Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.10.29. 12:27:27

zola8787 írta:Tegnap elkezdtem a Remény habjait, csak nem tudtam végignézni, kb. a felénél járok, eddig nagyon bejövős, tudtok még hasonló filmeket???
Halálsoron. Nállam abszolút NO1.
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2010.10.29. 12:24:36

Charlie írta:Fernando említette az Ideglelést meg a Paranormal Activityt, hát szerintem mindkettő borzalom, olcsó költségvetésű "remekművek". Fájdalamat éreztem a nézése közben, pedig ez ritka. Sziklák szeme is jópofa. Nekem tetszett a Motel első része, második rész az az első koppintása nagyrészt. Mondjuk nekem nehéz megfelelni egy horrorfilmnek, kiskoromban kezdtem nézni őket és már nem lepődök meg sok mindenen.

Szerk.: Esti filmezéshez a Descent meg a Legenda vagyok jól megy.
C.
Így van, paranormal activity egy nagy f.os. A motel meg az egyik kedvencem, a sziklák szeme is. Ezek ajnánlósak :wink:
A Nem fogadott hívás jó movie :?:
Kép
Zaen
Jugador del Barça

2010.10.29. 12:12:34

Charlie írta:Fernando említette az Ideglelést meg a Paranormal Activityt, hát szerintem mindkettő borzalom, olcsó költségvetésű "remekművek". Fájdalamat éreztem a nézése közben, pedig ez ritka. Sziklák szeme is jópofa. Nekem tetszett a Motel első része, második rész az az első koppintása nagyrészt. Mondjuk nekem nehéz megfelelni egy horrorfilmnek, kiskoromban kezdtem nézni őket és már nem lepődök meg sok mindenen.

C.
Teljesen egyetértek a véleményeddel az Idegleléssel és a Paranormal Activityvel kapcsolatban. Én konkrétan mindkettőt untam, de amíg az előbbinél legalább értékeltem az ötletet (hiszen azelőtt senki se csinált ilyet ha jól tudom), addig az utóbbit már csak egy gyenge koppintásnak éreztem (az meg, hogy jön 2. része az no comment). Ha már kis költségvetésű horror, akkor már inkább a Fűrész első része. A többi se olyan rossz, de inkább az egyszer nézős kategóriák.

ui.: Paranormal activity kimaradt jelenetek :D
Kép
Zaen
Jugador del Barça

2010.10.29. 11:59:41

zola8787 írta:Ajánlásotokra megnéztem a Philadelphiát. Hm...
22 éves létemre megkönnyeztem a végét, 10/10 !!!
Szenzációs film.
Tegnap elkezdtem a Remény habjait, csak nem tudtam végignézni, kb. a felénél járok, eddig nagyon bejövős, tudtok még hasonló filmeket???
Egyik ismerősüm az Ausztráliát ajánlotta, ismeri vki?
Az Remény rabjai inkább. :D Bocs, de egyszerűen nem tudtam kihagyni... Egyébként óriási film, nem véletlen van az imdb toplistáján az első helyen. Mindenkinek nagyon ajánlós (ha nem kötelező :P )!
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2010.10.29. 11:56:51

Fernando említette az Ideglelést meg a Paranormal Activityt, hát szerintem mindkettő borzalom, olcsó költségvetésű "remekművek". Fájdalamat éreztem a nézése közben, pedig ez ritka. Sziklák szeme is jópofa. Nekem tetszett a Motel első része, második rész az az első koppintása nagyrészt. Mondjuk nekem nehéz megfelelni egy horrorfilmnek, kiskoromban kezdtem nézni őket és már nem lepődök meg sok mindenen.

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.29. 10:33:19

visca el barca írta:
zola8787 írta:Egyik ismerősüm az Ausztráliát ajánlotta, ismeri vki?
klasszikus romantikus dráma, de sztem nagyon jó. ha csiped az ilyen filmeket akkor a hideghegye-et ajánlanám. kategoriájában viszi a pálmát, oriási film, nagyon jó szinészi teljesítményekkel.
A Hideghegy nekem nagyon nem jött be, de az Ausztrália igen. Az Ausztráliát én inkább a Tűz óceánjához (Hidalgo) tudnám hasonlítani. Mindkettő nagyon jó!
visca el barca
Presidente del Barça

