Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Muniesával mivan ?:O Am tökéletes kezdő talán még Dos Santos kezdhetne , de igy elégdedett vagyok. (Mostanában ez ritkán mondható ez a kezdőcsapattal kapcsolatban )palesz77 írta:Hivatalos:
Pinto;Adriano-Bartra-Fontas-Maxwell;Thiago-Masch-Keita;Jeffren-Bojan-Pedro
Nem azt írtam, hogy gyenge kerettel vágunk neki, mert ha csak egy az egyben a Barca B állna ki, akkor is sokkal esélyesebbek lennénk. Viszont az ellenfél esetleges lenézése csak problémákhoz vezethet. (pl. anno a Getafe elleni kupa fiaskó) A keretről pedig csak annyit, hogy a nevek rendben vannak, de talán még edzésen se játszottak együtt olyan felállásban, mint amilyenben holnap pályára lépnek. Én bizakodom egy többgólos győzelemben minden esetre...Lionel85 írta:Azért lesznek így is ott jó játékosok, ahogy a keretet elnézem.
Pinto, Puyol, Abidal, Maxwell, Adriano, Mascherano, Keita, Bojan, Jeffren, Pedro, Miño, Bartra, Fontàs, Thiago, Dos Santos and Nolito.
A támadósor szűkös, de ott is vannak jó formában lévő játékosok, mint pl. Nolito. Épp ma néztem róla egy kis összeállítást:
http://www.youtube.com/watch?v=sZqdVIziyWs
És persze mi sem a gála csapatunkkal lépünk pályára, így nem árt odafigyelni az előzetesen gyenge ellenfél erősségeire.Lionel85 írta:Meg kell tisztelni mindig az ellenfelet, akár legyen a Real Madrid, vagy éppen a Ceuta.Ettől lesz szimpatikus ember Pep és persze nem hagyja lankadni a játékosok figyelmét egy harmadosztályú ellenfél ellen sem.
Szerintem tisztában van vele Capon.sjd írta:Capon írta:Villa pedig nem szerepelt eddig olyan jól, hogy most pihenőre menjen.eurobarca.hu írta:Az már eldőlt, hogy Messi, Busquets, Valdés, Iniesta, Piqué, Alves és Villa nem lépnek pályára kedden a harmadosztályú Ceuta otthonában
Capon írta:Villa pedig nem szerepelt eddig olyan jól, hogy most pihenőre menjen.
eurobarca.hu írta:Az már eldőlt, hogy Messi, Busquets, Valdés, Iniesta, Piqué, Alves és Villa nem lépnek pályára kedden a harmadosztályú Ceuta otthonában
Támogatom, hogy tartalékos csapattal álljunk fel. Gabi viszont sérült sajnos. Villa pedig nem szerepelt eddig olyan jól, hogy most pihenőre menjen. Szépen a kezdőbe raknám ennél sokkal könnyebb alkalma nem igazán lenne a gólszerzésre. Talán jót tenne neki ha összejönne 1-2 gól a mérkőzésen.Leomessi14 írta:Kezdom:
Pinto-Bartra-Milito-Fontas-Adriano-Mascherano-JDS-Thiago-Jeffren-Bojan-Nolito