Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Halálsoron. Nállam abszolút NO1.zola8787 írta:Tegnap elkezdtem a Remény habjait, csak nem tudtam végignézni, kb. a felénél járok, eddig nagyon bejövős, tudtok még hasonló filmeket???
Így van, paranormal activity egy nagy f.os. A motel meg az egyik kedvencem, a sziklák szeme is. Ezek ajnánlósakCharlie írta:Fernando említette az Ideglelést meg a Paranormal Activityt, hát szerintem mindkettő borzalom, olcsó költségvetésű "remekművek". Fájdalamat éreztem a nézése közben, pedig ez ritka. Sziklák szeme is jópofa. Nekem tetszett a Motel első része, második rész az az első koppintása nagyrészt. Mondjuk nekem nehéz megfelelni egy horrorfilmnek, kiskoromban kezdtem nézni őket és már nem lepődök meg sok mindenen.
Szerk.: Esti filmezéshez a Descent meg a Legenda vagyok jól megy.
C.
Teljesen egyetértek a véleményeddel az Idegleléssel és a Paranormal Activityvel kapcsolatban. Én konkrétan mindkettőt untam, de amíg az előbbinél legalább értékeltem az ötletet (hiszen azelőtt senki se csinált ilyet ha jól tudom), addig az utóbbit már csak egy gyenge koppintásnak éreztem (az meg, hogy jön 2. része az no comment). Ha már kis költségvetésű horror, akkor már inkább a Fűrész első része. A többi se olyan rossz, de inkább az egyszer nézős kategóriák.Charlie írta:Fernando említette az Ideglelést meg a Paranormal Activityt, hát szerintem mindkettő borzalom, olcsó költségvetésű "remekművek". Fájdalamat éreztem a nézése közben, pedig ez ritka. Sziklák szeme is jópofa. Nekem tetszett a Motel első része, második rész az az első koppintása nagyrészt. Mondjuk nekem nehéz megfelelni egy horrorfilmnek, kiskoromban kezdtem nézni őket és már nem lepődök meg sok mindenen.
Szerk.: Esti filmezéshez a Descent meg a Legenda vagyok jól megy.
C.
Az Remény rabjai inkább.zola8787 írta:Ajánlásotokra megnéztem a Philadelphiát. Hm...
22 éves létemre megkönnyeztem a végét, 10/10 !!!
Szenzációs film.
Tegnap elkezdtem a Remény habjait, csak nem tudtam végignézni, kb. a felénél járok, eddig nagyon bejövős, tudtok még hasonló filmeket???
Egyik ismerősüm az Ausztráliát ajánlotta, ismeri vki?
A Hideghegy nekem nagyon nem jött be, de az Ausztrália igen. Az Ausztráliát én inkább a Tűz óceánjához (Hidalgo) tudnám hasonlítani. Mindkettő nagyon jó!visca el barca írta:klasszikus romantikus dráma, de sztem nagyon jó. ha csiped az ilyen filmeket akkor a hideghegye-et ajánlanám. kategoriájában viszi a pálmát, oriási film, nagyon jó szinészi teljesítményekkel.zola8787 írta:Egyik ismerősüm az Ausztráliát ajánlotta, ismeri vki?
klasszikus romantikus dráma, de sztem nagyon jó. ha csiped az ilyen filmeket akkor a hideghegye-et ajánlanám. kategoriájában viszi a pálmát, oriási film, nagyon jó szinészi teljesítményekkel.zola8787 írta:Egyik ismerősüm az Ausztráliát ajánlotta, ismeri vki?
A Hét élet (Seven Pounds) c. filmet tudnám még ajánlani,ami eszembe jut.Meg mondjuk a Halálsoron-t (The Green Mile).zola8787 írta:Ajánlásotokra megnéztem a Philadelphiát. Hm...
22 éves létemre megkönnyeztem a végét, 10/10 !!!
Szenzációs film.
