Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.11. 11:30:13

Na, ez jó kis meccs volt. Hál istennek Bojan is tudott gólt rúgni, látszott rajta a megkönnyebbülés, remélem ettől beindul majd a szekér... Két embert emelnék ki:
Masc: Hát gyerekek, sose hittem volna, hogy ennyire jól fogja tolni az Argentin nálunk. A becsúszásai mesteriek, hihetetlen ütemérzéke van hozzá. Erre azért számítottam is, mert azt tudtam hogy megy neki. De ilyen keresztlabdákat!! :shock: Hát jópárat még Xavi se tudott volna jobban megrúgni. Eszméletlenül jól fordítja ki oldalra a labdát, nagyon érzi ezeket a súlypontáthelyezéseket... Plusz Bojan gólja előtt. Jézusom, az is mekkora labda volt. :shock: Meg adott ilyet Pedronak is, csak abból nem lett semmi. Egyszóval hihetetlenül kellemesen csalódtam benne. Már megértem miért kellett Pepnek... Eddig úgy tűnik, hogy fantasztikus igazolás.
Thiago: Hát, nem kell ide Pastore. Tudtam én ezt eddig is, de tegnap bebizonyította a kis BrazilSpanyol irányító. Az első 3 gólnál ő adta a gólpasszt - Nolitonál gondolom nem annak számították, mert utána még szólózott egy sort a srác, de Thiago tette elé -, Pedro góljánál pedig az utolsó előtti érintés volt az övé. És emellett még a 11-est érő Bojan kiugratásnál is ő varázsolta Krkic elé külsővel... Egyszóval szinte mindenben benne volt. Messi gólja előtti gólpassza pedig elmond mindent róla... Az a két csel, és a jó ütempassz - a passz már gyerekjátéknak tűnt a cselek után. :D Szerintem bizonyította, hogy megérett a felnőtt keretre a srác. És azok a cselek... Ahogy a talpával húzogatja, és bokából tologatja a passzokat. Öröm nézni, olyan lazán és ösztönösen csinálja ezeket, pedig egyik se egyszerű... A szólója meg szintén gólt érdemelt volna szerintem, az se volt csúnya. :D Nálam MoM...

szerk.: Nem úgy passzol, hogy oda se néz. Neeeeeeeeeeeem... :D
barca0417
Entrenador del Barça

2010.11.11. 09:15:50

Nem volt rossz meccs.
1-2 észrevétel:
- Pep vajon mitől félt, hogyha Jonathan játszik Keita helyett akkor szoros meccs lesz? Lassan utána kéne nézni nincs e rokoni szál a Seydou és a Josep család között. Semmi bajom Keitával, de amúgy is kap elég szerepet bajnokin is, nyugodtan lehetett volna a kis mexikóit játszatni.
-Thiago: egyre jobb lesz szerintem, bőven megállja már a helyét a felnőtt keretben. Ezek a bokapasszok, cselek, Decora emlékeztetnek. És teljesen fölösleges Pastore-t emlegetni, egyszerűen nem áldoznám be Thiagot érte.
-sokan azt írják, hogy Abidal katasztrófa középhátvédként. Ez már kicsit olyan mintha csak megszokásból írnák. Szerintem semmi baj ott vele, elvégzi a dolgát, a 2008-as EB-n tényleg nem volt jó, de azóta amikor néha ott játszott azért nem volt vészes. Most meg sok dolga nem volt.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.11. 07:21:06

Nem volt egy húdeszórakoztató meccs. Olyan 30%-os pörgéssel is simán megvolt. Akik nagyon tetszettek: Mascherano, Thiago, Nolito.

Masch csak szerintem adott Xavi-s paszt Bojan gólja előtt? :) :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
messideco
Presidente del Barça

2010.11.11. 04:26:43

Én is nagyot néztem, hogy Bojan a csk, de sebaj. Egy nagyon keveset láttam a meccsből, de Nolito játéka tetszett, rá fókuszáltam :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.11. 00:28:58

Két fő pozitívum:
- Öröm nézni, ahogy Thiago lazán átmegy az ellenfél középpályáján.
- Mascherano hajszálpontos ívelései, amelyek kicsit kizökkentik az ellenfelet a megszokott tili-tolinkból.

Bojanra meg tényleg nehéz mit mondani. Kívánom neki, hogy most már tényleg klappoljon minden ott fejben. Mindenesetre Pep nagyon türelmes vele : 9es mez, csk karszalag, 90perc a rossz meccseken is - amit egyébként támogatok.
Gali
Capitá del Barça

2010.11.11. 00:03:00

sjd írta: Azt meg magyarázza el valaki, hogy ha Pique el van tiltva a következő meccsre, akkor miért Abidalt kell kifárasztani?
Aha, fülén vette a levegőt!
Még egy laza edzés is fárasztóbb lehet a számára.
Inkább Pepnek kellene elmagyaráznia, hogy JDS miért nem játszott.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
bzozo
Jugador d'estrella

2010.11.10. 23:41:56

eddig 5-1!!:)
:DBojan legalább gólt lőtt!!
VISCA EL BARCA
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.10. 22:59:40

megyek aludni, de előtte még az első félidőről:

