Na, ez jó kis meccs volt. Hál istennek Bojan is tudott gólt rúgni, látszott rajta a megkönnyebbülés, remélem ettől beindul majd a szekér... Két embert emelnék ki:
Masc: Hát gyerekek, sose hittem volna, hogy ennyire jól fogja tolni az Argentin nálunk. A becsúszásai mesteriek, hihetetlen ütemérzéke van hozzá. Erre azért számítottam is, mert azt tudtam hogy megy neki. De ilyen keresztlabdákat!!

Hát jópárat még Xavi se tudott volna jobban megrúgni. Eszméletlenül jól fordítja ki oldalra a labdát, nagyon érzi ezeket a súlypontáthelyezéseket... Plusz Bojan gólja előtt. Jézusom, az is mekkora labda volt.

Meg adott ilyet Pedronak is, csak abból nem lett semmi. Egyszóval hihetetlenül kellemesen csalódtam benne. Már megértem miért kellett Pepnek... Eddig úgy tűnik, hogy fantasztikus igazolás.
Thiago: Hát, nem kell ide Pastore. Tudtam én ezt eddig is, de tegnap bebizonyította a kis BrazilSpanyol irányító. Az első 3 gólnál ő adta a gólpasszt - Nolitonál gondolom nem annak számították, mert utána még szólózott egy sort a srác, de Thiago tette elé -, Pedro góljánál pedig az utolsó előtti érintés volt az övé. És emellett még a 11-est érő Bojan kiugratásnál is ő varázsolta Krkic elé külsővel... Egyszóval szinte mindenben benne volt. Messi gólja előtti gólpassza pedig elmond mindent róla... Az a két csel, és a jó ütempassz - a passz már gyerekjátéknak tűnt a cselek után.

Szerintem bizonyította, hogy megérett a felnőtt keretre a srác. És azok a cselek... Ahogy a talpával húzogatja, és bokából tologatja a passzokat. Öröm nézni, olyan lazán és ösztönösen csinálja ezeket, pedig egyik se egyszerű... A szólója meg szintén gólt érdemelt volna szerintem, az se volt csúnya.

Nálam MoM...
szerk.:
Nem úgy passzol, hogy oda se néz. Neeeeeeeeeeeem...