Tegnap elkezdtem a Remény habjait, csak nem tudtam végignézni, kb. a felénél járok, eddig nagyon bejövős, tudtok még hasonló filmeket???
Egyik ismerősüm az Ausztráliát ajánlotta, ismeri vki?
Magasfeszültség trailere:Devid16 írta:Frankó. Akkor jól készültem
Ezt a magasfeszültséget még beszerzem...am eddigi legjobb horrorfilmem a Sziklák szeme 1-2. Nekem nagyon tetszett mind2. Köszi szépen. Lehet készülve a Fűrész 7re megnézzük az 1-6ot
Úgy ám. Én lassan túl vagyok rajta. Szombaton megyek végül a 7-re. Ejj, de várom.Devid16 írta:Frankó. Akkor jól készültem
Ezt a magasfeszültséget még beszerzem...am eddigi legjobb horrorfilmem a Sziklák szeme 1-2. Nekem nagyon tetszett mind2. Köszi szépen. Lehet készülve a Fűrész 7re megnézzük az 1-6ot
Adom.A Barlang 1-2 nekem is tetszett.senzu írta:Nekem anno a The Descent eléggé bejött.Devid16 írta:Heló. Éjszakai filmezés lesz a haverokkal...van pár horrorom amit most szedtem össze de ha tudtok jókat légyszi írjatok...minden jöhet...akár régi klasszikusok isElőre is köszi
Nekem anno a The Descent eléggé bejött.Devid16 írta:Heló. Éjszakai filmezés lesz a haverokkal...van pár horrorom amit most szedtem össze de ha tudtok jókat légyszi írjatok...minden jöhet...akár régi klasszikusok isElőre is köszi
Na szóval az előbb néztem meg, gondolom a felirattal könnyebb dolgom van,mert teljesen egyértelmű voltak a miértekFecooo írta:DexterS05E05
Quinn kezd idegesítővé válni...
nem igazán értettem 1-2 dolgot: Márijjá azért segített annak a nyomozószerűségnek, h hagyják békén Batistát? nem értem az összefüggést! kellett egy nő a csávó elkapásához? egyáltalán miért akarták elkapni? miért pont azt a csávót kérte fel Quinn, h kémkedjen Dex után?
Lumen meg sztem mégse ment el, lehet, h tényleg ő lesz Dex padawanja?
ebben azért kételkedem egyelőre...
Masuka nagyon vagány volt azzal a tetkóval, a készítőjének neve meg Michael Angelo![]()
Charlie, ha megnézted a részt, leírnád a saját véleményed? hátha te többet értettél meg...
Jelentem Ferenc, hogy már két embert sértettél vérig azzal, hogy az ő véleményüket nem kérted ki.ozsimiki írta:na szép az én véleményem már nem is érdekelFecooo írta:
Charlie, ha megnézted a részt, leírnád a saját véleményed? hátha te többet értettél meg...![]()
![]()
akkor nem is írom le...na jó még meg se néztem,de mindjárt neki is állok
![]()
bocs Ozsi, csak tudtam, h Charlie van annyira elvetemült, h szintén angolul nézi meg, rólad tudom, h türelmesen kivárod az ungarische feliratotozsimiki írta:na szép az én véleményem már nem is érdekelFecooo írta:
Charlie, ha megnézted a részt, leírnád a saját véleményed? hátha te többet értettél meg...![]()
![]()
akkor nem is írom le...na jó még meg se néztem,de mindjárt neki is állok
![]()
Akkor nem vagyunk egy hullámhosszon, mert nekem egyáltalán nem jött be... mozifanatikuson láttam, tehát külön nem adtam ki rá pénzt, de nekem meg nagyon nagy csalódás volt a filmkennyke04 írta: Nekem egyenlőre a Párterápia az év vígjátéka, de én azt asszonnyal néztem, találtunk pár párhuzamot, lehet csak azért tetszett![]()