Nolito jó ezen a szinten, csak hát elég szomorú h annyira támadó híján vagyunk, h egy Messinél idősebb másodosztályú játékosra van szükségünk...
Thiago idáig MoM
Bartra csalódás, a labdakihozatalokat rendre elrontja
Bojanra meg már nem tudom mit mondjak, Ibra meg Villa legalább a kegyelemtizit berúgta :roll: (már lassan ott tartok, h Higuain előbb ver mesterhármast BL-döntőn, mint h Krkic tétmeccsen gólt rúgjon)
Azt meg magyarázza el valaki, hogy ha Pique el van tiltva a következő meccsre, akkor miért Abidalt kell kifárasztani?
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.10. 21:47:30

Fecooo írta:még mindig nem tanultad meg, h Keitának mindig játszania kell? :D (ha más nem, akkor 3 percet, ahogy hétvégén láttuk...)
Keita 17 meccsből 11-en volt kezdő, és 3-szor becserélték utolsó 5-10 percekre - szerintem ez reális mennyiség egy "rotációs" játékosnál.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.10. 21:28:30

palesz77 írta:Hivatalos:
Pinto;Adriano-Bartra-Milito-Maxwell;Thiago-Masch-Keita;Pedro-Bojan-Nolito

Szerk.: Hát én meg vagyok elégedve. Kivéve Keitával.. Ha Jonathan-Thiago páros irányítana, sokkal jobb lenne a játék szerintem, mert az irányítás feladatai megoszlanának a két játékos között, és nem csak Thiago lenne kreatív... Szerintem. Szóval ha csere lesz, akkor remélem Keita jön le és nem Thiago helyett jön majd Jonathan... [-o<
még mindig nem tanultad meg, h Keitának mindig játszania kell? :D (ha más nem, akkor 3 percet, ahogy hétvégén láttuk...)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.10. 21:25:00

Hoppáré vezet a Las Palmas az Atlético otthonában. :D:D
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.10. 21:19:19

Hivatalos:
Pinto;Adriano-Bartra-Milito-Maxwell;Thiago-Masch-Keita;Pedro-Bojan-Nolito

Szerk.: Hát én meg vagyok elégedve. Kivéve Keitával.. Ha Jonathan-Thiago páros irányítana, sokkal jobb lenne a játék szerintem, mert az irányítás feladatai megoszlanának a két játékos között, és nem csak Thiago lenne kreatív... Szerintem. Szóval ha csere lesz, akkor remélem Keita jön le és nem Thiago helyett jön majd Jonathan... [-o<
Andris
Adminisztrátor

2010.11.10. 21:19:03

Kezdő megfelel.

Pinto - Adriano, Milito, Bartra, Maxwell - Keita, Masch, Thiago - Nolito, Bojan, Pedro

vmi ilyet raktam volna fel énis!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ede72
Jugador d'estrella

2010.11.10. 21:00:42

Casillas
Arbeloa
Albiol
Sergio Ramos
Marcelo
Granero
Mahamadou Diarra
Pedro León
Canales
Higuaín
Benzema

Madrid összeállítása a világverő Murcia ellen....ja és C Ronaldó beállt a szünetben...jól be lehettek szarva szegények.. :D :D :D
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.10. 15:47:42

Ede72 írta:Nem tudjátok véletlenül, hogy adja aTV a meccset?
köszi
Sport Klub ahogy azt már megszokhattuk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ede72
Jugador d'estrella

2010.11.10. 15:45:55

Nem tudjátok véletlenül, hogy adja aTV a meccset?
köszi
menczel
Entrenador del Barça

2010.11.10. 12:42:39

Pinto; Adriano, Bartra, Milito, Abidal; Mascherano, Keita, JDS ; Pedro, Bojan, Nolito kezdőt megnéznék.
Abidalt azért hogy megnézzük ki kezdjen a Villareal ellen, Militonak meccsrutin kell, Masc szintén, JDS-t azért favorizálnám Thiago helyett amiért a brazil kölyök nagyképűen lelazázta az odavágót. Ja és Bojan utolsó esélye ez körülbelül arra hogy valaki is komolyan vegye. Ciki lenne kétszer lenulláznia magát egy harmadosztályú ellenfél ellen.
daffy
Madridista

2010.11.10. 11:20:26

főleg,ha a tetőn ülnek.
mennyi lehetett a jegy? 4-5 euró?
én emlékszem tavaly volt egy real meccs,ahova 750ft-ért lehetett bejutni
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.10. 11:18:01

hArpi89
Jugador del Barça

2010.10.27. 21:35:47

Nemtudja vki hol nézhetném a Hercules - Malaga meccset?
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
DavidBarca
Barça B

