Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem büntetném ilyen súlyosan. Tény hogy durva szabálytalanság volt, de nem tudott mit tenni. Messi lábmunkája elképesztően gyors, és nagyon nehéz a védőknek eltalálni a megfelelő ütemet. Ne értse félre senki, nem védeni akarom Újfalusit, csupán nem láttam benne rossz szándékot.MessiFan írta:Én szerintem nem kéne 12 meccsre eltiltani Újfalusit. Nem tört lábat és nem is szakadt el semmi Messi lábában. Én csak 2-3 meccsre tiltanám el. Nem akart ő rosszat.
Ha ez a hsz nem idevaló akkor bocs.
Ezt már az Almería-nál is bizonyította. A liga egyik legjobb edzője.Lionel85 írta:Emery (MRI) érti a dolgát.
Nem biztos. Mi lesz ha 6-5 lesz. Még van egy félidőkistotti írta:Egy biztos. malagai sikerCapon írta:Az igenkíváncsi leszek mi lesz a végeredmény.
Csere.forlán10 írta:Pintér játszik?
Ez komoly?? ??? Pintér játszik?visca el barca írta:az igen
zaragoza-malaga a 35. percben 0-5
Nekem is szimpatikusnak tűnt az Hércules. Négy helyzetet kaptak a Barcelonától, ebből kettőt értékesítettek. Keményen küzdöttek, megérdemelt a 3 pontjuk! Azt viszont nem hinném, hogy EL-helyen végeznének, még mindig kiscsapatnak számítanak, mert nem egy meccsből kell levonni a következtetést, hanem egy egész szezonból!Xanthor írta:A mai érzelmeket félretéve szimpatikus csapat ez a Hércules! A Trezeguet-Valdez csatársornál szerintem csak a Barcának, Realnak, At.Madridnak és Sevillának van jobb, ráadásul a többi erősítésük is rendkívül jó. Én nem lepődnék meg, ha bejönnének egy EL helyre.
KAPUSOK: Victor Valdés (Barcelona), Jordi Codina (Getafe)Tocy írta:
Valaki, aki tájékozottabb...tudna írni nekem katalán játékosokat