2010.10.29. 10:05:40

zola8787 írta:Egyik ismerősüm az Ausztráliát ajánlotta, ismeri vki?
klasszikus romantikus dráma, de sztem nagyon jó. ha csiped az ilyen filmeket akkor a hideghegye-et ajánlanám. kategoriájában viszi a pálmát, oriási film, nagyon jó szinészi teljesítményekkel.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.29. 09:37:03

Kick-Ass 10/5

Nem kerül be a filmtörténelem legnagyobbjai közé, viszont legalább egyáltalán nem volt jó. Egyszer meg lehet nézni. Talán az egyetlen pozitívum a harcjelenetek koreográfiája...
Fernando
Llegenda del Barça

2010.10.29. 07:55:58

A magasfeszültséget meg ne nézze senki. Ultragagyi. 2-3 éve láttam, és egyszerűen semmi se történik benne, csak néha leesik egy fej. Soha többet.

Ajánlanám még:

Aki bújt, aki nem (szigorúan csak az 1. része)
Véres valentin

Bár én a horrornál sokkal jobban szeretem a psycho thrillereket:
pl.: Ideglelés, Paranormaly Activity
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2010.10.29. 07:19:00

zola8787 írta:Ajánlásotokra megnéztem a Philadelphiát. Hm...
Szenzációs film.
Tegnap elkezdtem a Remény habjait, csak nem tudtam végignézni, kb. a felénél járok, eddig nagyon bejövős, tudtok még hasonló filmeket???
A Hét élet (Seven Pounds) c. filmet tudnám még ajánlani,ami eszembe jut.Meg mondjuk a Halálsoron-t (The Green Mile).
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
zola8787
Director del Fútbol

2010.10.29. 06:29:00

Ajánlásotokra megnéztem a Philadelphiát. Hm...
Szenzációs film.
senzu
Entrenador del Barça

2010.10.28. 18:55:39

Devid16 írta::lol: Frankó. Akkor jól készültem :D Ezt a magasfeszültséget még beszerzem...am eddigi legjobb horrorfilmem a Sziklák szeme 1-2. Nekem nagyon tetszett mind2. Köszi szépen. Lehet készülve a Fűrész 7re megnézzük az 1-6ot :D
Magasfeszültség trailere:

http://www.youtube.com/watch?v=Nrp0WVNdk74
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.10.28. 18:29:39

Devid16 írta::lol: Frankó. Akkor jól készültem :D Ezt a magasfeszültséget még beszerzem...am eddigi legjobb horrorfilmem a Sziklák szeme 1-2. Nekem nagyon tetszett mind2. Köszi szépen. Lehet készülve a Fűrész 7re megnézzük az 1-6ot :D
Úgy ám. Én lassan túl vagyok rajta. Szombaton megyek végül a 7-re. Ejj, de várom. 8)

Amúgy horrorfilm: mindenhol azt olvasom, hogy az Ördögűző a lekeményebb, legkomolyabb horror valaha. Nem tudom, én még nem mertem megnézni. De, megkéne. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Devid16
Jugador d'estrella

2010.10.28. 18:25:27

:lol: Frankó. Akkor jól készültem :D Ezt a magasfeszültséget még beszerzem...am eddigi legjobb horrorfilmem a Sziklák szeme 1-2. Nekem nagyon tetszett mind2. Köszi szépen. Lehet készülve a Fűrész 7re megnézzük az 1-6ot :D
miihii
KHAL

2010.10.28. 18:18:38

senzu írta:
Devid16 írta:Heló. Éjszakai filmezés lesz a haverokkal...van pár horrorom amit most szedtem össze de ha tudtok jókat légyszi írjatok...minden jöhet...akár régi klasszikusok is :D Előre is köszi
Nekem anno a The Descent eléggé bejött.
Adom.A Barlang 1-2 nekem is tetszett.
Aztán mondjuk a Sziklák szeme 1-2 (The Hills Have Eyes).
A Fűrészt nem hiszem,h említenem kéne,de azért megteszem :P
Zombis vonalon a Resident Evil széria üt,meg a 28 nappal később - 28 héttel később.
Aztán mondjuk a Végső állomás (Final Destination) filmek.
A kör is ajánlós (The Ring).
REC (ebből az egy tetszett,a folytatása sztem elég gagyi a sztori miatt...)

