csusztak! Nemzetisporton fönn volt, kb. ugy be volt dagadva, mint egy kisgyerek öklének a mérete! És azért az elég durva!A 12 meccs eltiltással azért értenék egyet, mert így mindenki számára világossá tennék, hogy ha így lép be valaki, szándékosan, akár sérülést okozni (bár remélhetőleg ilyen nincs) akkor az vállalja az utána következő kihagyást. 12 meccs tényleg lehet sok egy kicsit, talán még a 10 is, de egy 4-5 meccsről simán elmeszelném. Mert szép, hogy lenyilatkozza, hogy már nemtudta megállítani a mozgást, valamint nem akart ő odalépni.. Ez a blablabla rész. DEhogynem akart ő oda lépni, nem is nagyon akart megálljt parancsolni magának. Szóval a későbbiek érdekében, egy keményebb büntetésnek örülnék.
Én sem büntetném ilyen súlyosan. Tény hogy durva szabálytalanság volt, de nem tudott mit tenni. Messi lábmunkája elképesztően gyors, és nagyon nehéz a védőknek eltalálni a megfelelő ütemet. Ne értse félre senki, nem védeni akarom Újfalusit, csupán nem láttam benne rossz szándékot.MessiFan írta:Én szerintem nem kéne 12 meccsre eltiltani Újfalusit. Nem tört lábat és nem is szakadt el semmi Messi lábában. Én csak 2-3 meccsre tiltanám el. Nem akart ő rosszat.
Ha ez a hsz nem idevaló akkor bocs.
Ezt már az Almería-nál is bizonyította. A liga egyik legjobb edzője.Lionel85 írta:Emery (MRI) érti a dolgát.
Nem biztos. Mi lesz ha 6-5 lesz. Még van egy félidőkistotti írta:Egy biztos. malagai sikerCapon írta:Az igenkíváncsi leszek mi lesz a végeredmény.
Csere.forlán10 írta:Pintér játszik?
Ez komoly?? ??? Pintér játszik?visca el barca írta:az igen
zaragoza-malaga a 35. percben 0-5
Nekem is szimpatikusnak tűnt az Hércules. Négy helyzetet kaptak a Barcelonától, ebből kettőt értékesítettek. Keményen küzdöttek, megérdemelt a 3 pontjuk! Azt viszont nem hinném, hogy EL-helyen végeznének, még mindig kiscsapatnak számítanak, mert nem egy meccsből kell levonni a következtetést, hanem egy egész szezonból!Xanthor írta:A mai érzelmeket félretéve szimpatikus csapat ez a Hércules! A Trezeguet-Valdez csatársornál szerintem csak a Barcának, Realnak, At.Madridnak és Sevillának van jobb, ráadásul a többi erősítésük is rendkívül jó. Én nem lepődnék meg, ha bejönnének egy EL helyre.
KAPUSOK: Victor Valdés (Barcelona), Jordi Codina (Getafe)Tocy írta:
Valaki, aki tájékozottabb...tudna írni nekem katalán játékosokat