Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aha, fülén vette a levegőt!sjd írta: Azt meg magyarázza el valaki, hogy ha Pique el van tiltva a következő meccsre, akkor miért Abidalt kell kifárasztani?
Keita 17 meccsből 11-en volt kezdő, és 3-szor becserélték utolsó 5-10 percekre - szerintem ez reális mennyiség egy "rotációs" játékosnál.Fecooo írta:még mindig nem tanultad meg, h Keitának mindig játszania kell?(ha más nem, akkor 3 percet, ahogy hétvégén láttuk...)
még mindig nem tanultad meg, h Keitának mindig játszania kell?palesz77 írta:Hivatalos:
Pinto;Adriano-Bartra-Milito-Maxwell;Thiago-Masch-Keita;Pedro-Bojan-Nolito
Szerk.: Hát én meg vagyok elégedve. Kivéve Keitával.. Ha Jonathan-Thiago páros irányítana, sokkal jobb lenne a játék szerintem, mert az irányítás feladatai megoszlanának a két játékos között, és nem csak Thiago lenne kreatív... Szerintem. Szóval ha csere lesz, akkor remélem Keita jön le és nem Thiago helyett jön majd Jonathan...
Sport Klub ahogy azt már megszokhattuk.Ede72 írta:Nem tudjátok véletlenül, hogy adja aTV a meccset?
köszi
főleg,ha a tetőn ülnek.Fecooo írta:családias lesz a hangulat a Vicente Calderónban
Bojan szerintem annyira nem volt pocsék, a többivel teljesen egyetértek.Lionel85 írta:A többivel egyetértek, de nekem Fontás játéka tetszett. Kicsit Piqué-re hajazott a játéka, mert amúgy ő szokott a védelemből a labdával megindulni a támadásokkal. Ezt Fontás is megtette néha, belőlem ez elismerést váltott ki.Andris írta:Fontasból és Adrianobol semmi extra nem maradt meg, ahogy pintobol és nyilván johnatanbol se.
Bojan viszont katasztrófa.
A többivel egyetértek, de nekem Fontás játéka tetszett. Kicsit Piqué-re hajazott a játéka, mert amúgy ő szokott a védelemből a labdával megindulni a támadásokkal. Ezt Fontás is megtette néha, belőlem ez elismerést váltott ki.Andris írta:Fontasból és Adrianobol semmi extra nem maradt meg, ahogy pintobol és nyilván johnatanbol se.