Elsőre kábé ennyi :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
senzu
Entrenador del Barça

2010.10.28. 17:42:11

Devid16 írta:Heló. Éjszakai filmezés lesz a haverokkal...van pár horrorom amit most szedtem össze de ha tudtok jókat légyszi írjatok...minden jöhet...akár régi klasszikusok is :D Előre is köszi
Nekem anno a The Descent eléggé bejött.
Amiről mondták, hogy nagyon paraszt, az a Magasfeszültség. Francia horror, én nem néztem meg, azóta már kiégtem a horrorfilmekből.
Devid16
Jugador d'estrella

2010.10.28. 17:20:22

Heló. Éjszakai filmezés lesz a haverokkal...van pár horrorom amit most szedtem össze de ha tudtok jókat légyszi írjatok...minden jöhet...akár régi klasszikusok is :D Előre is köszi
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.27. 17:00:54

Törvénytisztelő állampolgár: 10/9! Nálam nagyon bejövős...
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.10.27. 11:30:01

Friday Night Lights season 5 promo

ma van premier! végre :wink:

és köszi a múltkori tippeket a romantikus filmekre, a Wicker Park lett végül. jó volt nagyon :wink: köszi,kanty :!:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.26. 00:55:49

Fecooo írta:DexterS05E05

Quinn kezd idegesítővé válni...
nem igazán értettem 1-2 dolgot: Márijjá azért segített annak a nyomozószerűségnek, h hagyják békén Batistát? nem értem az összefüggést! kellett egy nő a csávó elkapásához? egyáltalán miért akarták elkapni? miért pont azt a csávót kérte fel Quinn, h kémkedjen Dex után?
Lumen meg sztem mégse ment el, lehet, h tényleg ő lesz Dex padawanja? :D
ebben azért kételkedem egyelőre...
Masuka nagyon vagány volt azzal a tetkóval, a készítőjének neve meg Michael Angelo :D :lol:

Charlie, ha megnézted a részt, leírnád a saját véleményed? hátha te többet értettél meg...
Na szóval az előbb néztem meg, gondolom a felirattal könnyebb dolgom van,mert teljesen egyértelmű voltak a miértek :)

Márijjá azért kellett segítségnek,mert ismerte, sőt megbízott benne az a korrupt zsaru akit elkaptak, erre utal a tag és Quinn beszélgetése végig,de a kulcs része:
Quinn: Miről beszélsz? Mikor b.... én át?
Tag: Soha, de Laguerta most tanított meg rá, hogy mindig van egy első alkalom.

Szóval egyértelmű, Quinn is azért ismeri,mert egy (általunk eddig nem látott) zsaru. +mivel ismeri, tudja,h benne van hasonló dolgokban, amúgy is sáros már,és haragszik azokra,akire Quinn is, két legyet egy csapásra effekt.

segítettem? :D

am jó rész volt, csaj azért maradt mert motozásnál még jobban ráébredt,h így lezáratlanul nem tud élni, ez elég biztos. Remélem azért kicsit felpörgetik a dolgokat, így hogy még 1 tag rá van állva Dexre, tuti 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kurdt
Megmentő :)

2010.10.25. 22:45:57

Hosszab cucc jön, témája a Soul Kitchen c. Fatih Akin-film; Ben Affleck második rendezése, a The Town, a Minden rendben lesz című dán film, illetve a múlt hét végén rendezett Kiskakas animációs filmfesztivál. Akiket ezek nem érdekelnek, annak köszönöm, hogy idáig elolvasta, számára eddig tartott... :wink:

Soul Kitchen: Jópofa kis vígjáték, igyekszik nem komolyan venni magát. A hamburgi görögök (akikről a film szól) jó arcok de semmi különösek. Amúgy is nagyon bírom Fatih Akint, tehát nekem ez a film bejött (habár azt nem állítom, hogy nincs benne egypár klisé), azoknak ajánlom, akik szeretik a német filmketet, akik megörülnek, ha meglátják Udo Kiert egy filmben, illetve akik kíváncsiak arra, hogy Gryllus Dorka hogy beszél németül.

The Town: Nekem bejött Ben Affleck első rendezése, a Gone Baby Gone. Ez kicsit más, de ez is rendben van. Vannak ugyan rá utalások (méghozzá elég nyilvánvalóak), de ez mégsem a bostoni Usual Suspects. Egy négy fős bandáról van szó, akik bankokat és pénzszállítókat rabolnak. Nyakukon az FBI, személyes gondok, meg minden. A vége kicsit necces, de látszik a filmen, hogy Affleck is Bostonban nőtt fel. És most már az is biztos, hogy jobb rendező, mint színész (illetve azt már régebben tudtam, hogy az öccse jobb színész, mint ő).