2010.10.27. 20:47:46

Néztem a tegnapi meccset én is, de amit a 2. félidőben csínáltunk az szörnyű volt, be is aludtam rajt, senki nem akart semmit csínálni, úgyhogy jól döntöttem, Bojan úgyis felhúzott, ugyanúgy Thiago is, akit nagyon vártam mert óriási tehetségnek tartok, de mintha lusta lett volna futni is sokszor, csak ellötyögöt mint jópáran. Pedro nos én őt kb ilyen szintű játékosnak tartom, szvsz a tavalyi év jött össze nagyon neki, és sokkszor inkább szerencséje volt mint tudás, Bojannal nem tudom mi lesz, sajnálnám ha elveszne, a védőpáros jó volt. Támadásunk nem tudom így hogy lesz van egy közepes formában lévő messi meg 3 frusztrált csati.
Egy ilyen meccsen ami sokaknak az életük lehetőse, nem lötyögni kéne a pályán, hanem felszántani 90percig, bár lehet h ez Pepnek elég, a cserékről meg inkább nem is írok.
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.27. 15:11:41

na akkor én is:
végre örültem h Thiago kezdő volt, de ez csak addig tartott, amíg el nem kezdtek játszani (bízom benne h csak motiválatlan volt, elvégre még az Atletic is egy osztállyal feljebb van az ellenfélnél). Ami pozitívumra adott okot Thiago esetében, h Keita még rosszabb volt, egy 7-8 számjegyű csekkre gondolkodás nélkül becserélném... :roll:
Nolito meg számomra kicsit olyan volt, mint egy előre bállított cselkombináció a PESben: úgy csinál meg 4 cselt egymás után, hogy az elején még nem tudja h hova akar kilyukadni, gyakorlatilag az első félidőből nem emlékszem olyan megmozdulására, ami végső soron nem egy védővel végződött volna
Bojan meg egyre idegesítőbb, ez lett volna az a meccse, ahol rúg 5 gólt és megjön az önbizalma, ennél gyökerebb csapatot már nem tudunk összeszedni ellefélnek :x
Többiek hozták kb. amit kellett (bár Adriano tényleg nem váltotta meg a világot)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.10.27. 14:58:34

Lionel85 írta:
Andris írta:Fontasból és Adrianobol semmi extra nem maradt meg, ahogy pintobol és nyilván johnatanbol se.
A többivel egyetértek, de nekem Fontás játéka tetszett. Kicsit Piqué-re hajazott a játéka, mert amúgy ő szokott a védelemből a labdával megindulni a támadásokkal. Ezt Fontás is megtette néha, belőlem ez elismerést váltott ki.

Bojan viszont katasztrófa.
Bojan szerintem annyira nem volt pocsék, a többivel teljesen egyetértek. :)

Még Adrianoról annyit, hogy nekem nem tetszett annyira, még nem érzi azt a játékot, ami ide kellene. Ha elindul, akkor még nem elég gyors fejben, hogy a passzjátékot erőltesse, ezért cselez, de nem mindig jön be.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.27. 08:28:29

Andris írta:Fontasból és Adrianobol semmi extra nem maradt meg, ahogy pintobol és nyilván johnatanbol se.
A többivel egyetértek, de nekem Fontás játéka tetszett. Kicsit Piqué-re hajazott a játéka, mert amúgy ő szokott a védelemből a labdával megindulni a támadásokkal. Ezt Fontás is megtette néha, belőlem ez elismerést váltott ki.

Bojan viszont katasztrófa.
Kép
Kép
Kép
kmarcel
Barça B

2010.10.27. 00:21:26

kezdenem a pozitivumokkal talan, maxwell.. o elegge rendben van, sztem es nem csak ezen a szinten, nolito nekem szimpatikus volt, csak nem tom, h eles meccsen mennyit tudna nyujtani, ha 24 evesen akar vki debutalni barca mezben ugy, h addig az utanpotlasban kovajgott, hat nem tom... a ket kh eleg jol teljesitett szvsz, van meg hova fejlodniuk, de sztem meg azert sokra vihetik... masch.. ugy erzem, h kezd belerazodni es utobbi ket meccsen latni lehetett rajta, h aert fejlodik az urge...
most meg jojjenek a negativumok, sajnos abbol volt a tobb.. :( eloszor is sztem a leg egbekialtoval keitaval kezdenem.. hat az vmi hihetetlen kezeit azt csak torogatta, de o maga nem sokat mutatott a palyan, ami sztem szegyen tole... tiagotol sokkal tobbet vartam, mivel sokan a kov. xavinak tartjak... hat nem tom.. ige-igen fiatal, ernie kell stb. de ma nem lattam, h fejben ott lett vna, meg h akart vna.. bojan.. no comment.. kuldjek el pszichologushoz, vagy nem tom, mert ez igy nem lesz jo vele... :S
adrianora vtam naon kivancsi... de sajnos nem sokat mutatott ma magabol... akit meg a legjobban sajnalok az jeffren.. vegre orultem, h benn van a kezdoben ez az hajra, minden... es eccer csak puff.. mondom... bazzeg.. :S annyira sajnlom.. na, mind1...
tobb tintat nem is pazarolnek erre a meccsre, megvan, ami kell.. megnyugtato elony.. kov. meccsen is mehet ez a kezdo 11 hadd jaccannak.. csak konyorgom.. a 2.felidot egy kicsit porgosebben.. :D
Válasz küldése