Minden rendben lesz: Na ez egy egészen furcsa, ugyanakkor egészen jó élmény/film volt. Egy olyan messzire elérő összeesküvést és eltussolást mesél el, amit eddig csak Amerikában tudtunk elképzelni, illetve csak amerikai filmekben láttunk. A film egyetlen hibája, hogy a rendező (Christoffer Boe) egy nagyképű shrekkkfej. Szépen fényképez, de mégsem tetszik (erre angolban van egy nagyon jó szó: pretencious); és úgy variál az idővel, hogy az szerintem csak őt nem zavarja. Ettől függetlenül a filmje "sajnos" jó.

Kiskakas: Harmadszor rendezték meg, először voltam. Három nap az animáció jegyében a régi Szinbád moziban (ma Kino-nak hívják). Ezt úgy kell elképzelni, hogy neves európai művészeti egyetemek (köztük a magyarországi MOME is) tanulói által készített animációs rövidfilmeket szednek kb. egy-egy órás blokkoka és a blokkokra lehet jegyet váltani. Nekem a MOME, a valenciennes-i, a brüsszeli, illetve a párizsi egyetem blokkjait volt szerencsém megnézem, mind a négy nagyon érdekes és jó volt. Itt nem nagyon lenne értelme ecsetelni a tartalmat ezért linkeltem párat, amit megtalálta YouTube-on:

MOME
Életvonal by Tomek Ducki
Büdöske by Hermán Árpád
Spiss by Sándor József; ez egy videoklip

Brüsszel
Sequence 1 Plan 2 by Rémi Durin
Bill & Bob by Nicolas Fong
Milovan circus by Gerlando Infuso
Telerific Voodoo by Paul Jadoul

Valenciennes
Meet Buck by Yann De Preval; ez csak egy előzetes
True Color by Pierre Ducos and Bertrand Bey
Loop by Julien Rancoeur, Vincent Baertsoen, Charles Blanchard, Émilie Boyard

Párizs
Pyrats by Yves Bigerel
Burning Safari by Vincent Aupetit
Junk Space by Marion Delannoy
Oktapodi by Julien Bocabeille
For Sock's Sake by Carlo Vogele
Le Phare by David Francois
Trois Petit Points by Lucrece Andreae

Soknál nem írtam le az összes készítőt, tőlük (és tőletek) elnézést kérek, sokat írtam, és hát....lust vagyok.
:wink:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.25. 22:22:17

így már könnyű László, ha magyarul néztem volna meg, akkor nem kérek én se véleményt :P :lol: :lol:

természetesen mindkettőtök véleményét el fogom olvasni és köszönöm! :D
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.25. 21:50:49

ozsimiki írta:
Fecooo írta:
Charlie, ha megnézted a részt, leírnád a saját véleményed? hátha te többet értettél meg...
na szép az én véleményem már nem is érdekel :?: :cry: :D akkor nem is írom le...na jó még meg se néztem,de mindjárt neki is állok :D
Jelentem Ferenc, hogy már két embert sértettél vérig azzal, hogy az ő véleményüket nem kérted ki. :lol:
Nemsoká én is írok véleményt róla. :wink: :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.25. 21:49:10

ozsimiki írta:
Fecooo írta:
na szép az én véleményem már nem is érdekel :?: :cry: :D akkor nem is írom le...na jó még meg se néztem,de mindjárt neki is állok :D
bocs Ozsi, csak tudtam, h Charlie van annyira elvetemült, h szintén angolul nézi meg, rólad tudom, h türelmesen kivárod az ungarische feliratot :D

sejtettem,h a türelmetlenséged lehet a háttérben :wink: :lol: meg amúgy is, így meg volt a napi fennakadásom legalább :D (természetesen nem kell komolyan venni) Ozsi
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.10.25. 21:37:30

kennyke04 írta: Nekem egyenlőre a Párterápia az év vígjátéka, de én azt asszonnyal néztem, találtunk pár párhuzamot, lehet csak azért tetszett :)
Akkor nem vagyunk egy hullámhosszon, mert nekem egyáltalán nem jött be... mozifanatikuson láttam, tehát külön nem adtam ki rá pénzt, de nekem meg nagyon nagy csalódás volt a film :?
Válasz küldése